Jump to content

Opteron 165 o/c

spH3RiCal

Recommended Posts

Θερμοκρασίες του CPU εννοείς?

Δεν ανεβάζει πάνω από 59-60 σε full load με orthos (priority 9) μετρημένες με core temp.

Core temperature 59, Cpu Case temp από το smart guardian ~ 50 C.

Δεν νομίζω ότι είναι αυτό.

είναι εντός specs όμως, 60C είναι η θερμοκρασία του πυρήνα ενώ το TcaseMax για τον Opteron 165 είναι 65 C και αφορούν τη θερμοκρασία που αναφέρει το smartguardian (το 50άρι στη δική μου περίπτωση).

’σε που ελάχιστες εφαρμογές -μην σου πω καμία- λιώνουν τον επεξεργαστή όσο το orthos...

ναι αλλα μιλαμε για out of specs καταστασεις... αρα δε λεει και πολλα αυτο.

Τι να σου πω... τα ιδια τραβουσα και εγω οταν το εστεινα το μηχανημα πριν κανενα χρονο αλλα δε μπορεσα να ανεβω παραπανω. Απλα πιστεω πως με μια καλη υδοψυξη τα εχει ανετα τα 3... ισως παραπανω..

Aμα ειναι θεμα θερμοκρασιας τοτε εγω που στα 2880 (στο superpi) με 1.6v παω μεχρι 52 κανονικα δε θα επρεπε να τρωω σκαλωμα στα 2925.. Ασε που στα 2880 σταθεροτητα εχω μεν για superpi αλλα τα υπολοιπα τρωνε κολλημα (ισως βεβαια εχω τεζα τις μνημες δεν το εχω πολυκοιταξει να πω την αληθεια)..

Το μονο που θελω ειναι να τραβηξω screenshot στα 3 και ας κλεισει μετα.. :p Αλλα τελικα πρεπει να εχω fsb wall καπου αναμεσα στα 325 και 330.. Δε ξερω κατα ποσο υπαρχει περιπτωση να ειναι fsb hole.. Aλλα δε το βλεπω..

κά που στα 325 βλέπω κι εγώ πρόβλημα.. ίδιος επεξεργαστής, και ίδια μητρική. Με θερμοκρασίες ~45 (στους πυρήνες)

Βέβαια, για τις θερμοκρασίες, έχω ένα πρόβλημα, καθώς το Everest βγάζει θερμοκρασίες μόνο την πρώτη φορά που θα τρέξει-μετά δείχνει μόνο της κάρτας γραφικών, ενώ το coretemp δεν τρέχει :blink:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.