GoMaR Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3, 2007 Ξημερωνει που λετε η σημερινη ημερα και αφου γυρισα απο τα πρωινα τρεξιματα για να βρω οτι χρειαζομασταν , γυρναω σπιτι στην ωρα μου ( 11 παρα ) ωστε να περιμενω τον ΑΝ7 απο λεπτο σε λεπτο..(ετσι ηταν η συμφωνια) Ε μετα απο τα πολλα τηλεφωνηματα ηρθε 1 παρα ( ! ) Μετα απο κραξιμο ειπαμε να μπουμε στο ψητο..Μου εφερε τα w/c parts και καθησαμε κατω σταυροποδι ωστε να δουμε πως θα τα χωσουμε στο κουτι... Πηραμε μολυβι , πηραμε χαρακα σχεδιασαμε και εψαξα ολο το σπιτι : να δουμε πως θα κοψουμε το ρημαδι το chieftec...Αρχικα δε πιστηκαμε οτι θα γινει δουλεια αλλα με τα πολλα τσιγαρα και καφεδες και παιχνιδια με ροπαλα: βγηκαμε στο μπαλκονι και αρχισαμε το κοψιμο / καψιμο... : Μπορω να πω μετα απο βρισηδια και φωνες και τσακωμους για το ποιος θα κοψει και το ποιος θα βασταει , βγηκε το εξης αποτελεσμα : στερεωσαμε το ψυγειο , εκατσε καλα....φαγαμε τις γωνιες με πετρα και μετα απο κατι ωραια "greek pitogyros" ηρθε η ωρα να μπουμε μεσα να κατσουμε παλι σταυροποδι ωστε να δουμε πως θα τα κοτσαρουμε μεσα..: Στη τελικη εγω ημουν σε σταση βαλε πριζα βγαλε πριζα κρατα αυτο βαστα αυτο...και ο AN7 μετραγε ποσες φυσαλιδες ειχε το τανκ και το κυκλωμα...μετα απο καθησιο στο μπαλκονι και πατεντες με σφουγγαρια , διωξαμε ολες τις φυσαλιδες και ειπαμε να το στησουμε...Το τεστ system ηταν καπως ετσι: Το τελικο αποτελεσμα τελικα μας βγηκε ετσι : στη πραξη τωρα O/c on first boot © Link to comment Share on other sites More sharing options...
oxide Νοέμβριος 3, 2007 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2007 :clap: edit εμ αργησε ...εμ σου εφαγε ολη την δημοσιοτητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cptkoulis Νοέμβριος 3, 2007 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2007 Μ'αρεσε πολυ η γριλια στο ταβανι του Chieftech,σας "εκατσε" πολυ επαγγελματικα Σκεφτομαι κι εγω ωρες ωρες να ξαναβαλω το νερο,ετσι για τη φαση,αλλα εχει πολυ φασαρια η δουλεια Anyway,ωραια δουλεια και παρουσιαση Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Νοέμβριος 3, 2007 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2007 Ρε αλητόπαιδα... αυτα κάνατε το μεσημέρι οταν μιλήσαμε στο τηλέφωνο?? Καλα ’κη, πρώτη μουρη μιλάμε στις φώτος.... ελπίζω να ζήτησες πνευματικά δικαιώματα απο τις photos... Welldone guys! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlueChris Νοέμβριος 3, 2007 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2007 Καλορίζικο, καλοτάξιδο και καλοδούλευτο. Καλή δουλειά κάνατε παιδιά και μπράβο.Όσο για το ρεύμα που δεν σου τρέχει orthos με 1.52 εμένα ο δικός μου στα 4gz θέλει 1.6v για να παίζει το Orthos. Στα τέρματά μου στα 4.2gz που είμαι με 1.7v εκεί το orthos μου σκάει.Έχω και ερώτηξη.... η Hydor κάνει θόρυβο? γιατί είμαι έτοιμος να την στείλω αδιάβαστη από το μπαλκόνι... μια κάνει ζζζζζζζζζζ μια είναι τελείως αθόρυβη και μου την έχει σπάσει αφάνταστα... θα την λύσω αύριο να δω αν μπορώ να κάνω κάτι... αλλά θα ήθελα να ξέρω αν κάνει θόρυβο από τη μάνα της. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Νοέμβριος 3, 2007 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2007 Μπράβο ρε καλλιτέχνες, καλή αρχή στον κόσμο του ύδατος. Βάλε και καμια γρύλια επάνω για να μην φαίνεται το κόψιμο και να γίνει πιο εμφανίσιμο. ’ντε μπας και με φτάσεις στο 06 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Νοέμβριος 3, 2007 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2007 Αρχική απάντηση από cptkoulis Μ'αρεσε πολυ η γριλια στο ταβανι του Chieftech,σας "εκατσε" πολυ επαγγελματικα Σκεφτομαι κι εγω ωρες ωρες να ξαναβαλω το νερο,ετσι για τη φαση,αλλα εχει πολυ φασαρια η δουλεια Anyway,ωραια δουλεια και παρουσιαση Thanx man. Δεν είναι γρύλα.Είναι το ψυγείο κατευθείαν όπου "κλείδωσε" ακριβώς στην τρύπα που ανοίξαμε και όντως μας έκατσε πολύ ωραία. Τα αποτελέσματα και απο άποψη θερμοκρασιών και εμφανησιακά ήταν πέρα από κάθε προσωπικών προσδοκιών. Σημείωση ότι μόνο με 1 τρυπάνι μία σέγα με αρκετά χοντρή λεπίδα και μία πέτρα όπου η οποία έμεινε μισή με 3 λεπτά(και αν) δουλειάς.Πιστεύω ότι πραγματικά δεν μπορούσαμε να το δέσουμε καλύτερα με τα συγκεκριμένα εργαλία που διαθέταμε μιάς και δεν είχαμε καν προγραμματίσει το κόψιμο.Όσο για τις θερμοκρασίες λόγο του ύψους πίστευα ότι η L30 θα ψόφαγε τελείως κάτι όμως που διαψεύστηκε τελείως. Αυτό που μας παίδεψε πολύ ήταν η εξαέρωση λόγο του οτι το ψυγείο πήγε ταβάνι και το συγκεκριμένο chiftech είναι κανένα μέτρο ύψος και η αντλία τέρμα πάτωμα και έτσι αναγκάστηκα να βάλω το τανκ πάνω στο cd rom όπου ήταν το πιο ψηλό σημείο οπου μπορούσα να το τοποθετήσω οπότε για να γίνει η εξαέρωση μας πήρε αρκετό χρονο αφού δεν πήγαινε αρκετό νερό στην αντλία ώστε να μπορέσει να σπρώξει το νερό μαζί με τον αέρα αφού το τανκ ήταν πιο χαμηλά απ το ψυγείο. Μπορώ να πώ ότι αν και κουραστήκαμε...λιώσαμε στο γέλιο...είχα να γελάσω έτσι αρκετό καιρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Νοέμβριος 3, 2007 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2007 Αρχική απάντηση από BlueChris Καλορίζικο, καλοτάξιδο και καλοδούλευτο. Καλή δουλειά κάνατε παιδιά και μπράβο. Όσο για το ρεύμα που δεν σου τρέχει orthos με 1.52 εμένα ο δικός μου στα 4gz θέλει 1.6v για να παίζει το Orthos. Στα τέρματά μου στα 4.2gz που είμαι με 1.7v εκεί το orthos μου σκάει. Έχω και ερώτηξη.... η Hydor κάνει θόρυβο? γιατί είμαι έτοιμος να την στείλω αδιάβαστη από το μπαλκόνι... μια κάνει ζζζζζζζζζζ μια είναι τελείως αθόρυβη και μου την έχει σπάσει αφάνταστα... θα την λύσω αύριο να δω αν μπορώ να κάνω κάτι... αλλά θα ήθελα να ξέρω αν κάνει θόρυβο από τη μάνα της. Το θέμα με το όρθος είναι θέμα μητρικής μάλλον ή τροφοδοτικού. Στην maximus εμένα έτρεχε prime με 1,55 και 3933 για 40λεπτα. Σε αυτόν με 1,55 σε load έτρωγε shut down σε λιγότερο από λεπτό ακόμα και με τον ανεμηστήρα στα mosfet(το πρώτο πάντως ήταν σταντέ επειδή δεν με άκουγε για την θερμοκρασία του pwm ) Η hydor είναι ελαφρώς moddarismenh απο μένα και σε σχέση με το πώς έκανε στην αρχή με το πώς κάνει τώρα είναι άλλος κόσμος. Αρχική απάντηση από NoDsl Μπράβο ρε καλλιτέχνες, καλή αρχή στον κόσμο του ύδατος. Βάλε και καμια γρύλια επάνω για να μην φαίνεται το κόψιμο και να γίνει πιο εμφανίσιμο. ’ντε μπας και με φτάσεις στο 06 Αν το έβγαλες το συμπέρασμα απ την παρακάτω φωτο Αρχική απάντηση από GoMaR Εδώ να πώ ότι δεν είναι το τελικό αποτέλεσμα. Θα σε περάσει τώρα...γιατι συμμετεχει και το πνεύμα μου τώρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Νοέμβριος 3, 2007 Author #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2007 Να στε καλα παιδια... Και εγω μπορω να πω οτι περασα απιστευτα..Και σαν παρεα ( ειχαν ερθει και 2 φιλοι μου )και γελασαμε απιστευτα... Οσο για το στησιμο αρχη ειναι ακομα , θα τα μαθω τα κολπα του...Παντως δε περιμενα οτι θα εβγαινε ετσι το κοψιμο στο ταβανι....Εμ βεβαια , μετα απο τσακωμο ο Ακης κραταγε και εγω εκοβα...δεν γινοταν αλλιως Περα απο τη πλακα , ηταν πολυ ωραια σαν ημερα... Τωρα μαζευω το σπιτι γιατι απο κουζινα μεχρι μπαλκονι ειναι ολο εργαλια Αρχική απάντηση από NoDslΒάλε και καμια γρύλια επάνω για να μην φαίνεται το κόψιμο και να γίνει πιο εμφανίσιμο. θα βαλω αλλους 2 ανεμιστηρες εξωτερικα γιατι δεν εχω αερα απο το γραφειο....και τοτε βαζω και γρυλια και οτι θες Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Νοέμβριος 3, 2007 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2007 Αρχική απάντηση από GoMaR Να στε καλα παιδια... Και εγω μπορω να πω οτι περασα απιστευτα..Και σαν παρεα ( ειχαν ερθει και 2 φιλοι μου )και γελασαμε απιστευτα... Οσο για το στησιμο αρχη ειναι ακομα , θα τα μαθω τα κολπα του...Παντως δε περιμενα οτι θα εβγαινε ετσι το κοψιμο στο ταβανι....Εμ βεβαια , μετα απο τσακωμο ο Ακης κραταγε και εγω εκοβα...δεν γινοταν αλλιως Περα απο τη πλακα , ηταν πολυ ωραια σαν ημερα... Τωρα μαζευω το σπιτι γιατι απο κουζινα μεχρι μπαλκονι ειναι ολο εργαλια Έ...για αυτό έφαγα την μισή πέτρα...γιατί εσύ έκοβες Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Νοέμβριος 3, 2007 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2007 Κοινωνικές συναθροίσεις - συνεστιάσεις "GOMAR & AN7" (με σήμα το τρυπανοπρίονο) Προσφέρουμε τοποθέτηση watercooling, γενικό moding και δωρεάν καφροποίηση συστημάτων. Πλάτωνος 32, Ταύρος. Δίπλα απο τη στάση μετρό για να μη σας πιάνει η μέση οταν κουβαλάτε το tower. Αρχική απάντηση από GoMaR [Χθες, στις 23:54] θα βαλω αλλους 2 ανεμιστηρες εξωτερικα γιατι δεν εχω αερα απο το γραφειο....και τοτε βαζω και γρυλια και οτι θες Μπά, κόψε το γραφείο. θα κάνεις καλύτερη δουλειά. Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Χθες, στις 23:57] Έ...για αυτό έφαγα την μισή πέτρα...γιατί εσύ έκοβες Λάθος σημειώσεις loeb style; Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Νοέμβριος 3, 2007 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2007 Αρχική απάντηση από NoDsl Κοινωνικές συναθροίσεις - συνεστιάσεις "GOMAR & AN7" (με σήμα το τρυπανοπρίονο) Προσφέρουμε τοποθέτηση watercooling, γενικό moding και δωρεάν καφροποίηση συστημάτων. Πλάτωνος 32, Ταύρος. Δίπλα απο τη στάση μετρό για να μη σας πιάνει η μέση οταν κουβαλάτε το tower. ; Αρχική απάντηση από NoDslΜπά, κόψε το γραφείο. θα κάνεις καλύτερη δουλειά. Ούτε ένας 25αρης ανεμηστήρας δεν χωράει να μπεί ανάμεσα απ το ψυγείο και το γραφείο...μεγάλο πακετο. Αρχική απάντηση από NoDslΛάθος σημειώσεις loeb style; Σημειώσεις μια χαρά ήταν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chessman Νοέμβριος 3, 2007 #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2007 Μπράβο φίλοι ! Καλορίζικο ! Ωραία δουλειά !Πιθανότατα για τα προβλήματα στα 3900MHz με το orthos, να ευθύνεται το τροφοδοτικό (είναι και η 8800GTX στη μέση). Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Νοέμβριος 3, 2007 #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2007 Αρχική απάντηση από Chessman Μπράβο φίλοι ! Καλορίζικο ! Ωραία δουλειά ! Πιθανότατα για τα προβλήματα στα 3900MHz με το orthos, να ευθύνεται το τροφοδοτικό (είναι και η 8800GTX στη μέση). Το σκέφτηκα και γώ.Απ την μία είναι 730W αλλα 4 γραμμές κομμένες στα 16Α.(hyper rullez leme ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Νοέμβριος 3, 2007 #15 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2007 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 00:27] Το σκέφτηκα και γώ.Απ την μία είναι 730W αλλα 4 γραμμές κομμένες στα 16Α.(hyper rullez leme ) σίγουρο ή είναι σαν τις "κομμένες" του OCZ gameXtreme? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Νοέμβριος 3, 2007 #16 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2007 δλδ?για combined λες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Νοέμβριος 3, 2007 #17 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2007 Ουσιαστικά είναι μία απλά βγάζουν και καλα 4 κανάλια για να περνάει το πρότυπο των 20Α ανα κανάλι-καλώδιο-12άρα πάρτο όπως θές. Μερικοί είχαν δοκιμάσει και όντως είχαν τραβήξει 40Α απο ένα καλώδιο στο OCZ οπότε 1 είναι η 12άρα και δεν έχει φίλτρα για να χωρίζει Α σε κανάλια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Νοέμβριος 3, 2007 #18 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2007 θα σε γελασω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.