Jump to content

Χαρτονόμισμα Σκοπίων

Cuore Sportivo

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Μου ήρθε αυτό το e-mail πριν από λίγο... :TD:

Να χαιρόμαστε τους βαρβάτους πολιτικούς μας. :mad:

ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑ ΣΚΟΠΙΩΝ, ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ;;;;

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΧΑΜΠΑΡΙ...

post-5733-1416073241,9943_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από alfa156

Μου ήρθε αυτό το e-mail πριν από λίγο... :TD:

Να χαιρόμαστε τους βαρβάτους πολιτικούς μας. :mad:

ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑ ΣΚΟΠΙΩΝ, ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ;;;;

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΧΑΜΠΑΡΙ...

Ράδιο αρβύλα? Λεεεεω εγώ τώρα.

Καμιά έγγυρη πυγή υπάρχει? Κι εμένα να δεις κάτι spam που μου έχουν στείλει... :p

Είναι δεν είναι ψεύτικο το συγκεκριμένο....

Οι έλληνες πολιτικοί τα έχουνε διαλύσει όλα....

Κάποια στιγμή είναι καιρός να τρίξουμε και μεις τα δόντια μας.....

Αρχική απάντηση από Hohenstaufen

Είναι δεν είναι ψεύτικο το συγκεκριμένο....

Οι έλληνες πολιτικοί τα έχουνε διαλύσει όλα....

Κάποια στιγμή είναι καιρός να τρίξουμε και μεις τα δόντια μας.....

Σοβαρά τώρα δεν είναι ψεύτικο??? Καλά, και με τον λευκό πύργο απο πάνω? Δηλαδή, τα έχουμε διαλύσει ΟΛΑ πια??? Κοίτα να δεις που έμενα στα Σκόπια τόσο καιρό και δε το ήξερα ρε παιδί μου...

Σιγά και μη μας πέσουν τα δόντια απο το πολύ τρίξιμο (ως πολιτική εκπροσώπηση). Απο τη στιγμή που έχουν όλη την Ευρώπη και τον κόσμο γενικότερα με το μέρος τους, υπάρχει μια αρκετά σύνθετη κατάσταση όπου μπορεί στο θέμα της ονομασίας να ασκήσουμε εμείς βέτο, και η Κύπρος...αυτοί. Μετά?

Δεν το έχω παρακολουθήσει το θέμα απο την αρχή, δε θα μπορούσα άλλωστε λόγω ηλικίας, αλλά μου κάνει τεράστια εντύπωση το γιατί, το πως, και το μα είναι δυνατόν!? ’ντε, το γιατί να πάει στα κομμάτια. Το "πώς" μόνο ως "κότα ρε πως τα κατάφεραν , 2 εκατομμύρια κόσμος χώρα εκεί που είναι και στην κατάσταση που είναι, κι εμείς με τα ΝΑΤΟ μας, τις Ε.Ε. μας και τις μπανανοπρωτεύουσες των Βαλκανίων μας να μη ξέρουμε από πού μας έρχονται. Βασικός κανόνας για να υφίσταται ένα κράτος είναι να το αναγνωρίζουν τα υπόλοιπα. Ιστορία 1ης Λυκείου. Όπου κι αν ψάξεις, τα Σκόπια με το όνομα Μακεδονία θα τα βρείς. Ως και στο google earth.

Οι μόνοι που μένει να τρίξουμε τα δόντια μας είμαστε εμείς, ο λαός, κι αν αυτό εννοούσες , όπως και νομίζω πως έκανες, είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ μαζί σου. Και για πολλά άλλα θέματα πρέπει να πέσει τρίξιμο..

ετσι ειναι , οταν μας λεγανε για συνθετη ονομασια σλαβομακεδονιες κλπ τπ 93 οι παπαδες και οι εθνοπατερες (εδω γελαμε) κατεβαζανε το κοσμο στις παραλιες της σαλονικης με τα παιδακια να φωναζουν και τις κυραδες να ουρλιαζουν. Εχθες στους φακελους ειχε για το μακαριο , ο οποιος τα ηθελε ολα. τελικα χασανε και το μισο νησι και ησυχασαν. Ετσι και τωρα εδω , τα θελαμε ολα...φατε τωρα σκετο μακεδονια και τουμπεκι ψιλοκομμενο. Μερικοι δεν διαβαζουν ιστορια του βυζαντιου , 1000 χρονια αντεξε με συμβιβασμους...ητανε τοσο λαλακες αυτοι εμεις ειμαστε μαγκες.

τωρα λεμε στους σκοπιανους ελατε να βρουμε μια συνθετη ονομασια , δλδ 15 χρονια για να γυρισουμε στα ιδια , ελλαδα ειναι σοβαρη χωρα με σοβαρους πολιτες , γιατι τους πολιτικους τους ψηφιζει ο λαος, μην ξεχνιομαστε

"The Republic of Macedonia declared independence from Yugoslavia on September 8, 1991. According to the New York Times, a version of the new country's currency began to appear in January of 1992[1]. The bills circulating contained an image of Thessaloniki, the second largest city in Greece and capital of the historical Greek province of Macedonia. Prominent in the image was the White Tower of Thessaloniki, a historic landmark. The bills prompted "outrage in Athens and... in the capital of Greek Macedonia [Thessaloniki]"[1]. These bills were never used by the government of the Republic of Macedonia."

από wikipedia...

Για το θέμα των Σκοπίων έχω γράψει την άποψή μου στο μπλογκ μου...

Για τον παπαΜακάριο συμφωνώ με τον φίλο με το δύσκολο όνομα :p

Ενω να ρωτήσω κάτι άλλο? Και πριν γίνει ολο αυτο το θέμα με την FYROM, την ονομασία, την σημαία και τα σχετικά....γιατι κανένας Ελληνας δεν αντιδρούσε οταν στον "ατλαντα" που ειχαμε σας παιδιά στο δημοτικό αναγραφόταν κανονικότατα η περιοχη ως Μακεδονία? Για ριχτε καμια ματια αν σας βρίσκεται πρόχειρος... θα εκπλαγείτε....Και μιλάμε για μια περίοδο οταν η Γιουγκοσλαβία ήταν ενωμένη, υπήρχε η Σοβιετική Ενωση, υπηρχε η EOK στα χαρτιά και ζουσαν όλοι οι "μεγάλοι" πατέρες της Ελλάδας... ρε ούστ ....

Τωρα οσον αφορα το χαρτονόμισμα δεν μου κάνει εντύπωση.... μα καθόλου όμως... στην TV ειχε παιξει ενα ρεπορταζ για τα βιβλια ιστορίας τους τα οποία αναγράφουν κανονικά οτι τα Σκόπια εφταναν κανονικά μέχρι την Θεσσαλονική για να μην πω την Θεσσαλία.. Δεν ειμαι ιστορικος και δεν ξέρω πόση δόση αληθειας εχουν και τα δικά τους και τα δικά μας ιστορικά βιβλία αλλα δεν ειδα και κανα διάβημα διαμαρτυρίας στην τελική ή εστω μια αντίδραση.... μια που παιχτηκε το ρεπορταζ και μια που ολοι συνεχισαν κανονικά την πολιτική αντιπαράθεση για το "καλάθι της νοικοκυράς"... (copyright by Tsiamtsikas in ALTER)

ΕΛΕΟΣ ΜΑΓΚΕΣ ΕΛΕΟΣ... ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ....

Ετσι μου ερχεται να αλλαξω υπηκοότητα να μην γινομαι ρεζίλι διεθνώς....

Τα φιλια μου στους πολιτικούς.. σε όλους δεν κάνω διακρίσεις.... :hehe:

Αρχική απάντηση από perp [Σήμερα, στις 19:02]

Ετσι μου ερχεται να αλλαξω υπηκοότητα να μην γινομαι ρεζίλι διεθνώς....

Ψήνεσαι να γίνουμε Νορβηγοί?

Αρχική απάντηση από Hohenstaufen [Σήμερα, στις 19:09]

Ψήνεσαι να γίνουμε Νορβηγοί?

Κολλητά σου λεω dude....

Για μην θυμηθώ το πόσο ρεζίλι ενιωθα σαν Ελληνας οταν ήμουνα Λονδίνο καιι με ρωτάγανε φίλοι Αγγλοι τι θα γινει με τις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις και τους δρόμους μας κτλ... Τα ξεχνάμε αυτα μου φαίνεται... Ειχε έρθει τότε και ενα φιλαράκι Αγγλος και ντράπηκα να τον πάω στο Κολωνάκι απο αεροδρόμιο μέσω Βαρης Κορωπίου (ακομα τότε την φτιάχνανε)... τον πηγα απο Αττική Οδό μπας και νιώσω λιγο περήφανος.... εδώ δεν καταλάβαμε ποτέ πόσο για τον φούτσο μας έχουν έξω... τα εκρυβε η τηλεόραση και γελάγαμε με τον Λάκη....

Αντε για να δούμε.... Πάνω η FYROM και η Αλβανία με τους τσάμηδες, Δεξια η Τουρκία με τις γκρίζες ζώνες και τις βραχονησίδες... Σε λιγα χρόνια θα ψαχνόμαστε να κολυμπήσουμε και στην Βουλιαγμένη μου φαίνεται χωρίς διαβατήριο....:flower:

απορω ειναι δυνατον να τα κανουν ΟΛΑ τα θεματα εξωτερικης πολιτικης λαθος δλδ ας μας πουν πως γινεται..

εξαιρειται η "φετα"που παλι την τελευται στιγμη το προλαβαμε

μπααα και αυτο με την φέτα σίγουρα δεν εγινε για λόγους ευθιξίας ή ουσιαστικής κατοχύρωσης ενος Ελληνικού προιόντος.... Προφανώς θα χανανε πολύ χαρτί οι παραγωγοί φέτας τόσο καιρό, θα πεσανε οι εξαγωγές-τιμές της οριτζιναλ φέτας μας, θα τους τράβηξαν το αυτί οι μεγαλοβιομηχανίας παραγωγής γάλακτος/τυριου και γι αυτο το προώθησαν το θέμα... Σιγά μην τους πηρε ο πόνος....

Και μια που το θυμηθηκα σχετικο-άσχετο.... μην ξεχνάμε οτι προιόντα της ΦΑΓΕ (γιαούρτι και τυρί) πωλούνται κανονικά σε σουπερμαρκετ της Ευρώπης... αλλιως τώρα θα ειναι η τιμή φετας by the greek FAGE παρα απο Γαλλία πχ.....ααααααα και κατι αλλο... πιο φτηνά απο οτι στην Ελλάδα... εχω αγοράσει απειρα TOTAL απο SaintBury's....στην ιδια συσκευασια με εδώ...60με70 λεπτα πιο φτηνα.... α ρε Τσιαμτσίκα δεν το ανακάλυψες ακόμα μου φαινεται.... :hehe:

Με τα Σκόπια ρωτήστε τους πατεράδες σας πόση σημασία δίνανε σε αυτό το θέμα... Όλοι γελάγανε με τους φτωχούς γείτονες "και ποιοι είναι αυτοί, και ποιους έχουν με το πλευρό τους" και γενικά τους υποτιμούσαμε... Και ως κυβερνήσεις, και ως λαός φερθήκαμε υπερβολικά υπεροπτικά (και) σε αυτό το θέμα

Αληθεια η Ελλαδα εχει πολιτικους-διπλωματες?

Γιατι αν εχει τα μουτρα που βλεπουμε στις συναντησεις κορυφης/διμερης συναντησεις την μ@μ|σαμε:TD:

10 χρονια στην ακρη το ζητημα ...φαινεται που το πανε.

Τα Σκόπια τα έχουμε χάσει.. Από εκεί που το '92 ψάχνανε ένα όνομα που θα μας ικανοποιεί και τους δύο, φτάσαμε να ψάχνουμε εμείς ένα όνομα που απλώς δε θα μας θίγει... Και χάσαμε και την ευκαιρία να είμαστε οι "μπαμπάδες" τους...

Τουλάχιστον να μην αφήσουμε στην ίδια τύχη α. το Κυπριακό, που κι αυτό σιγά σιγά χάνεται-άλλωστε από πριν από τη διχοτόμηση μια λύση που προωθούσαν, κι απέρριπτε ο παπαΜακάριος, ήταν το πάνω ποδάρι που εξέχει προς τα ανατολικά να δωθεί στους Τουρκοκύπριους.., και β. το Αιγαίο

Εγώ πάντως θα φροντίσω για την απόσχιση των Επτανήσων (συμπεριλαμβανομένου και του Ληξουρίου :p ) γτ δεν αντέχω να ανήκω σε ένα τέτοιο κράτος :p Ή θα μετακομίσω στη Σκανδιναβική χερσόνησο :D

Ρε σεις. Κάτι άλλο παιζει. Μπορει οι πολιτικοί μας είναι κλέφτες και δεν ξέρω γω τι άλλο, αλλά δεν μπορει....την ελληνική την πονηριά θα την έχουν μέσα τους. Να μην υπάρχει αντίδραση σε όλα αυτά τα βλακώδη "θέλω" και "διεκδικώ" των σκοπιανών δεν ειναι φυσιολογικό. Δεν μπορει υπουργός τους να λέει....."δειξτε ότι έχετε καλή καρδιά και αναγνωρίστε μας με το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ". Δηλαδή ειναι γελοίο.

PS. Μαμώ τον Σαβέφσκι, και την γκόμενα του φίλου μου ο οποίος σκέφτεται να αφησει γυναικα και παιδιά για την "σκοπιανή" παιδική του αγάπη. Μεταξύ μας....και γω θα την άφηνα για μια τέτοια σκοπιανή......

......και θα την έλεγα και όπως ήθελε!:inlove: :baby: :hug:

Αλήθεια.....

Γιατι δεν τους δίνουμε και όνομα και Πύργους και αλογάκια και πιόνια και ότι θέλουν, με αντάλαγμα τις γυναίκες τους; ....Να σηκώσουμε λίγο τον μέσο όρο της γυναικίας περιφέρειας στην Ελλάδα....:rofl:

Η Ελλάδα δε κυβερνιέται από Έλληνες πολιτικούς.

Οι πολιτικοί στην Ελλάδα αλλά και όχι μόνο εδώ, χρησιμοποιούν την πονηριά τους για το ατομικό - πρόσκαιρο συμφέρον τους.

Έτσι απλά

Αν μεθαύριο υπάρξει ικανό εκλογικό σώμα που θα ικανοποιείται από την ενσωμάτωση των εδαφών μας στους γείτονες, οι πολιτικοί μας θα σκιστούν να αποδείξουν ότι μπορούν να κάνουν πιο δικαία και σωστά την μοιρασιά

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.