Vagelis2000 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3, 2007 Θέλω να αντιγράψω ένα audio CD με μουσική στον υπολογιστή και να τα κάνω mp3.Πως γίνεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Praetorianos Νοέμβριος 3, 2007 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2007 Νομίζω το Windows Media Player όταν πας αντιγραφή από cd μπορείς να διαλέξεις να τα αποσυμπιέζει σε μορφή mp3.Εργαλεια---> Επιλογές ---> Αντιγραφή μουσικής από cd και διαλέγεις mp3. Ούτε παραπάνω προγράμματα ούτε ταλαιπωρίες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kunoobidi Νοέμβριος 3, 2007 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2007 http://www.audiograbber.com-us.net/Audiograbber-Επιλέγεις που θα κάνει rip... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagelis2000 Νοέμβριος 3, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2007 Αρχική απάντηση από Praetorianos [Σήμερα, στις 11:16] Νομίζω το Windows Media Player όταν πας αντιγραφή από cd μπορείς να διαλέξεις να τα αποσυμπιέζει σε μορφή mp3.Εργαλεια---> Επιλογές ---> Αντιγραφή μουσικής από cd και διαλέγεις mp3. Ούτε παραπάνω προγράμματα ούτε ταλαιπωρίες.. Δεν το βρίσκω (Windows Media Player)Μάλλον τοχω σβήσει καταλάθος.Κανένα άλλο πρόγραμμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Νοέμβριος 3, 2007 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2007 Cdex Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Νοέμβριος 3, 2007 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2007 http://www.google.gr/search?client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Ael%3Aofficial&channel=s&hl=el&q=how+to+rip+a+cd+&meta=&btnG=%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7+Google Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagelis2000 Νοέμβριος 4, 2007 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2007 Κατέβασα το ''CD to MP3 RIPPING'' αλλά ενώ μπορεί να το κάνει σε wave δεν το κάνει MP3.Στο 0% βγάζει μυνημα ότι ripping complete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennia Νοέμβριος 4, 2007 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2007 Αρχική απάντηση από Praetorianos Νομίζω το Windows Media Player όταν πας αντιγραφή από cd μπορείς να διαλέξεις να τα αποσυμπιέζει σε μορφή mp3.Εργαλεια---> Επιλογές ---> Αντιγραφή μουσικής από cd και διαλέγεις mp3. Ούτε παραπάνω προγράμματα ούτε ταλαιπωρίες.. +1. η καλυτερη επιλογη. αν δεν το εχεις μπορεις ευκολα να το κατεβασεος απο νετ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CaptainMilo Νοέμβριος 4, 2007 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2007 Αρχική απάντηση από 2cpu Cdex Το ίδιο σου προτείνω και εγώ , από τα καλύτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Νοέμβριος 4, 2007 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2007 επειδή τα mp3 τα κρατάμε για πάντα ή πάαααρα πολύ τες πα...θα σου πρότεινα να μην κάνεις τσιγγουνιές στην ποιότητακαι να τα κάνεις "καλά" για να μην στην σπάνε later σε κάποιο μεγάλο ηχοσύστημα ή σε καλή κάρτα/ηχεία.>256kbps και με ποιοτικό encoder τα all in one είναι βολικά αλλά με φτωχό κατα την γνώμη μου αποτέλεσμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.