Snips Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3, 2007 Είπα σήμερα να βάλω και το άλλο kit που είχα και καθόταν. Δυστυχώς όμως το PC δεν μπουτάρει. Ούτε clear CMOS πιάνει ούτε τίποτα. Εννοείται όλα είναι default.Το σύστημα έχει Q6600, X1900XT, 2 HD sata, 3 fans, και ενα DVD drive. Τροφοδοτείται από EasyCON TAGAN 480W. Το μυαλό μου πήγε σε ανεπαρκή τροφοδοσία αρχικά, αλλά δεν είμαι απόλυτα σίγουρος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Νοέμβριος 3, 2007 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2007 δοκίμασες να αφαιρέσεις τους δίσκους και τo dvd? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Νοέμβριος 3, 2007 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2007 Ανεπαρκή τροφοδοσία γιατι , Πριν δεν λειτουργούσε ? Δεν νομίζω με 2 στικ επιπλέον να μουλάρωσε το psu , βγαλσιμο μπαταριας για κανα μισάωρο clr cmos πριν και μετά , και αν bootarei να μπεις στο bios με τα 2 στικσ να χαλαρωσεις τα timmings και μετά βάλε τα αλλα 2 . [και να δώσεις και ρευμα στο nb] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Νοέμβριος 3, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2007 που να τα χαλαρώσω τα timings δηλαδη; Στο auto δεν είναι ήδη χαλαρωμένα;Δεν ακούει σε τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Νοέμβριος 3, 2007 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2007 με 3 στικ τι γινεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Νοέμβριος 4, 2007 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2007 Δοκίμασα και με 3. Δεν μπούταρε αμέσως αλλά με την 3η-4η προσπάθεια μπήκε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Νοέμβριος 4, 2007 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2007 δοκιμασε να βαλεις 2 στικακια αλλα σε SINGLE channel........εχω υποψιες οτι και το p35 ds4 εχει την ιδια ακριβως συμπεριφορα......οποτε ειναι θεμα μητρικης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Νοέμβριος 4, 2007 Author #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2007 Στα 1 και 2 μπουτάρει.[edit] Στα 3 και 4 μπουτάρει επίσης...έκανα μαμακία πριν;Αρα οκ σε SS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Νοέμβριος 4, 2007 Author #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2007 Λοιπόν ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου τύχει. Το σύστημα μπούταρε ΜΟΝΟ ;όταν έβαλα το καινούργιο ζευγάρι στις θέσεις 2 και 3 (εσωτερικές δηλαδή) και το παλιο στις 1 και 4. Λες και είναι τοοοόσο διαφορετικές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.