Jump to content

Αναζήτηση οθόνης 17''

smoker

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Έπειτα από πολύωρο ψάξιμο μέσα σε αυτό το forum και αφού έμαθα πολλά πράγματα για τις οθόνες που δεν ήξερα, προσπάθησα να στηρίξω την αναζήτηση μου για οθόνη στις νεοαποκτηθείσες γνώσεις μου. Αλλά τζίφος. Οι σελίδες των εταιριών των διαδικτυακών πωλήσεων δεν αναφέρουν τι panel «φοράει» κάθε οθόνη και μέσω Google δεν έχω καταφέρει να βρω κάτι, ή είναι πολύ παλιό ή είναι περισσότερες από τις επιθυμητές ίντσες. Γι αυτό ρωτάω εσάς, όλο και κάποιος θα μπορέσει να μου απαντήσει

Ψάχνω μία οθόνη 17 με panel S-IPS (από ότι κατάλαβα αυτό θεωρητικά είναι το καλύτερο, σωστά?) το οποίο θα χρησιμοποιείται κυρίως για δουλειά γραφείου. Παιχνίδια πολύ σπάνια και κυρίως RPG και άντε καμία ταινία. Η οθόνη θα ενσωματωθεί σε ένα καινούριο pc που στήνω για την κοπέλα μου και αν παίζει ρόλο από κάρτα γραφικών θα χρησιμοποιήσω κάποια 8600 ή 8800. όσο αφορά το κόστος, ας μην υπερβούμε τα 300 400, αν έχετε να μου προτείνετε και φτηνότερες ακόμα καλύτερα.

Ο σκοπός αγοράς καλής οθόνης είναι γιατί, λόγω δουλείας, περνά πολλές ώρες μπροστά από τον υπολογιστή οπότε θέλει κάτι ξεκούραστο. Αν τώρα όντως ισχύει αυτό που διάβασα στο Google ότι πλέον δεν βάζουν panel S-IPS σε 17 οθόνες, προτείνετε μου κάτι σε 19. Αλλά πραγματικά θα προτιμούσα να έβρισκα μια 17

Ευχαριστώ εκ των προτέρων όσους ασχοληθούν μαζί μου.

tha hthela an mporeite na mou proteinete kapoio apo ayta ta 4 montela, eyxaristo

1 samsung SyncMaster 971P me panel PVA

2 LG 19'' LCD L1960TR-BF BLACK me panel TN

3 LG L1970HR me panel TN (an den kano lathos)

4 LG TFT 19'' L1982U-BF me panel TN

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.