Jump to content

Ερωτηση για καλωδιο δορυφορων

bluesattack

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα....Καποιος κατοχος των gigaworks S750 μπορει να μου πει ποση διατομη ειναι τα καλωδια που πανε στους δορυφορους ? Αν γινεται να κοιταξετε ομως το καλωδιο..οχι στο περιπου..τι γραφει επανω ? 2* ?

Τα πηρα μεταχειρισμενα αλλα χωρις καλωδια και θελω να ξερω τη διατομη για να φτιαξω.....αν χρησιμοποιησω τα καλωδια απο τα inspire 7900 που πανε στους δορυφορους των 6-10 w (δεν θυμαμαι τωρα ποσο ειναι ) θα υπαρχει σοβαρο προβλημα ? Θα εχω απωλεια σηματος ?Υπαρχει περιπτωση να καει κατι..ηχεια-ενισχυτης/sub εξαιτιας αυτου ?

Αν γινεται να απαντησει καποιος που ξερει...οχι υποθετωντας τι λεει η λογικη

Ευχαριστω πολυ

καλημέρα

να κάψεις κάτι λογω καλωδίου είναι μάλλον απίθανο

να καεί το καλώδιο λόγω παραπάνω ισχύος απο τα παλια στα νέα ηχεία επίσης απίθανο

απώλεια σήματος αν το καλώδιο δεν είναι κομμένο και γενικά ταλαιπωρημένο εξαιρετικά δύσκολα θα την αντιληφθείς

γνώμη μου: πάνε σε ένα κατάστημα με ηλεκτρονικά ανταλλακτικά - εξαρτήματα και πάρε ότι καλώδιο επιθυμείς (κατα προτίμηση μεγάλης διατομής 3 - 4 mm) και είσαι νέτος

+1 με τον αποπάνω μου... :)

TIP:

Μην δώσεις πολλά λεφτά και αν πας σε καταστήματα με ηχητικά για αυτοκίνητα θα τα πάρεις και τζαμπέ επειδή τα καλώδια που έρχονται με τα ηχεία οι περισσότεροι τα πετάνε... ;) ;)

Εγω -οταν τα ειχα-, ειχα παρει extra καλωδιο 3mm επειδη δεν μου εφτανε το μαμα.

Μην παρεις πιο ειδικο καλωδιο. Δεν θα δεις ΚΑΜΙΑ διαφορα !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.