Jump to content

Πρόβλημα με 4x1GB Team Elite 800Mhz σε P965-DS3

Snips

Recommended Posts

Είπα σήμερα να βάλω και το άλλο kit που είχα και καθόταν.

Δυστυχώς όμως το PC δεν μπουτάρει. Ούτε clear CMOS πιάνει ούτε τίποτα. Εννοείται όλα είναι default.

Το σύστημα έχει Q6600, X1900XT, 2 HD sata, 3 fans, και ενα DVD drive. Τροφοδοτείται από EasyCON TAGAN 480W. Το μυαλό μου πήγε σε ανεπαρκή τροφοδοσία αρχικά, αλλά δεν είμαι απόλυτα σίγουρος.

Ανεπαρκή τροφοδοσία γιατι , Πριν δεν λειτουργούσε ? Δεν νομίζω με 2 στικ επιπλέον να μουλάρωσε το psu ,

βγαλσιμο μπαταριας για κανα μισάωρο clr cmos πριν και μετά , και αν bootarei να μπεις στο bios με τα 2 στικσ να χαλαρωσεις τα timmings και μετά βάλε τα αλλα 2 . [και να δώσεις και ρευμα στο nb]

Λοιπόν ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου τύχει. Το σύστημα μπούταρε ΜΟΝΟ ;όταν έβαλα το καινούργιο ζευγάρι στις θέσεις 2 και 3 (εσωτερικές δηλαδή) και το παλιο στις 1 και 4. Λες και είναι τοοοόσο διαφορετικές.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.