anthis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2007 Εχω μια P5ND2 SLI deluxe, που με τα εξαρτηματα που γραφω στην υπογραφη μου (PC2) κανει το εξης: Οταν εχω την καρτα γραφικών (8500GT) στο πρωτο slot, δεν δειχνει τπτ και λεει "system failed vga test" δλδ δεν postάρει. . Αν την βαλω στο δευτερο slot και συνδεσω και το επιπλεον ρευμα 4 pin το chipset δουλευει κανονικα. . Αλλα διαβασα στο manual οτι το οταν δεν ειμαι σε SLI, το δευτερο slot λειτουργει ως PCi express x1. . Λογικα χαντακώνεται χοντρα η κάρτα εκεί, σωστά? Δεν καταλαβαινω γιατι δεν την παιζει στο πρωτο slot. . Παλιότερα δουλευε. . βέβαια ειχα αλλες καρτες. . 6600GT. . Η κάρτα γραφικων καλα δουλευει. . Τροφοδοτικο φταιει? Αλλα γιατι ειναι επιλεκτικο στην δευτερη slot? Ζηταει λιγοτερο ρευμα εκει? Μηπως την ακουσε η mobo και χαλασε το ενα pci express slot? Το τροφοδοτικο ειναι Thermaltake 470 watt. . Αλλα στην αρχή δουλευαν ολα μαζι μια χαρα, με την καρτα στο πρωτο slot. . . Επιησης δεν νομιζω να μην φτανει το PSU. . Σιγα την καταναλωση της 8500. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Νοέμβριος 2, 2007 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2007 Δεν δοκιμαζεις κανα update στο bios? Link to comment Share on other sites More sharing options...
anthis Νοέμβριος 2, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2007 Εχω το τελευταιο BIOS περασμενο . . Το 1105 . . Μια χαρα δουλευε με αυτο το BIOS παλιοτερα. . Ακομα και με αυτη την καρτα. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
anthis Νοέμβριος 3, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2007 Κανεις τπτ? Να την ξυλωσω απο το κουτι για RMA? Ή παίζει να φταίει κανα τροφοδοτικό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
anthis Νοέμβριος 5, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2007 Στο δευτερο slot δουλευει οκ αλλα x1. . Χαντακωνεται δηλαδη η καρτα. . Τι να κανω??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
theovaz Νοέμβριος 5, 2007 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2007 rma it.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.