bluesattack Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31, 2007 Καλησπερα....Καποιος κατοχος των gigaworks S750 μπορει να μου πει ποση διατομη ειναι τα καλωδια που πανε στους δορυφορους ? Αν γινεται να κοιταξετε ομως το καλωδιο..οχι στο περιπου..τι γραφει επανω ? 2* ?Τα πηρα μεταχειρισμενα αλλα χωρις καλωδια και θελω να ξερω τη διατομη για να φτιαξω.....αν χρησιμοποιησω τα καλωδια απο τα inspire 7900 που πανε στους δορυφορους των 6-10 w (δεν θυμαμαι τωρα ποσο ειναι ) θα υπαρχει σοβαρο προβλημα ? Θα εχω απωλεια σηματος ?Υπαρχει περιπτωση να καει κατι..ηχεια-ενισχυτης/sub εξαιτιας αυτου ?Αν γινεται να απαντησει καποιος που ξερει...οχι υποθετωντας τι λεει η λογικηΕυχαριστω πολυ
colt3003 Νοέμβριος 1, 2007 #2 Νοέμβριος 1, 2007 καλημέρανα κάψεις κάτι λογω καλωδίου είναι μάλλον απίθανονα καεί το καλώδιο λόγω παραπάνω ισχύος απο τα παλια στα νέα ηχεία επίσης απίθανο απώλεια σήματος αν το καλώδιο δεν είναι κομμένο και γενικά ταλαιπωρημένο εξαιρετικά δύσκολα θα την αντιληφθείς γνώμη μου: πάνε σε ένα κατάστημα με ηλεκτρονικά ανταλλακτικά - εξαρτήματα και πάρε ότι καλώδιο επιθυμείς (κατα προτίμηση μεγάλης διατομής 3 - 4 mm) και είσαι νέτος
dpolal Νοέμβριος 1, 2007 #3 Νοέμβριος 1, 2007 +1 με τον αποπάνω μου... TIP: Μην δώσεις πολλά λεφτά και αν πας σε καταστήματα με ηχητικά για αυτοκίνητα θα τα πάρεις και τζαμπέ επειδή τα καλώδια που έρχονται με τα ηχεία οι περισσότεροι τα πετάνε... ;)
YDinopoulos Νοέμβριος 1, 2007 #4 Νοέμβριος 1, 2007 Εγω -οταν τα ειχα-, ειχα παρει extra καλωδιο 3mm επειδη δεν μου εφτανε το μαμα.Μην παρεις πιο ειδικο καλωδιο. Δεν θα δεις ΚΑΜΙΑ διαφορα !
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.