ΣτοΠαραΠεντε Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1, 2007 Πριν από μερικούς μήνες αγόρασα το SONY Memory Stick Pro Duo 4GB για το SONY ERICS SON W800i, αλλά δεν είναι συμβατό. Στο site της SE έγραφε ότι αυτό το μοντέλο δέχεται κάρτα ως 4GB. Στην ιστοσελίδα της κάρτας γράφει ότι το μοντέλο υποστηρίζει κάρτες ως 2GB. Επιοινώνησα με τη SE και μου είπε ότι δέχεται ως 2GB. Κάθε φορά που βάζω την κάρτα κολλάει το κινητό και νεκρώνουν τα πλήκτρα. Προσπάθησα να τη χρησιμοποιήσω ως αποθηκευτικό μέσο στον υπολογιστή, αλλά, κάθε φορά που πάω να αποθηκεύσω ένα αρχείο, μου λέει ότι έχει προστασία εγγραφής. Μήπως χρειάζεται να κάνω αναβάθμιση στο κινητό μου; Πώς μορώ να το μάθω. Από την ιστοσελίδα της εταιρείας δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Νοέμβριος 1, 2007 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2007 Αν υποστηριζει μεχρι 2γιγα δυσκολα θα μπορεσεις να κανεις κατι.Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να την πουλησεις κ να παρεις μια 2γιγα Link to comment Share on other sites More sharing options...
tassoss Νοέμβριος 1, 2007 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2007 http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=ps1_1_3_1_1&zone=ps&lm=ps1_1&pid=10245&fid=21839&esi=true Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Νοέμβριος 1, 2007 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2007 Αρχική απάντηση από ΣτοΠαράΠέντεΠροσπάθησα να τη χρησιμοποιήσω ως αποθηκευτικό μέσο στον υπολογιστή, αλλά, κάθε φορά που πάω να αποθηκεύσω ένα αρχείο, μου λέει ότι έχει προστασία εγγραφής.Επάνω στο στικάκι πρέπει να υπάρχει ένα μικροσκοπικό κουμπί ή μοχλός που το κλειδώνει για να μην διαγραφούν τα δεδομένα του κατά λάθος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣτοΠαραΠεντε Νοέμβριος 2, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2007 Δεν μπορώ να βρω κάποιο μοχλό Πρώτη φορά ακουω για κάτι τέτοιο σε memorys stick. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blindy Νοέμβριος 2, 2007 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2007 μηπως την ειχες κλειδωσει οσο ηταν πανω στο κινητο? Format σε αφηνει να της κανεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣτοΠαραΠεντε Νοέμβριος 3, 2007 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2007 Μου λέει ότι δεν είναι δυνατή η ανασυγκρότηση τόμων που είναι μόνο για ανάγνωση. Όταν την ειχα βάλει στο κινητό, δημιούργησε 3 φακέλους για πολυμέσα (φωτογραφίες, μουσική,βίντεο, skins, wallpapers), δηλαδή ό,τι και για τα άλλα stick που χρησιμοποιώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennia Νοέμβριος 4, 2007 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2007 Αρχική απάντηση από pigassos19 Αν υποστηριζει μεχρι 2γιγα δυσκολα θα μπορεσεις να κανεις κατι. Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να την πουλησεις κ να παρεις μια 2γιγα +1:T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣτοΠαραΠεντε Νοέμβριος 4, 2007 Author #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2007 Το σκέφτηκα αμέσως μόλις διαπίστωσα το πρόβλημα συμβατότητας, αλλά η αξία της έχει πέσει και, συν τις άλλοις, είναι κλειδωμένη.:bye: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dohc161416003179 Νοέμβριος 28, 2007 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2007 Δεν θέλω να ανοίξω άλλο thread και χωρίς ν ακάνω Hi jack στον φίλο ΣτοΠΑράΠέντε, θα ήθελα να ρωτήσω ένα απλό πράγμα.Από ένα κινητό χάθηκε η microSD που είχε. Αγόρασα μια νέα μεγαλύτερη. Από την microSD ενός άλλου κινητού(διαφορετικό) αντέγραψα ότι είχε η κάρτα σε αυτήν που αγόρασα. Εάν την βάλω στο κινητό από το οποίο χάθηκε η κάρτα, θα παίξει ή όχι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.