Jump to content

αγορα pc-καταστημα?

sundance

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από sundance

σκεφτομαι να παρω το desktop pc απο το e-shop.εγγυηση δινει?ειμαι μπερδεμενος γιατι εχω ακουσει διφορουμενες αποψεις...τι λετε?

Μη παλικάρι μου απο το e-shop.... Μη το κάνεις αυτό στον εαυτό σου...

Πάρτο απο όπου αλλού θες, πάρτο απο Multi, πάρτο απο Πλαίσιο, πάρτο απο το μαγαζί της γειτονιάς σου, αλλά όχι απο το e-shop.

Στην ερώτηση σου τώρα... ναι, ΤΥΠΙΚΑ, δίνει εγγύηση, επειδή είναι υποχρεωμένο. Αλλά αν δεν έδινε, καλύτερα θα ήταν.

(οπς, το παίρνω πίσω, θα δεί το thread και κανένας απο e-shop και θα πάρει ιδέες)

Αρχική απάντηση από geogeoland

Μη παλικάρι μου απο το e-shop.... Μη το κάνεις αυτό στον εαυτό σου...

Πάρτο απο όπου αλλού θες, πάρτο απο Multi, πάρτο απο Πλαίσιο, πάρτο απο το μαγαζί της γειτονιάς σου, αλλά όχι απο το e-shop.

Στην ερώτηση σου τώρα... ναι, ΤΥΠΙΚΑ, δίνει εγγύηση, επειδή είναι υποχρεωμένο. Αλλά αν δεν έδινε, καλύτερα θα ήταν.

+1

Οι απόψεις είναι όντως διφορούμενες. ’λλοι λένε ότι το e-shop είναι χάλια και να μην πλησιάζουμε και άλλοι ότι είναι πολύ χάλια και να μην πλησιάζουμε.

από όπου είναι πιο φθηνό πάρτο. μόνο να ξέρεις ότι αν πάθει κάτι κάποιο εξάρτημα θα κάνει 1-2 εβδομάδες να σου επιστραφεί από το e-shop. εγώ προσωπικά παίρνω από όπου είναι πιο φθηνά αλλά δεν αγοράζω το φθηνότερο είδος του ίδιου προϊόντος αλλά κάποιο που είναι θεωρητικός πιο ποιοτικό πιστεύοντας ότι θα είναι καλύτερο. άμα είναι να γλυτώσεις 100 ευρώ να το πάρεις από το e-shop

Αρχική απάντηση από AGRIMI

από όπου είναι πιο φθηνό πάρτο. μόνο να ξέρεις ότι αν πάθει κάτι κάποιο εξάρτημα θα κάνει 1-2 εβδομάδες να σου επιστραφεί από το e-shop. εγώ προσωπικά παίρνω από όπου είναι πιο φθηνά αλλά δεν αγοράζω το φθηνότερο είδος του ίδιου προϊόντος αλλά κάποιο που είναι θεωρητικός πιο ποιοτικό πιστεύοντας ότι θα είναι καλύτερο. άμα είναι να γλυτώσεις 100 ευρώ να το πάρεις από το e-shop

Φίλε μου δεν είναι σωστό αυτό που λες. Αν ήταν μόνο οι 2 βδομάδες δεν θα υπήρχε κανένα θέμα. Το πρόβλημα είναι πως αν αγοράσεις κάτι απο το e-shop πρέπει να έχεις κατα νού πως αν χαλάσει πρέπει να το πετάξεις ΕΠΙΤΟΠΟΥ, καθώς μόνο και μόνο απο τα τηλέφωνα που θα πάρεις για να βγάλεις άκρη στο rma θα το ξαναπληρώσεις. ’σε που διατρέχεις τον κίνδυνο αυτό που θα πάρεις να είναι ήδη χαλασμένο ή έστω, μεταχειρισμένο, κατα την παράδοση. Αν δε με πιστεύεις, μπορώ να σου παραθέσω Links με περιστατικά απο παιδιά μέσα στο Thelab κατ ελάχιστον, να σου παραθέσω την προσωπική μου εμπειρία και πολλά άλλα. Το μόνο που αξίζει να πάρει κανείς απο το e-shop είναι κάτι που δε χαλάει, ενα καλώδιο πχ. Και αυτό έχοντας κατα νου πως δεν πρέπει να δίνουμε τα λεφτά μας σε τέτοιες εταιρίες, γιατί μαζί με τα λεφτά μας τους δίνουμε και το "οκ, συνέχισε έτσι". ’ντε αν θέλει μπορεί να το ρισκάρει και με ενα εξάρτημα. Αλλά με ολόκληρο desktop? ΟΧΙ! Προσωπικά εγώ προτιμώ να πληρώσω και 10 και 20 ευρώ παραπάνω για κάτι και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, παρά να κερδίσω 100 ευρώ και αμα μου χαλάσει να αρχίσω τα ηρεμιστικά.

εγώ προσωπικά έφτιαξα 2 υπολογιστές των 1500 ευρώ και στους δύο κέρδισα πάνω από 100 ευρώ. τώρα που φτιάχνω για 1900 ευρώ άμα τα πάρω όλα από το πλαίσιο μου κοστίζει 2035 ενώ στο e-shop 1910. αλλά παίρνοντας κι άπο τα δύο μου βγαίνει 1890. και κάτι άλλο εγώ προσωπικά έχω παραδείγματα και από τις δύο εταιρείες που μου καθηστέρησαν πάνω από 2 εβδομάδες και να πω geogeland ότι αν διάβασες όλα τα παράπονα των μελών θα έβλεπες ότι μεταχειρησμένα δίνει και το πλαίσιο. θα πω ότι για την καθυστέρηση των επισκευών τους καταλαβαίνω ειδίος του e-shop που θέλει 2 μέρες μόνο για το πήγαινε - έλα και + του ότι έχει πολύ μεγαλύτερο πελατολόγιο από το οποιοδήποτε πλαίσιο. το μόνο άκυρο μαγαζί είναι το multirama. αλλά το πιο εξιδικευμένο προσωπικό το έχει το πλαίσιο. αυτά

Αρχική απάντηση από AGRIMI

τώρα που φτιάχνω για 1900 ευρώ άμα τα πάρω όλα από το πλαίσιο μου κοστίζει 2035 ενώ στο e-shop 1910. αλλά παίρνοντας κι άπο τα δύο μου βγαίνει 1890.

Αμα πας και εθνικης αμυνης σου κοβουν και το φ.π.α.

Αρχική απάντηση από sundance [02-11-2007 13:21]

σκεφτομαι να παρω το desktop pc απο το e-shop.εγγυηση δινει?ειμαι μπερδεμενος γιατι εχω ακουσει διφορουμενες αποψεις...τι λετε?

Dude....Μην....ουτε να το σκεφτείς.....μακριάααα και αλάργα...καλύτερα να ξεκινήσεις το κάπνισμα....

Φιλε μου μακρυα απο eshop!Οπως ειπαν και τα παιδια παρε κανενα καλωδιο,κανενα μελανι τετοια πραγματα.....Οχι ολοκληρο το ντεσκτοπ,αλλα ουτε ενα εξαρτημα δεν επαιρνα.3 μηνες καρτα γραφικων RMA!!!Θελεις κ αλλο?Ακου κι αλλο!Μου δινανε υποδυεστερης αποδοσης καρτα και δεν το παραδεχοταν...Αφου τους το απεδειξα και με 3d mark μου βγαλανε μουφα bench και το 3d mark:eek: .....Aλλα μετα απο πολλους αγωνες δικαιωθηκα,και πηρα και το μαθημα μου:flower:

Αρχική απάντηση από sundance

Από e-shop πάρτο και με τα λεφτά που θα γλιτώσεις πάρε και ένα κατεβαστήρι ή φτιάξε λίγο το προηγούμενο pc σε περίπτωση που χρειαστείς RMA να έχεις υπολογιστή για τον ένα χρόνο που θα κάνουν να στο αλλάξουν

Χαχαχαχαχα.Ο kostas7gtr ειχε παει ενα δισκο τον νοεμβρη του 06 και του τον αλλαξαν ποτε ξερετε?Τον μαιο του 07?Η απριλη κατι τετοιο!!!!!

Αρχική απάντηση από icy20

Χαχαχαχαχα.Ο kostas7gtr ειχε παει ενα δισκο τον νοεμβρη του 06 και του τον αλλαξαν ποτε ξερετε?Τον μαιο του 07?Η απριλη κατι τετοιο!!!!!

Εγώ έχω πάει μητρική από Φερβουάριο και από τότε αγνοούνται τα ίχνη της:blink:

να ρωτησω κατι για το πλαισιο. οταν παραγγελνεισ μεσω ιντερνετ να σου συναρμολογηθει κιολας τα cd τα καλωδια που περισευουν, manual και αυτα τα δινουν? αν οχι γινεται να τουσ πω αν μου τα δωσουν?

λογικά αν τους το πείς και τους το θυμίσεις καμια 10ριά φορές θα το θυμηθουν. τα βασικά καλώδια και manual, ναι σταβάζουν,συνήθως στο κουτί του mobo. :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.