osiris Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31, 2007 labιτες καλησπερα σας..ειμαι κατοχος του συστηματος της υπογραφης κ σημερα μετα απο προσπαθεια για οverclocking η οποια απετυχε δεν μπορω να μπω καν στο bios..τι εννοω?προσπαθησα να ανεβασω τη cpu κτλ με αποτελεσμα να μην μπουταρει.. εκανα cmos κ ολα οκ.. εβαλα default settings k τον αφησα γιατι εφυγα..ερχομαι σπιτι, αναβω το pc κ κολλαει στην πρωτη εικονα ποu φαινεται που λεει πατηστε del για bios κ τετοια.. ρεσταρτ και παλι τα ιδια.. οταν κανω ρεσταρτ σβηνει στιγμιαια και αναβει παλι..cmos και f2 και μπαινει κανονικα.. ολα οκ..ρεσταρτ κ αντε παλι τα ιδια (κολλημα στην πρωτη εικονα)τι μπορει να φταιει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Οκτώβριος 31, 2007 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2007 πιθανον να εχουν πειραχτει οι μνημες απο την αυξηση της συχνοτητας τους (που λογικα για να μην ξεκιναει το συστημα θα ηταν μεγαλη.) αν εχεις τιποτα αλλες δοκιμασε τες και δες τι γινεται...δεν παει καπου αλλου το μυαλο μου αυτη τη στιγμη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Οκτώβριος 31, 2007 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2007 Βγάλε το καλώδιο ρέυματος, αφαίρεσε την μπαταρία, μετακίνησε το jumper στην θέση clr cmos, άστο 5 λεπτάκια, βάλε το jumper πίσω, βάλε την μπαταρία και το ρεύμα και δοκίμασε.Θα πρέπει να τα γυρίσει όλα στα defaults. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnysb Νοέμβριος 1, 2007 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2007 δεν καναμε καμια καφριλα, τις μνημες στα 875 με 5-5-5-15@1,9V και fsb350*8@1,38Vυπαρχει περιπτωση με το f2 να boot-αρει μονο εκεινη τη φορα με defaults και στην επομενη επανεκκινηση να χανει τα defaults και να μπαινει με το o/c prof? Link to comment Share on other sites More sharing options...
osiris Νοέμβριος 2, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2007 Αρχική απάντηση από RootX [31-10-2007 19:13] Βγάλε το καλώδιο ρέυματος, αφαίρεσε την μπαταρία, μετακίνησε το jumper στην θέση clr cmos, άστο 5 λεπτάκια, βάλε το jumper πίσω, βάλε την μπαταρία και το ρεύμα και δοκίμασε.Θα πρέπει να τα γυρίσει όλα στα defaults. τιποτα.. τζιφος..ετρεξα orthos με priority 5 cpu kai ram περιπου 8 ωρες και ολα οκ..εχω απογοητευτει πληρως..παιζει να εχει πειραχτεi καμια mobo?δεν ξερω τι αλλο κανω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnysb Νοέμβριος 2, 2007 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2007 μηπως να περασουμε παλι το bios που υπαρχει στο cd της μητρικης? Link to comment Share on other sites More sharing options...
osiris Νοέμβριος 2, 2007 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2007 Αρχική απάντηση από johnysb [Σήμερα, στις 20:51] μηπως να περασουμε παλι το bios που υπαρχει στο cd της μητρικης? μπππρρρρρρ.... εγω να το κανω αυτο? χμμμμμμμμμμ...κομματακι δυσκολο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.