Jump to content

tv

Elpis

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια χαρα, θα ηθελα να μου πειτε μια καλη τηλεοραση lcd 32-37",οσο το δυνατον πιο φτηνη. Θελω να παιζει ,καλα, ps3 με hdmi!

Είναι καινούριο μοντέλο και δεν υπάρχουν πολλά reviews στο νετ. Εμένα θα μου έρθει τη δευτέρα οπότε θα σου πω την άποψη μου. Πάντως ρώτησα αρκετούς γνώστες και μου είπαν τα καλύτερα. :T:

Αρχική απάντηση από looperx

Είναι καινούριο μοντέλο και δεν υπάρχουν πολλά reviews στο νετ. Εμένα θα μου έρθει τη δευτέρα οπότε θα σου πω την άποψη μου. Πάντως ρώτησα αρκετούς γνώστες και μου είπαν τα καλύτερα. :T:

+1 Και απο εμένα, έχω την 46αρα και όταν την άνοιξα η πρώτη λέξη ήταν Ουαου:flex:

Αρχική απάντηση από Elpis

Μπορω να συνδεσω σε αυτη το pc με hdmi απο dvi?Εγω το συνδεσα με dsub και έπαιζε κανονικά

Επισης που θα βρω αν "λεει" με ps3 με συνδεση hdmi? τι εννοείς αν το αναγνωρίζει?

Αρχική απάντηση από looperx [Χθες, στις 15:21]

Σου ηρθε τελικα; Πως ειναι;

Πηγα να τη παραγγειλω και ειδα οτι την πηγαν 769.. :( Ξερει κανεις αν την πανε παλι 650 και αν ναι ποτε;

• 3 weeks later...

Wharfedale LCD42F1080P 42" 1080p HD Ready Digital LCD TV 700 (£499)

Television Picture Quality

* 1080p High Definition Ready.

* Integrated digital (freview).

* 42in (106.7cm) widescreen TV with 106cm visible screen size.

* Resolution 1920 x 1080 pixels.

* Brightness 500 cd/m2.

* Contrast 1500:1.

* Viewing angle 176/176 degrees.

* Progressive scan.

Connectivity

* 2 HDMI sockets.

* 2 SCART sockets.

* PC input socket.

* Component video socket.

* Composite.

* Headphone socket.

* AV socket.

* Back DC socket.

Αρχική απάντηση από Elpis

Τελικα την αγορασε κανεις να μου πει γνωμη;

Την έχω εδώ και αρκετές μέρες και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Στα λεφτά της πιστεύω πως είναι η καλύτερη. Δοκίμασα dvds, xbox360 και δορυφορική. Με καλύπτει και από θέμα εικόνας και από θέμα υποδοχών κλπ. :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.