Jump to content

audio CD

Vagelis2000

Recommended Posts

Νομίζω το Windows Media Player όταν πας αντιγραφή από cd μπορείς να διαλέξεις να τα αποσυμπιέζει σε μορφή mp3.

Εργαλεια---> Επιλογές ---> Αντιγραφή μουσικής από cd και διαλέγεις mp3. Ούτε παραπάνω προγράμματα ούτε ταλαιπωρίες..

Αρχική απάντηση από Praetorianos [Σήμερα, στις 11:16]

Νομίζω το Windows Media Player όταν πας αντιγραφή από cd μπορείς να διαλέξεις να τα αποσυμπιέζει σε μορφή mp3.

Εργαλεια---> Επιλογές ---> Αντιγραφή μουσικής από cd και διαλέγεις mp3. Ούτε παραπάνω προγράμματα ούτε ταλαιπωρίες..

Δεν το βρίσκω (Windows Media Player)Μάλλον τοχω σβήσει καταλάθος.

Κανένα άλλο πρόγραμμα?

Αρχική απάντηση από Praetorianos

+1. η καλυτερη επιλογη. αν δεν το εχεις μπορεις ευκολα να το κατεβασεος απο νετ.

επειδή τα mp3 τα κρατάμε για πάντα ή πάαααρα πολύ τες πα...

θα σου πρότεινα να μην κάνεις τσιγγουνιές στην ποιότητα

και να τα κάνεις "καλά" για να μην στην σπάνε later σε κάποιο μεγάλο ηχοσύστημα ή σε καλή κάρτα/ηχεία.

>256kbps και με ποιοτικό encoder

τα all in one είναι βολικά αλλά με φτωχό κατα την γνώμη μου αποτέλεσμα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.