Jump to content

Οτι πιο απιστευτο μου εχει συμβει

hayabusa

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καταρχην το ποστ αυτο το κανω περισσοτερο για να μοιραστω μαζι σας αυτο που ειδα και επαθα πλακα και λιγοτερο για να παρω τις γνωμες και τις συμβουλες σας...

Σημερα λοιπον ξαναστησα ( με κοπους κια βασανα) το παλιο μου pc. Ολα ηταν αψογα μεχρι τη στιγμη που το αναψα για πρωτη φορα....Εκανε ενα απιστευτα περιεργο θορυβο ο οποιος στην αρχη μου φανηκε πως ειναι απο το τροφοδοτικο...Μεσα σε λιγα λεπτα αποδειχτηκε πως δεν φταιει αυτο αλλα ο σκληρος δισκος....Εκανε ενα θορυβο σαν να σκαλιζεις χωμα οταν δουλευε....Τον βγαζω,τον κοιταω, δεν ειχε τιποτα εξωτερικα...Τον κουναω(απαλα για αρχη) και με μεγαη μου εκπληξη διαπιστωνω πως κατι "χωματοειδες" πηγαινε περα δωθε στο εσωτερικο του :boxed: .

Στο εσωτερικο του προφανως μετα απο τοσο καιρο αχρησιας εχει αρχισει να κανει την εμφανιση της καποια μορφη ζωης ή κατι τετοιο τεσπα:D:p

Φυσικα ο δισκος παει για πεταμα χωρις δευτερη σκεψη αφου ειναι 4 χρονων και δεν παιζει καμια εγγυηση....Το μονο κακο ειναι οτι ειχα αφησει λειτουργικο με πολλα προγραμματα εκει μεσα (αλλα ευτυχως τιποτα πολυιτμο απο δεδομενα):cool:

Αρχική απάντηση από Snips

Πέταμα γιατί ποτέ δεν ξέρεις....

να σου πω την αληθεια δεν θα μου εκανε καθολου εντυπωση αν πεταγοταν καμια κατσαριδα η κανενα ποντικι απο μεσα....αν δεις τι γινεται στο γραφειο μου θα καταλαβεις γιατι( εκει τον ειχα)

λολ μου θύμησες μια δική μου περίπτωση όπου είχα άπλυτα τα πιάτα στο νεροχύτη

πάνω από μήνα και από το σιφόνι άρχισε να φυτρώνει ένα φυτό..ούτε που ξέρω τί ήταν..

πάντως για κατσαρίδα ή ποντίκι μέσα στο σκληρό λίγο άκυρο είναι.

Αρχική απάντηση από defiant

πάντως για κατσαρίδα ή ποντίκι μέσα στο σκληρό λίγο άκυρο είναι.

ε καλα, πλακα εκανα :D :D :D

Αρχική απάντηση από o polonos

Αφου παει για πεταμα, ανοιξε τον να δουμε τι εχει μεσα ! :p

προσπαθησα γιατι με ειχε φαει η περιεργεια...μια σιχαμενη βιδα ομως δεν λεει να ξεβιδωθει με τιποτα...οταν λεμε με τιποτα εννοουμε με τιποτα...Παντως με ολες τις αλλες ξεβιδωτες καταφερα να σηκωσω ελαχιστα το καπακι και μεσα (απο τη μερια που κοιταξα τουλαχιστον) δεν φαινοταν κατι!

λολ.. εχεις δει ελεφαντα μεσα σε σκληρο δισκο?.....

ειδες τι καλα που κρυβετε..!:tomato:

Αρχική απάντηση από hayabusa

προσπαθησα γιατι με ειχε φαει η περιεργεια...μια σιχαμενη βιδα ομως δεν λεει να ξεβιδωθει με τιποτα...οταν λεμε με τιποτα εννοουμε με τιποτα...Παντως με ολες τις αλλες ξεβιδωτες καταφερα να σηκωσω ελαχιστα το καπακι και μεσα (απο τη μερια που κοιταξα τουλαχιστον) δεν φαινοταν κατι!

Dreamel εχεις? :devil:

Οτι δεν λύνετε κόβετε.... Κανε μια τομη στη βιδα και ξεβίδωσε την με πλακέ κατσαβίδι...

Αρχική απάντηση από aristos87

Οτι δεν λύνετε κόβετε.... Κανε μια τομη στη βιδα και ξεβίδωσε την με πλακέ κατσαβίδι...

καλη ιδεα :devil: :devil: :devil:

την βιδα τελικα την εβγαλα με τον τροπο που ειπαμε αλλα το καπακι δεν βγαινει εντελως...μονο σηκωνεται λιγακι ...καμια ιδεα;

old time classic technik

ακολουθα τις οδηγιες προσεχτικα

1)εντοπισε το πιο μεγαλο σφυρι που εχεις:devil:

2)-//- το πιο πλακε και μεγαλο κατσαβιδι που εχεις

ξυλωσε ολες τις βιδες με λεπτεπιλεπτες κινησεις

και κανε το κατσαβιδι μοχλο και ανοιξε το καπακι.

για ασφαλεια παρε κοντα το ψαροντουφεκο σου δεν ξες τι θα βγει απο κει.

Αρχική απάντηση από oxide

1)εντοπισε το πιο μεγαλο σφυρι που εχεις:devil:

2)-//- το πιο πλακε και μεγαλο κατσαβιδι που εχεις

ξυλωσε ολες τις βιδες με λεπτεπιλεπτες κινησεις

και κανε το κατσαβιδι μοχλο και ανοιξε το καπακι.

.

το εκανα και ξερεις τι εγινε;

Αρχική απάντηση από hayabusa

το εκανα και ξερεις τι εγινε;

χάλασε ο σκληρός? :hehe::p :P

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.