mariosalice Δεκέμβριος 3, 2007 #61 Δεκέμβριος 3, 2007 Αρχική απάντηση από chrisnitro2000 [Σήμερα, στις 10:06] Και κάτι ακόμα, τα κανάλια δεν τα έδωσα ύψος μέχρι απάνω γιατί δεν θα υπάρχει ο χώρος για να κάνουν τα καλώδια τις στροφές τους ( αυτα τα καλώδια του galaxy είναι πολύ σκληρά ), αλλα και επειδή το πλεξυ γκλάς του παραθύρου που θα βάλω δεν θα επιτρέπει να φαίνονται σε αυτό το ύψος. Επίσης έκοψα ένα τετράγωνο φύλλο αλουμινίου για να διαχωρίζει τον πάνω όροφο του κουτιού με τον κάτω. Βέβαια θα βαφτεί και αυτό μαύρο...μην ξεχνιόμαστε Δεν νομίζω ότι χρειάζεται το διαχωριστικό.Ίσως μειώσει τη λειτουργικότητα, που τώρα είναι άψογη. Να μπορείς εύκολα να αλλάξεις ένα καλώδιο ή κάτι άλλο όταν το χρειαστείς.
chrisnitro2000 Δεκέμβριος 6, 2007 Author #62 Δεκέμβριος 6, 2007 Λοιπόν, το διαχωριστικό δέν μπήκε αλλά το σύστημα πήρε μπροστά .... Θα ποστάρω φωτό απο windows αύριο που θα μπεί και η 3850... Πρός το παρόν δείτε και κάποιες τελευταίες σε λειτουργία με μια χ800.. Α... και παίδες πολύ ζεστό το χ38...τελικά είχατε δίκιο οτι δεν την βάλανε τυχαία την υδρόψυξη στο chipset..
chrisnitro2000 Δεκέμβριος 17, 2007 Author #63 Δεκέμβριος 17, 2007 Μετά από ένα μεγάλο ταξίδι 2 εβδομάδων στην Αίγυπτο επέστρεψα γεμάτος ιδέες για το κουτι μου και για το πώς θα το βάψω εξωτερικά. Έβγαλα λοιπόν τα πλαινά αλλά και το πάνω κάλυμμα και το ένα πλαινό το έκοψα με την σέγα για να τοποθετήσω αργότερα ενα πλέξυ γκλάς για να φαίνεται και η δουλειά που έκανα από μέσα Πήρα δύο σπρέυ, το ένα από το πράκτικερ ( μεγάλο - απλό μαύρο μάτ ) , και το άλλο για ακόμη μια φορά το ξετρύπωσα από το πλαίσιο και τα είδη ζωγραφικής ( μικρό - με ασημόσκονη και γυαλιστερό φινίρισμα ) .Κόστος (μεγάλο 5,9ευρώ και το μικρό 5,99ευρώ ).
chrisnitro2000 Δεκέμβριος 17, 2007 Author #64 Δεκέμβριος 17, 2007 Πρώτα έτριψα τα μέταλλα με απλό σφουγγάρι-γυαλόχαρτο ψιλό όμως να μην μου κάνει αυλάκια στο μέταλλο. Μετά τα έπλυνα καλά και έβγαλα τοιχόν γρέζα απο το κόψιμο του ενός...Έπεσε πολύ λίμα και γυαλόχαρτο γενικά. Έπειτα με το ματ σπρέυ τα έβαψα απο απόσταση 30 εκατοστών...Ξέρω οτι η απόσταση μπορεί να σας φαινεται πολύ.Είναι, αλλά το αποτέλεσμα είναι απόλυτο και θυμίζει βάψιμο με πιστόλι.Θέλει απλά υπομονή με το σπρέυ και καλό κούνημα του δοχείου ( πραγματικά είναι το πιο βαρετό σημείο ) ’φησα μια μέρα κενό να στεγνώσει καλά και μετά από απόσταση 40 εκατοστών και με γωνία 45 μοιρών περίπου έριχνα το σπρέυ με την ασημόσκονη. Αυτό το έκανα γιατί η βαλβίδα του δοχείου ρίχνει πολύ με ένα απλό πάτημα και δεν ήθελα να κάνει νερά.Το απότέλεσμα θα το κρινετε εσείς,εγώ έπαθα την πλάκα μου με την γυαλάδα που έδωσε.Μου θυμίζει μεταλικό χρώμα αυτοκινήτου μαύρο-περλέ συνεχίζεται......
mariosalice Δεκέμβριος 17, 2007 #67 Δεκέμβριος 17, 2007 Ή είναι πολύ ωραία η δουλειά σου, ή είσαι καλός φωτογράφος
chrisnitro2000 Δεκέμβριος 17, 2007 Author #68 Δεκέμβριος 17, 2007 Όχι ρε παιδιά, είμαι τυχερός γιατί πέτυχαν οι σκέψεις μου......
sofix Δεκέμβριος 17, 2007 #69 Δεκέμβριος 17, 2007 Αρχική απάντηση από mariosalice Ή είναι πολύ ωραία η δουλειά σου, ή είσαι καλός φωτογράφος αν κρινω απο τις 2 φωτο που ανεβασε,ενα ειναι σιγουρο: Δεν ειναι καλος φωτογραφος ! ακου φλας σε φωτο μεταλλικης επιφανειας... τς τς τς
chrisnitro2000 Δεκέμβριος 17, 2007 Author #71 Δεκέμβριος 17, 2007 Είναι ελαφρώς τραχιά....Και για το παλικάρι πρίν όντως έκανα χαζομάρα που τράβηξα με φλάς, αλλά αυτό ισχύει μόνο για την πρώτη. Μάγκες δοκιμάστε το είναι απίστευτα εύκολο...για όλους .. το εννοώ :T: :T:
chrisnitro2000 Δεκέμβριος 18, 2007 Author #72 Δεκέμβριος 18, 2007 Σήμερα θα αγοράσω ένα αεραγωγό από το πράκτικερ για το επάνω καπάκι έτσι ώστε η ζέστη που ανεβαίνει μέσα στο κουτί προς τα επάνω να φεύγει έξω από αυτό. Στην συνέχεια θα αγοραστούν σήμερα φωτοδίοδοι για τον εσωτερικό φωτισμό.... Θέλω προτάσεις για τον φωτισμό...γιατί κάτι κίτρινες που καβάτζωσα δεν μου άρεσαν πολύ..:...: Όλα μέσα στο κουτί είναι σε απόχρωση μαύρη-μπλέ ( μνήμες-chipset )...ασημί από τα ρακόρ και λίγο πορτοκαλί απο τα ρακόρ επίσης.
chrisnitro2000 Δεκέμβριος 18, 2007 Author #73 Δεκέμβριος 18, 2007 Και σήμερα τελείωσα αυτά που σας είπα... η σχάρα μόνο 5.4ευρώ από το πράκτικερ και είναι τιμή για 2 κομμάτια βίδωμα απλό και όμορφο..... η πίσω πλεύρα... και μια άποψη από επάνω.... Επειδή το σύστημα δουλεύει θα το βγάλω αύριο για να βγάλω καλύτερες φωτό γιατί εκεί που είναι δεν έχει καλό φωτισμό.....αυτά για σήμερα συνεχίζεται........
racer Δεκέμβριος 18, 2007 #74 Δεκέμβριος 18, 2007 Τρομερό κουτί... :clap: :worship: Στο δικό μου δεν γίνεται τίποτα :OT:
racer Δεκέμβριος 18, 2007 #77 Δεκέμβριος 18, 2007 Γενικά πιστεύω ότι τα αυτοκόλλητα πάνε πολύ σε ένα PC, αλλά όχι όταν είναι μαζεμένα πολλά και ίδια μαζί όπως σε αυτό το κουτί...Πχ έχεις δίπλα-δίπλα δυο stickers της Intel. Θα μπορούσες να βάλεις το ένα στην οθόνη σου η στο keyboard
chrisnitro2000 Δεκέμβριος 19, 2007 Author #79 Δεκέμβριος 19, 2007 Ναι παιδιά , έχετε δίκιο τα αυτοκόλλητα θα βγούν και θα μείνουν μόνο αυτά στο γυαλιστερό πλέξυ... τα άλλα θα φύγουν, ευχαριστώ για τις συμβουλές, έτσι θα το κάνουμε καλύτερο απο ότι μόνος... :T: :T:
theo_mich Δεκέμβριος 23, 2007 #80 Δεκέμβριος 23, 2007 μπραβο φιλε πολυ προσεγμενη δουλεια εχω το ιδιο κουτι, πολλες ιδεες αλλα καθολου χρονο λογω πανελληνιων
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.