Jump to content

μπέρδεμα με τις εκδόσεις των vista

KoMM

Recommended Posts

Γεια!

Δοκίμασα τα βίστα για λίγες μέρες, και αποφάσισα να τα αγοράσω.Σκέφτομαι για home premium-ultimate -μάλλον για ulti-, καθώς η διαφορά τους σε dsp έκδοση είναι 70 ευρω.

Στη συνέχεια, διάβασα ότι αν αγοράσω 32 bit dsp έκδοση, δε δικαιούμαι την άλλη -64- και ανάποδα -φαντάζομαι-.

Θα ήθελα να έχω την επιλογή καθώς μελλοντικά -σίγουρα θα μείνουν καιρό στον η/υ- μπορεί να τα χρειαστώ.

Σχετικά με την dsp παίζει πρόβλημα άμα κάνω φορματ συχνά ή τπτ τέτοιο;

’μα αγοράσω ultimate upgrade έκδοση θα μπορώ να έχω και 32 και 64bit; Επίσης, θα μπορώ άμα θελήσω να κάνω clean install?

Τέλος, η upgrade έκδοση είδα ότι έχει γύρω στα 200-250$ έξω ένω Ελλάδα πάνω από 300.

Τι παίζει τελικά;...

Αρχική απάντηση από KoMM [Χθες, στις 02:23]

Γεια!

Δοκίμασα τα βίστα για λίγες μέρες, και αποφάσισα να τα αγοράσω.Σκέφτομαι για home premium-ultimate -μάλλον για ulti-, καθώς η διαφορά τους σε dsp έκδοση είναι 70 ευρω.

Στη συνέχεια, διάβασα ότι αν αγοράσω 32 bit dsp έκδοση, δε δικαιούμαι την άλλη -64- και ανάποδα -φαντάζομαι-.

Θα ήθελα να έχω την επιλογή καθώς μελλοντικά -σίγουρα θα μείνουν καιρό στον η/υ- μπορεί να τα χρειαστώ.

για να εχεις και τις δυο εκδοσεις (32-64) πρεπει να παρεις την retail εκδοση ....

Σχετικά με την dsp παίζει πρόβλημα άμα κάνω φορματ συχνά ή τπτ τέτοιο;

οχι..

’μα αγοράσω ultimate upgrade έκδοση θα μπορώ να έχω και 32 και 64bit; Επίσης, θα μπορώ άμα θελήσω να κάνω clean install?

δεν νομιζω.......για clean install απλα κανεις εκατασταση την μια οποιαδηποτε εκδοση vista χωρις κλειδι και ενεργοποιηση φυσικα και μετα περνας απο πανω την upgrade...

Τέλος, η upgrade έκδοση είδα ότι έχει γύρω στα 200-250$ έξω ένω Ελλάδα πάνω από 300.

Τι παίζει τελικά;...

ελα ντεεεεε.....!!!!!!!!

long story short: 64βιτ θα βάλω ,αλλά αν από drivers-support-συμβατότητα δε λένε, θέλω να μπορώ να βάλω 32bit.

Με την upgrade μπορώ να το κάνω, αλλά γιατί έχει 360 ευρώ εδώ και έξω 200-250$$$??

Retail 550 ευρώ δεν παίζει....

Οπότε με βλέπω για dsp 64.

Καμια άλλη πρόταση;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.