hayabusa Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2007 Καλησπέρα σε ολους...Σημερα αφου εκανα μια καθαρη εγκατασαση των ΧΡ στον δευτερο υπολογιστη (το λειτουργικο νομιμοτατο σημειωτεον) και αφου εγκατεστησα το μοντεμ και εκανα ολες τις απαραιτητες ρυθμισεις προσπαθησα να μπω στο ιντερνετ...Το μοντεμ συγχρονισε κανονικα στα 2048 και συνδεθηκε κανονικα...Με το που πηγα ομως να ανοιξω την πρωτη σελιδα επεσεω και η πρωτη αποσυνδεση (χωρις κανενα μηνυμα λαθους)...Ε λεω, συμπτωση θα ειναι ...Ομως δεν ηταν καθολου συμπτωση και το φαινομενο αυτο επαναληφθηκε απειρες φορες...Μπορει να μου εξηγησει καποιος τι φταει και τι μπορει να γινει για να φτιαξει; Να σημειωσω οτι το sp2 εχει εγκατασταθει...Να πω επισης οτι χρησιμοποιω το ιδιο μοντεμ και την ιδια συνδεση και απο το λαπτοπ (οπου και γραρφω τωρα με win vista) και δεν ειχα ποτε κανενα παρομοιο προβλημα...
blindy Νοέμβριος 2, 2007 #2 Νοέμβριος 2, 2007 μηπως το μοντεμ ειναι συνδεμενο με usb πανω σε hub? μου εχει τυχει το ιδιο με ενα sagem του connex που πανω στο hub μου εκανε συνεχεια disconnect ενω κατευθειαν στο pc δουλευε μια χαρα (δεν ελεγξα αν το προβλημα ηταν στο hub η στο modem)
hayabusa Νοέμβριος 2, 2007 Author #3 Νοέμβριος 2, 2007 Αρχική απάντηση από blindy μηπως το μοντεμ ειναι συνδεμενο με usb πανω σε hub? μου εχει τυχει το ιδιο με ενα sagem του connex που πανω στο hub μου εκανε συνεχεια disconnect ενω κατευθειαν στο pc δουλευε μια χαρα (δεν ελεγξα αν το προβλημα ηταν στο hub η στο modem) oχι, κατευθειαν στην usb....BTW To modem ειναι αυτο sagem που δινει η οτενετ με το ondsl kit....
hayabusa Νοέμβριος 2, 2007 Author #4 Νοέμβριος 2, 2007 τελικα μετα απο πολλους πειραματισμους με το νορτον 360 καταφερα να ξεπερασω το εμποδιο των συνεχων αποσυνδεσεων....τωρα ομως αντι να συγχρονιζει στα 2048/256 ειναι 1152/256....καμια ιδεα?
SirGeorge Νοέμβριος 2, 2007 #5 Νοέμβριος 2, 2007 To norton δεν έχει απολύτως καμία σχέση με το πρόβλημα σου. Έχει πρόβλημα η γραμμή, πάρε το 121 του ΟΤΕ. Κλασσική περίπτωση.
hayabusa Νοέμβριος 2, 2007 Author #6 Νοέμβριος 2, 2007 ειμαι βεβαιος πως εφταιγε ή το νορτον ή τα ΧΡ γιατι εχω ακριβως διπλα τον φορητο μου και αμεσως πηγα και εβαλα το μοντεμ εκει και δεν παρουσιαστηκε κανενα προβλημα....τωρα παντως ειμαι μεσα με κανονικη ταχυτητα (2048/356) και εδω και πολυ ωρα δεν εχω κανενα προβλημα..( φτου φτου)....τι να πω,δεν ξερω...ισως στη βελτιωσε συνεβαλε το γεγονος οτι εκανα update @norton....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.