Jump to content

SLI mobo problem

anthis

Recommended Posts

Εχω μια P5ND2 SLI deluxe, που με τα εξαρτηματα που γραφω στην υπογραφη μου (PC2) κανει το εξης:

Οταν εχω την καρτα γραφικών (8500GT) στο πρωτο slot, δεν δειχνει τπτ και λεει "system failed vga test" δλδ δεν postάρει. .

Αν την βαλω στο δευτερο slot και συνδεσω και το επιπλεον ρευμα 4 pin το chipset δουλευει κανονικα. . Αλλα διαβασα στο manual οτι το οταν δεν ειμαι σε SLI, το δευτερο slot λειτουργει ως PCi express x1. . Λογικα χαντακώνεται χοντρα η κάρτα εκεί, σωστά?

Δεν καταλαβαινω γιατι δεν την παιζει στο πρωτο slot. . Παλιότερα δουλευε. . βέβαια ειχα αλλες καρτες. . 6600GT. .

Η κάρτα γραφικων καλα δουλευει. . Τροφοδοτικο φταιει? Αλλα γιατι ειναι επιλεκτικο στην δευτερη slot? Ζηταει λιγοτερο ρευμα εκει?

Μηπως την ακουσε η mobo και χαλασε το ενα pci express slot?

Το τροφοδοτικο ειναι Thermaltake 470 watt. . Αλλα στην αρχή δουλευαν ολα μαζι μια χαρα, με την καρτα στο πρωτο slot. . . Επιησης δεν νομιζω να μην φτανει το PSU. . Σιγα την καταναλωση της 8500. . :help:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.