Jump to content

Chieftec by Chrisn1tro

chrisnitro2000

Recommended Posts

• Replies 86
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από chrisnitro2000

Θέλω προτάσεις για τον φωτισμό...γιατί κάτι κίτρινες που καβάτζωσα δεν μου άρεσαν πολύ..:...:

Όλα μέσα στο κουτί είναι σε απόχρωση μαύρη-μπλέ ( μνήμες-chipset )...ασημί από τα ρακόρ και λίγο πορτοκαλί απο τα ρακόρ επίσης.:confused:

Μαλλον το πρασινο θα του ταιριαζει για να κανει την απαραιτητη αντιθεση....

Αρχική απάντηση από theo_mich

μπραβο φιλε πολυ προσεγμενη δουλεια:T:

εχω το ιδιο κουτι, πολλες ιδεες αλλα καθολου χρονο λογω πανελληνιων:wall:

Κάνε υπομονή, αυτό που προέχει έίναι οι εξετάσεις, κουτιά θα υπάρχουν πάντα....

Αρχική απάντηση από Psycho13

Μαλλον το πρασινο θα του ταιριαζει για να κανει την απαραιτητη αντιθεση....

Ευχαριστώ πρώτα απο όλα για την πρόταση άλλα γιατί το πράσινο, με ποιό χρώμα πιστεύεις πως θα κάνει καλή αντίθεση?:T:

Αρχική απάντηση από chrisnitro2000 [Χθες, στις 23:37]

Ευχαριστώ πρώτα απο όλα για την πρόταση άλλα γιατί το πράσινο, με ποιό χρώμα πιστεύεις πως θα κάνει καλή αντίθεση?:T:

Το πρασινο κανει καλη αντιθεση με το πορτοκαλι και με το blue-black..Ο μπλε φωτισμος δεν κανει καλη αντιθεση με το blue-black,οπως επισης και το κιτρινο...Γνωμη μου το πρασινο θα σου ταιριαζει πιο πολυ..(εχω επισκεφθει μπολικα rave party και εχω παρατηρησει τους φωτισμους τους...:alien: :banging: )

Πέμπτη κιόλας , πλαίσιο για αγορά πράσινο λέντ....

Ευχαριστώ για τις συμβουλές....:clap:

Α....Χ Ρ Ο Ν Ι Α Π Ο Λ Λ Α Σ Ε Ο Λ Ο Υ Σ Ε Σ Α Σ Κ Α Ι Τ Ι Σ Ο Ι Κ Ο Γ Ε Ν Ε Ι Ε Σ Σ Α Σ.......

Υ Γ Ε Ι Α - Α Γ Α Π Η - Κ Α Ι Γ Ε Λ Ι Ο :clap: :clap: :clap:

Πολύ ωραίο το κουτί σου φίλε μου:) .Κατά την γνώμη μου τα πράσινα led δεν θα του πάνε,καλύτερα μπλέ(βέβαια γούστα είναι αυτά,ότι σου αρέσει κάνεις).Α και χρόνια πολλά σε όλους!:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.