Salpi Ιανουάριος 9, 2011 Author #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2011 Εκανα το update του Bios απο 1005 ---> 1102 απο χθες αλλα τιποτα παλι!Δηλαδη μπορει να μπει καμια φορα κανονικα στα Windows και μετα να φαει σκαλωμα και να κολλησει και μετα στα Bios δεν τον αναγνωριζει!@Sakis_The_Fraud τι ειναι το jumper και πως βλεπω αν χρειαζεται(sorry ρε παιδια αλλα δεν εχω τιποτα σπουδαιες γνωσεις και ξερω οτι σας ζαλιζω!!!) και το firmware update που θα το βρω???Θα τα κανω κι εναν ελεγχο μπας και βγει κανα συμπερασμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
redgiwrgos Ιανουάριος 9, 2011 #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2011 Στο site της samsung δε βρήκα κάποιο firmware αλλά διαγνωστικό πρόγραμμα...δε χάνεις τίποτα να το τρέξεις να δεις αν όντως έχει πρόβλημα ο σκληρός.Επίσης δοκίμασε να συνδέσεις σε άλλη θύρα το σκληρό, κατά προτίμηση σε μία SATA 3.0Gb/s και ύστερα αν πάλι έχει πρόβλημα σε μία άλλη 6.0Gb/s. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud Ιανουάριος 9, 2011 #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2011 απο οτι ειδα, δεν χρειαζεται ουτε jumper ουτε firmware update.δοκιμασες να αλλαξεις καλωδια;;;Επισης δοκιμασε να βαλεις τον δισκο στην πρωτη υποδοχη sata και το drive στην τελευταια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salpi Ιανουάριος 9, 2011 Author #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2011 @redgiwrgos δεν εχει θυρα για 3Gb/s...Αλλα στο Bios εχει μια επιλογη για να διαλεξεις αν εχεις Sata 3Gb/s η Sata 6Gb/s...Διαλεγω το 3Gb/s και παλι τιποτα ...Εψαξα στο google και ειδα οτι υπαρχει προβλημα συμβατοτητας του SouthBrigde 850 που εχω εγω με τους Spinpoint F3 καθως οτι εχει βγει κι ενα firmwire για το συγκεκριμενο προβλημα αλλα δεν μπορω να το βρω!!!@Sakis_the_fraud εννοεις να βαλω τα παλια καλωδια που ειναι για Sata II?Γιατι αυτα που εχει η μητρικη ειναι για Sata III(αν και δεν νομιζω να ειναι αυτο αλλα θα το δοκιμασω κι αυτο)...Παντως αν μπορειτε να με βοηθησετε με το firmwire μηπως και διορθωθει θα σας ειμαι πολυ ευγνωμων!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
redgiwrgos Ιανουάριος 9, 2011 #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2011 http://www.samsung.com/global/business/hdd/faqView.do?b2b_bbs_msg_id=308 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salpi Ιανουάριος 9, 2011 Author #26 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2011 Ευχαριστω πολυ!Μπορεις να μου εξηγησεις λιγακι το βημα 2 & 3...Και ποιο απ'τα 2 zip κατεβαζω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
redgiwrgos Ιανουάριος 9, 2011 #27 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2011 Κατεβάζεις το F3(αν κατάλαβα καλά τα F3EG είναι τα οντέλα με μεγάλες χωρητικότητες, 1.5ΤΒ-2ΤΒ).Στο 2 λέει να συνδέσεις τον σκληρό ως κύριο αποθηκευτικό μέσο, λογικά βάζοντας τον στη θέση 1 της μητρικής δε θα έχεις πρόβλημα.(Για παν ενδεχόμενο αφαίρεσε όποιον άλλο σκληρό έχεις συνδεδεμένο στον υπολογιστή.)Στο 3 λέει να κάνεις boot μέσα από το bootable flashάκι που θα έχεις φτιάξει με το αρχείο της Samsung. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salpi Ιανουάριος 9, 2011 Author #28 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2011 Οκ...Ευχαριστω πολυ!Θα το κανω και ελπιζω να τα καταφερω...Θα σας πω το αποτελεσμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.