angel_f Οκτώβριος 31, 2007 #21 Οκτώβριος 31, 2007 Αρχική απάντηση από Prof_Chaos [Σήμερα, στις 20:25] απο τι βλέπω στο προφίλ σου την έχεις την EIZO..Γιατι δεν μας λές εντυπώσεις και αν πραγματικά αξίζει τα 1100 ευρώ για Games και movies; Τα έχω πει πολλές φορές , η οθόνη ειναι κορυφαία . http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=35645Την έχω απο τον περασμένο Φεβρουάριο και κάθε φορά που την ανοίγω , γουστάρω λες και μόλις την έβγαλα , καινούρια , απο το κουτί της!Για τι να πρώτο πεις..... Το απίστευτο contrast (πρέπει να το δεις από κοντά) ? Τα χρώματα? Το μαύρο? Ο χρόνος απόκρισης? Οι ρυθμίσεις? Η ευκρίνεια? ΚορυφαίαΔεν νομίζω οτι υπάρχει κάποια άλλη αγορά που να έχω κάνει τα τελευταία χρόνια , που να είμαι τοσο ικανοποιημένος , η ΤV 40" LCD 1080p που πήρα και έσκασα το χαρτί, δεν μου λεει τίποτα πλέων .Για έμενα η ΕΙΖΟ εχει αγγίξει την κορυφή .Αυτή ειναι η αποψη μου , για τα υπόλοιπα υπάρχουν τα reviws...... Ps Τα 1100 ευρώ τα αξίζει άλλα εαν την δίνανε και φθηνότερα , θα ηταν καλύτερα
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.