greekfragma Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2007 http://eu.rgtr.com/en/συνδυασμος World of Warcraft και LineageII.....απο NCsof βεβαια.(PK δεν υπαρχει παρα μονο duelling και arena)φουτουριστικο.......οπλα laser και αλλα αντιστοιχα.......φιλος το δοκιμαζει αυτες τις μερες και ξεκολλησε και απο Lineage και απο WoW.......γιατι κολλησε με τα γραφικα του......αλλωστε μου πε τα υπολοιπα στοιχεια τα εχει.επισης ειναι χαωτικο σε μεγεθος και ελευθερια κινησεωνεντυπωσεις κανεις?
greekfragma Νοέμβριος 2, 2007 Author #3 Νοέμβριος 2, 2007 Αρχική απάντηση από jpavly [Σήμερα, στις 19:45] τσάμπα είναι; το παιχνιδι Ελλαδα κανει 49ευρω 13ευρω το μηνα η συνδρομη
Zarras Νοέμβριος 2, 2007 #4 Νοέμβριος 2, 2007 Αρχική απάντηση από jpavly [Σήμερα, στις 19:45] τσάμπα είναι; απ' το στομα μου το πηρες, αυτο ετοιμαζομουν να ρωτησω.... φανταζομαι η απαντηση της ncsoft για το d0ta της blizzard?
gbak Νοέμβριος 2, 2007 #5 Νοέμβριος 2, 2007 παντως αυτο το 13αρι ποτε δεν το καταλαβα...ψιλονταβατζιλικι...αφου τα σκας που τα σκας για τον τιτλο...τα 13ευρω συνδρομη που κολλανε δεν μπορω να καταλαβω...
greekfragma Νοέμβριος 2, 2007 Author #6 Νοέμβριος 2, 2007 στο support και τον μισθο που σου προσφερει ενας official server
DarkSaga Νοέμβριος 2, 2007 #7 Νοέμβριος 2, 2007 Αρχική απάντηση από greekfragmaτον μισθο που σου προσφερει ενας official server τι θέλει να πεί το ποιητή?
greekfragma Νοέμβριος 2, 2007 Author #8 Νοέμβριος 2, 2007 Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 20:03] στο support και τον μισθο εκεινου που δουλευει στο support που σου προσφερει ενας official server η γρηγοραδα φταιει
astrolabos Νοέμβριος 2, 2007 #9 Νοέμβριος 2, 2007 Αρχική απάντηση από greekfragma το παιχνιδι Ελλαδα κανει 49ευρω 13ευρω το μηνα η συνδρομη 27,99 από play.com. Αν και αυτό βγει μούφα την έβαψες φραγμούλη
Athens2004 Νοέμβριος 2, 2007 #10 Νοέμβριος 2, 2007 Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 21:46] η γρηγοραδα φταιει στο support και τον μισθο εκεινου που δουλευει στο support που σου προσφερει ενας official server χειρότερα το έκανες , :flower: anywa1 Η valve αραγε πως την παλευει με τοσα online games χωρις συνδρομή [καμια σχεση το ξερω τα mmorg και οι μακροχρονιες απαιτησεις τους σε data server στατιστικα κλπ σε σχεση με fps server που και ''αυριο να κλεισει ενας δεν χανεις τπτ , αλλα και παλι , εχει πολλους και πανε σφαιρα και στα updates και γενικοτερα.. σε λειτουργια] Η αποψή μου , στα mmorg κολλάει περισσότερο ο κοσμος , έβαλαν συνδρομη ειδαν πως τραβαει και το καθιερώσαν .
Snips Νοέμβριος 2, 2007 #11 Νοέμβριος 2, 2007 Αρχική απάντηση από astrolabos 27,99 από play.com. Αν και αυτό βγει μούφα την έβαψες φραγμούλη MH!BACK! AWAY BEGGA'! STAY CLEAN! κτλ κτλ κτλ
gbak Νοέμβριος 3, 2007 #13 Νοέμβριος 3, 2007 Αρχική απάντηση από Snips MH!BACK! AWAY BEGGA'! STAY CLEAN! κτλ κτλ κτλ οντως? γιατι? εμενα μου χουν στειλει 2 παιχνιδια...και γενικα και αλλα πραγματα και ειναι πολυ ενταξει...
Maximus Νοέμβριος 3, 2007 #14 Νοέμβριος 3, 2007 O Snips είναι κατά των παιχνιδιών που καίνε τον εγκέφαλο και κάνουν τους ανθρώπους αντικοινωνικούς, γνωστά στο ευρύτερο κοινό ως ΜΜΟ. Εγώ από την άλλη νομίζω ότι αυτά που λέει τα υποστηρίζει με παραδείγματα τα οποία δεν ανταποκρίνονται στο 100% των ατόμων που παίζουν τέτοια παιχνίδια - έχω γνωρίσει πολλές "υγιέστατες" παρέες που παίζουν ΜΜΟ και περνάνε φανταστικά όσο παίζουν. Εγώ πάντως δεν έχω μπλέξει με κανένα, μου φτάνουν όσα ήδη έχω
cabrinha Νοέμβριος 3, 2007 #15 Νοέμβριος 3, 2007 Αρχική απάντηση από Athens2004Η valve αραγε πως την παλευει με τοσα online games χωρις συνδρομή [καμια σχεση το ξερω τα mmorg και οι μακροχρονιες απαιτησεις τους σε data server στατιστικα κλπ σε σχεση με fps server που και ''αυριο να κλεισει ενας δεν χανεις τπτ , αλλα και παλι , εχει πολλους και πανε σφαιρα και στα updates και γενικοτερα.. σε λειτουργια] Εξαιρουμε κατ' αρχην τα single player παιχνιδια που η συνδρομη δεν ειναι απαραιτητη. Παιρνω για παραδειγμα το cs. Σερβερ εχει η valve? Οχι. Ολοι οι σερβερς ειναι ιδιωτικοι. Αρα ουτε κοστος συντηρησης ουτε γραμμων ουτε τιποτα. Για τα updates κλπ εχει σερβερς η valve? Οχι ειναι η απαντηση και εδω. Και απο που κατεβαζουμε ενημερωσεις? Απο τους σερβερς εκεινων που διαφημιζονται μεσω του cs, απο αυτους που διαφημιζονται οσο κανει loading το παιχνιδι κλπ.Απο την αλλη η blizzard εχει καποια σερβερονια τα οποια πρεπει να ειναι 24/7 ορθια, χωρις το παραμικρο προβλημα, με βαρβατες συνδεσεις και αψογη συννενοηση μεταξυ τους. Περα απο το κοστος σε υλικα ειναι τεραστιο και σε ανθρωπινο δυναμικο. Και περαν αυτων πρεπει να φροντιζει για την αποφυγη παρατυπιων εκ μερους εκατομμυριων παικτων.
Shaman Νοέμβριος 3, 2007 #17 Νοέμβριος 3, 2007 Όποιος έχει παίξει WoW (πραγματικά, όχι trial ή για ένα μήνα) δεν ρωτάει που πάνε τα χρήματα της μηνιαίας συνδρομής. Κάποιοι θα πούνε "μου έφαγες τη ζωή", κανείς δεν θα πει "μου έφαγες τα λεφτά" (άντε πλην ελαχίστων εξαιρέσεων). Αυτό λέει πολλά πιστεύω.
Athens2004 Νοέμβριος 3, 2007 #18 Νοέμβριος 3, 2007 Αρχική απάντηση από cabrinha [Σήμερα, στις 03:27] Εξαιρουμε κατ' αρχην τα single player παιχνιδια που η συνδρομη δεν ειναι απαραιτητη. Παιρνω για παραδειγμα το cs. Σερβερ εχει η valve? Οχι. Ολοι οι σερβερς ειναι ιδιωτικοι. Αρα ουτε κοστος συντηρησης ουτε γραμμων ουτε τιποτα. Για τα updates κλπ εχει σερβερς η valve? Οχι ειναι η απαντηση και εδω. Και απο που κατεβαζουμε ενημερωσεις? Απο τους σερβερς εκεινων που διαφημιζονται μεσω του cs, απο αυτους που διαφημιζονται οσο κανει loading το παιχνιδι κλπ. Απο την αλλη η blizzard εχει καποια σερβερονια τα οποια πρεπει να ειναι 24/7 ορθια, χωρις το παραμικρο προβλημα, με βαρβατες συνδεσεις και αψογη συννενοηση μεταξυ τους. Περα απο το κοστος σε υλικα ειναι τεραστιο και σε ανθρωπινο δυναμικο. Και περαν αυτων πρεπει να φροντιζει για την αποφυγη παρατυπιων εκ μερους εκατομμυριων παικτων. Ποιες διαφημισεις ? μισο χρόνο εχει ακριβώς που μπηκαν διαφημισεις στην 1.6 ? Τωρα αν ο server ανηκει στα b & b ποσως με ενδιαφερει αν το αναφερει στην επικεφαλίδα .. Eμενα με ενδιαφερει να ειναι vac secured ... Και αυτο η valve το εχει καταφέρει ... [cheteria βεβαια υπάρχουν παντου , the human bees που λεμε. .... Εχω φιλο που πληρωνει l2 και παιζει με boot....... ] Κατα ταλλα καλα χαρηκα πολυ Θωμάς . edit
ennia Νοέμβριος 4, 2007 #19 Νοέμβριος 4, 2007 Αρχική απάντηση από jpavly τσάμπα είναι; :hehe: :hehe: :hehe:
Ar@besqu.e Νοέμβριος 5, 2007 #20 Νοέμβριος 5, 2007 υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνεις test το παιχνίδι?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.