BeetleJuice Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31, 2007 λοιπον επιτελους θα μπει και το ψυγειο που επι ενα χρονο ηταν για rmaπηρα πιστωτικοειμαι μεταξυ διπλο και τριπλοκαι σε κατηγοριες ή gtx ή stealthαρχικα δεν βρισκω στην asetek btu για τα στελθδεν υπαρχουν καν τα στελθγιατι?για τα gtx βρηκα τα παντα..στακερ εχω αν παρω τριπλο θα μπει πατοαν παρω διπλο μπορει να μπει και ορθιο πισω απο τα φιλτρα στηριγμενο στους σκληρους (αν ειναι το στελθ)μπλοκ 2 θα υπαρχουν , τσιπσετ και cpu (οπως τοσα χρονια)για ριχτε ιδεες και λυστε μου την απορια για τα στελθευχαριστωσκαθαρι Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Οκτώβριος 31, 2007 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2007 Μαν εγω πηρα αυτο:http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=17&category=69976863&product=964735Το βιδωσα κατω απο το οροφη του Chieftec. Οποτε εκανα 3 τρυπες στην οροφη και εβαλα 3 ανεμιστηρες απο πανω και αλλους δυο απο κατω μεσα στο κουτι.Ειναι λεπτο και ειναι ευκολο να το χωσεις καπου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teodor_ch Οκτώβριος 31, 2007 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2007 για χαμηλή ροή αέρα τα καλύτερα απο όσο έχω διαβάσει πρέπει να είναι τα thermochill PA120.xσε υψηλή ροή αέρα έχουν τις ίδιες επιδόσεις με τα black ice.προσωπικά που με ενδιαφέρει ο θόρυβος θα έπαιρνα ΡΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Οκτώβριος 31, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2007 τα στελθ ρε σεις ποιανης μαρκας ειναι και γιατι δεν υπαρχουν στο σαιτ της ασετεκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.