Jump to content

Tabula Rasa

greekfragma

Recommended Posts

Αντε για να δούμε... το στήσιμο του site πάντως και οτι εχω δει εκει μου κάνει για πιο "παιδική" φάση.... thundercats the game... :hehe:

Είπα έχω key, δεν είπα οτι το χρησιμοποίησα. Είμαι on the road και currently house guest ανευ gaming υπολογιστού....οπότε....

• 4 weeks later...

Αμα περίμενα από τον Ninja να δώσει key, καληνύχτα:p

Στο www.mmohell.gr έκαναν διαγωνισμό και μου έλαχε μια κόπια του παιχνιδιού. Παίζω γύρω στις 10 μέρες το παιχνίδι και έχω να παρατηρήσω τα εξής.

(+) Lore - Πολύ δεμένο και σε έχει σε μία γραμμή στο παιχνίδι. Η γή έχει δεχθεί επίθεση και όλα γυρίζουν γύρω από αυτό. Όποτε γυρνάς να κοιτάξεις τον ουρανό το καταλαβαίνεις.

(+) Gameplay - Θα μπορούσα να το χαρακτηρίσω quest-driven μιας και στο 10 lvl που είμαι πηγαίνω από το ένα quest μετά το άλλο.

(+) Farming - Πολύ λίγο μιας και όλο τρέχεις σε αποστολές από εδώ και από εκεί. Όταν είσαι σε μάχη δεν υπάρχει αυτόματος πιλότος. Tab να λοκάρεις τον στόχο και πάς δεξιά αριστέρα πίσω μπρός να αποφύγεις τα πυρά. Σε κρατάει στο πληκτρολόγιο

(+)Looting - Πάρα πολύ καλό μιας και ο καθένας πέρνει ό,τι του αξίζει. Δεν υπάρχει περίπτωση να βαρέσεις κάτι και να σου σηκώσει άλλος το drop. Όποιος έχει συμμετάσχει στο κατέβασμα οποιουδήποτε mob, πέρνει. Αν δε βαρέσεις δεν πέρνεις και ποτέ δεν πέρνεις εις βάρος άλλου.

(+) Dying - Όταν πεθαίνεις δεν χάνεις xp (φίου!) αλλά έχεις ποινή στα attributes σου για ένα πεντάλεπτο. Αν πηγαίνεις σαν ζαγάρι στη σφαγή σε σύντομο χρονικό διάστημα, αυτό μπορεί να φτάσει σε 15 λεπτά με απώλεια το 60% των attributes σου.

(+) Teleporting - Ε ναι λοιπόν! Δεν είναι ανάγκη να γυρνας συνέχεια σαν την άδικη κατάρα (Dion - Aden ας πούμε:p). Σε κάθε σταθμό των ανθρώπων υπάρχουν teleporters που σου επιτρέπουν - όταν έχεις επισκεφτεί άλλους για έστω και μια φορά - να πας στη στιγμή από σταθμό σε σταθμό.

(+) NPCs - Δεν σου μιλάνε μόνο, βαράνε και τους εξωγήινους! Πολύ χρήσιμο όταν σε έχουν στριμώξει κάπου.

(.) PVP - Το βάζω στα ουδέτερα, γιατί είναι ανάλογα πως την βρίσκει κάποιος. Δεν έχει PVP. Δεν μπορείς με το γεία σου να σκοτώσεις κάποιον (όπως στο Lineage, έκανε κάποιος hwakeye και κατέβαζε παίκτες για τη πλάκα του). Οι μάχες παικτών επιτρέπονται μόνο σε Clan Wars, όπου εκεί τα μέλη της μιας clan είναι KoS για την άλλη.

(.) Δεν έχει πολλούς παίκτες αλλά δεν έχει και λίγους. Στις περιοχές κοντά εκεί που ξεκινάνε βλέπεις κόσμο, αλλά υπάρχουν πολλές φορές που θα ήθελα να υπήρχε κόσμος γύρω μου να με βοηθήσει να κατεβάσω κάποιο quest mob.

(.) Το σύστημα που δουλεύει δεν το έχω πολυκαταλάβει ακόμα, αλλά σε γενικές γραμμές είναι όπως το Lineage. Fighter και Mechanic που έχει - και αυτός - δυνατότητες crafting και πέρνει διαφορετικά όπλα από τον fighter.

(-) LAG! Με bold, underlined και italics (γραμματοσειρα 128). Έχει 4 servers με έναν μόνο Ευρωπαϊκό. Κόσμο δεν έχει πολύ άλλα το lag ανα περιοχές είναι ανυπόφορο. Έχω τύχει και σε 127568 ms ping. Απαράδεκτο απλά.

(-) Έλεγχος παίκτη - WSAD οι κατευθύνσεις του, δεν υπάρχει το point and move οπότε για τους θεριακλήδες, αυτό είναι ένα μείον.

Αυτά. Ελπίζω να σας κατατόπισα. ’ντε να μαζευτούμε να κάνουμε θράκα εεεε ομάδα μέσα στο παιχνίδι εννούσα:D Όσοι παίζετε το παιχνίδι θα με βρείτε ingame (δε καίγομαι κιόλας - ακόμα) με το όνομα Labos (Βλακείες της NCsoft, αν επιλέξεις επώνυμο, δεν μπορείς να το αλλάξεις:p)

παιζω 3 μερες ειμαι 18lvl ranger--> spy ^^ και ingame λεγομαι Tiritrims ( μη γελατε )

οποιος θελει 3 days trial να το πει

Sorry bro....το ειχα κοιτάξει όταν μου το είχες πει...αλλά το ΚΕΥ ήταν "δεμένο" με το master ncsoft account μου οπότε δεν ήταν κάτι που μπορούσα να δώσω.

Απλά ξέχασα να ενημερώσω...sorryz

Συν ότι η closed beta είχε τελειώσει νομίζω.

Αρχική απάντηση από astrolabos

(όπως στο Lineage, έκανε κάποιος hwakeye και κατέβαζε παίκτες για τη πλάκα του)

Δεν πρέπει να έπαιξες ποτέ palladin ή οrc mage ε?

Αρχική απάντηση από bleo8onhs

Δεν πρέπει να έπαιξες ποτέ palladin ή οrc mage ε?

lolen :p

ξέχασες priest tauren :p

το tabula ρασα (όνομα και αυτό ...εντελώς λολ ) μπήκα για 30μιν και αυτό ήταν δεν ξανά ασχολήθηκα ...τι σας άρεσε ? :D

Εγώ ακόμα δεν κατάλαβα, μου φαίνεται τόσο ωραίο σαν λογική το παιχνίδι, ακούγεται να έχει ιστορία και σενάριο..γιατί δεν το βγάζουν και single player να παίζεις και με την γκόμενα;

Αρχική απάντηση από astrolabos

Οκ βρε δε τρέχει τίποτα. Kom, το παιχνίδι πως το βρίσκεις; Από lag πως πας;

το game μου αρεσει παρα πολυ εξαλλου εχει πολλα κοινα με το guildwars ( pvp system - gameplay κ.α ) που εχω τελειωσει ολα τα expansions και επισης μου αρεσε - απο lag παρολο που παντα ο ευρωπαικος server ειναι full απλα δεν παιζεται οπως αλλωστε και ολοι οι servers της ncsoft που εχω παιξει - τα μονα dc που εφαγα ηταν προχθες που εκλεισαν ολοι οι servers για update

παντως αποτι διαβαζω το tabula θα βελτιωνεται και θα ανανεωνεται συνεχεια --> ζητω ncsoft ^^

Αρχική απάντηση από Borg

lolen :p

ξέχασες priest tauren :p

το tabula ρασα (όνομα και αυτό ...εντελώς λολ ) μπήκα για 30μιν και αυτό ήταν δεν ξανά ασχολήθηκα ...τι σας άρεσε ? :D

φιλε Borg μεσα σε 30 mins δεν προλαβες να δεις τιποτα απο το game ισα ισα που πιστευω οτι τα μισα λεπτα τα εφαγες για να φτιαξεις τον char σου ^^

το tabula εχει και instances εχει πολυ ωραια quests πολυ πιο γρηγορη κινηση απο το wow ελευθερια στο στοχο και φυσικα πολυ καλυτερα γραφικα

και εγω εχω παιξει wow εφτασα 60lvl σε 7 μερες - εχω στο acc 3 70lvl ειμαι σε ενα απο τα καλυτερα guilds του The Venture Co. αλλα το παρατησα επειδη δεν ειχε πλεον να μου προσφερει τπτ ασε που τα γραφικα του με κουραζαν πολυ - μονο σε raids πηγαινα με φιλαρακια και αν...ασε που το γ.....ν το θεμα με τα expansions εκει που ελιωνες για να ντυθεις για το 60lvl να σου πετανε το πρωτο expansion αντε παλι να ντυθεις για τα 70lvl και μπαμ να και το αλλο expansion αντε παλι λιωσιμο ευχαριστω δεν θα παρω

επειδη και εγω ειχα την περιεργια

Meaning of TABULA RASA

For all those people who ask: what does TABULA RASA mean? TABULA RASA derives from the Latin language and literally means a "clean slate". The basic idea is that when the human child is born, his mind is empty and clean as a "clean slate" and it's ready for new ideas and knowledge. Through learning and experiencing process the mind is developing and the child is developing too. It also refers to making a new fresh start and relates well to the learning of foreign languages in that it challenges mindset and creates new paradigms and perspectives that enrich one's lived experiences.

Σε ευχαριστώ φίλος για τα info :)

σίγουρα δεν είδα τπτ σε 30μιν και σχεδόν σε κάθε παιχνίδι, το είχα παίξει στο beta (σταθερό) και πέρα από αυτό δεν είχα καταλάβει την λογική του gameplay

μακάρι να είναι καλό αλλά με μέτρο και όχι σαν το wow ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.