hayabusa Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1, 2007 Καλησπέρα σε ολους...Θέλω να συνδέσω τα δυο συστηματα που εχω (desktop & laptop) για να μοιρασω την συνδεση και να μπορω να μεταφερω αρχεια απο τα ενα στο αλλο χωρις να χρειαζεται να παιδευομαι με εξωτερικους δισκους και τετοια...Επειδη ομως το desktop ειναι σχετικα παλιο και δεν εχει καρτα δικτυου( και δεν αξιζει να αγοραστει γιατι οπου να ναι θα παω για αναβαθμιση) θελω να μου πειτε αν υπαρχει καποιος τροπος για να τα συνδεσω μεσω firewire που διαθετουν και τα δυο. Αν μπορει καποιος ας περιγραψει ολη τη διαδικασια γιατι ειναι η πρωτη φορα που επιχειρω να στησω δικτυο και δεν ξερω τι μου γινεται! Ευχαριστω εκ των προτερων
.38-.45 Νοέμβριος 1, 2007 #2 Νοέμβριος 1, 2007 δηλαδη εψαξες και δε βρηκες τιποτα;firewire networking.ip over firewire. το θεμα ξεκιναει, απο τι λειτουργικο εχεις. Discontinued Support for IP over 1394
hayabusa Νοέμβριος 1, 2007 Author #3 Νοέμβριος 1, 2007 Αρχική απάντηση από .38-.45 δηλαδη εψαξες και δε βρηκες τιποτα; οχι, δεν εψαξα γιατι αυτες τις μερες πνιγομαι και δεν εχω χρονο για διαβασμα και ψαξιμο στο νετ Αρχική απάντηση από .38-.45το θεμα ξεκιναει, απο τι λειτουργικο εχεις. Discontinued Support for IP over 1394 στο ενα εχω ΧΡ και στο αλλο vista...Απ'οτι ειδα ομως στο τριτο λινκ δεν τα αναφερει...δηλαδη δεν γινεται;
YDinopoulos Νοέμβριος 1, 2007 #6 Νοέμβριος 1, 2007 Φτιαχνει εικονικη καρτα δικτυου που χρησιμοποει τις firewire σαν δικτυο. Αλλα πρεπει να το αγορασεις για να το χρησιμοποιησεις στο 100% του. Ψαχουλεψε το.
hayabusa Νοέμβριος 1, 2007 Author #7 Νοέμβριος 1, 2007 Αρχική απάντηση από YDinopoulos Φτιαχνει εικονικη καρτα δικτυου που χρησιμοποει τις firewire σαν δικτυο. Αλλα πρεπει να το αγορασεις για να το χρησιμοποιησεις στο 100% του. Ψαχουλεψε το. ok man, I will see....thanx a lot
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.