KoMM Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3, 2007 Γεια!Δοκίμασα τα βίστα για λίγες μέρες, και αποφάσισα να τα αγοράσω.Σκέφτομαι για home premium-ultimate -μάλλον για ulti-, καθώς η διαφορά τους σε dsp έκδοση είναι 70 ευρω.Στη συνέχεια, διάβασα ότι αν αγοράσω 32 bit dsp έκδοση, δε δικαιούμαι την άλλη -64- και ανάποδα -φαντάζομαι-.Θα ήθελα να έχω την επιλογή καθώς μελλοντικά -σίγουρα θα μείνουν καιρό στον η/υ- μπορεί να τα χρειαστώ.Σχετικά με την dsp παίζει πρόβλημα άμα κάνω φορματ συχνά ή τπτ τέτοιο;’μα αγοράσω ultimate upgrade έκδοση θα μπορώ να έχω και 32 και 64bit; Επίσης, θα μπορώ άμα θελήσω να κάνω clean install?Τέλος, η upgrade έκδοση είδα ότι έχει γύρω στα 200-250$ έξω ένω Ελλάδα πάνω από 300.Τι παίζει τελικά;... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Νοέμβριος 3, 2007 Author #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2007 κανείς δε γνωρίζει κάτι;:S Link to comment Share on other sites More sharing options...
makio Νοέμβριος 3, 2007 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2007 Αρχική απάντηση από KoMM [Χθες, στις 02:23] Γεια!Δοκίμασα τα βίστα για λίγες μέρες, και αποφάσισα να τα αγοράσω.Σκέφτομαι για home premium-ultimate -μάλλον για ulti-, καθώς η διαφορά τους σε dsp έκδοση είναι 70 ευρω.Στη συνέχεια, διάβασα ότι αν αγοράσω 32 bit dsp έκδοση, δε δικαιούμαι την άλλη -64- και ανάποδα -φαντάζομαι-.Θα ήθελα να έχω την επιλογή καθώς μελλοντικά -σίγουρα θα μείνουν καιρό στον η/υ- μπορεί να τα χρειαστώ.για να εχεις και τις δυο εκδοσεις (32-64) πρεπει να παρεις την retail εκδοση .... Σχετικά με την dsp παίζει πρόβλημα άμα κάνω φορματ συχνά ή τπτ τέτοιο;οχι.. ’μα αγοράσω ultimate upgrade έκδοση θα μπορώ να έχω και 32 και 64bit; Επίσης, θα μπορώ άμα θελήσω να κάνω clean install?δεν νομιζω.......για clean install απλα κανεις εκατασταση την μια οποιαδηποτε εκδοση vista χωρις κλειδι και ενεργοποιηση φυσικα και μετα περνας απο πανω την upgrade...Τέλος, η upgrade έκδοση είδα ότι έχει γύρω στα 200-250$ έξω ένω Ελλάδα πάνω από 300.Τι παίζει τελικά;... ελα ντεεεεε.....!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennia Νοέμβριος 4, 2007 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2007 γιατι δεν αγοραζεις τα ultimate να ησυχασεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Νοέμβριος 4, 2007 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2007 Ακόμα και στη retail είναι μόνο 32 ή 64. Μόνο στις beta ίσχυε αυτό.Θεωρητικά με τα dsp δικαιούσαι μια ενεργοποιήση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Νοέμβριος 4, 2007 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2007 εγω ειχα 32 bit vista premium upgrade και με 12 ευρω μου εστειλε η microsoft και την 64 bit εκδοση. το λεει και στο site της Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Νοέμβριος 4, 2007 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2007 long story short: 64βιτ θα βάλω ,αλλά αν από drivers-support-συμβατότητα δε λένε, θέλω να μπορώ να βάλω 32bit.Με την upgrade μπορώ να το κάνω, αλλά γιατί έχει 360 ευρώ εδώ και έξω 200-250$$$??Retail 550 ευρώ δεν παίζει....Οπότε με βλέπω για dsp 64. Καμια άλλη πρόταση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.