oxide Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3, 2007 οι ερωτησεις μου ειναι οι εξης 1. οι διαστασεις των σκ.δισκων ειναι καθορισμενες? αν οχι τι διαφορες περιπου παρατηρουνται? 2.Υπαρχει προβλημα αν ενας δισκος τοποθετηθει στο πλαι. καπως ετσι υπαρχει ενδεχομενο μειωσης της αποδοσης? ευχαριστω.
2cpu Νοέμβριος 3, 2007 #2 Νοέμβριος 3, 2007 οσο θυμαμαι ναι. οτι διαφορες εχω (προσωπικα) παρατηρισειηταν στο παχος(βλ. κατι scsi ψιλοαρχαιοι).οχι δεν μασανε τιποτα, της υπογραφης ηταν σε ενα μηχανημα σε αυτη τη θεσηπου δειχνεις και οταν τον πηρα και τον τοποθετησα στο bach τον εβαλα παλι ετσι λογω χωροταξιας του κουτιου.so far ολα οκ .αυτο btw μπορεις να το δεις και στα rack πουσε αρκετες περιπτωσεις εχουν ετσι τους δισκους.
oxide Νοέμβριος 3, 2007 Author #3 Νοέμβριος 3, 2007 ωραια.το παχος δεν με πολυαπασχολει...οι αλλες διαστασεις ειναι πανω κατω ιδιες ετσι?
chrisnitro2000 Νοέμβριος 3, 2007 #4 Νοέμβριος 3, 2007 ολοι εκτος απο τους καινουργιους τους seagate 160gb+ ειναι πιο αδυνατοι
blindy Νοέμβριος 4, 2007 #5 Νοέμβριος 4, 2007 2.Υπαρχει προβλημα αν ενας δισκος τοποθετηθει στο πλαι.καπως ετσι υπαρχει ενδεχομενο μειωσης της αποδοσης? μεχρι 90 μοιρες περιστροφη δεν υπαρχει κανενα προβλημα παραπανω δεν θα στο συνιστουσα
oxide Νοέμβριος 4, 2007 Author #6 Νοέμβριος 4, 2007 παραπανω ουτος η αλλος δεν υπαρχει λογος να περιστραφει οποτε ειμαι οκ.ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.