LevelOne Δεκέμβριος 1, 2007 #161 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2007 Λοιπόν, είμαστε "on" για σήμερα;;; Επειδή σε λίγο κατεβαίνω στο μαγαζί και δεν έχω ιντερνετ, αν θέλετε στείλτε μου ενα sms με το νικ σας στο 6946330429 άν είστε μέσα... Θέλω να ξέρω ποσα topless μοντέλα να φωνάξω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
psilos Δεκέμβριος 1, 2007 #162 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2007 τελικά δίπλα μένω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Δεκέμβριος 1, 2007 #163 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2007 AN7GoMaRpsiloshacμεχρι στιγμης είναι μέσα... άλλος;(Μολις μίλησα και με dellman... Προφανώς έχει φάει μπάν απο ολα τα major σουβλατζιδικα της Αθήνας και αυτη τη στιγμή θερίζει την συμπρωτεύουσα...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Δεκέμβριος 2, 2007 #164 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2007 Τελικά δεν ήμασταν όσοι περιμέναμε να είμαστε...... Δεν πειράζει όμως...περάσαμε άψογα με απίστευτο γέλιο Να ευχαριστήσω τον Δημήτρη(aka LevelOne) για την φιλοξενία και Όχι μόνο Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Δεκέμβριος 2, 2007 #165 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2007 καλα ηταν παιδια....αφθονο γελιο οπως υποθηκε.... το ρεζουμε της βραδιας ηταν ενα: Οταν εχετε προβλημα στο eshop ΟΛΟΙ pm στον levelone Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Δεκέμβριος 3, 2007 #166 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2007 Αρχική απάντηση από GoMaR [Σήμερα, στις 00:10] Οταν εχετε προβλημα στο eshop ΟΛΟΙ pm στον levelone Really?Που ηταν την προηγούμενη βδομάδα που είχα πρόβλημα? Εμενα γιατι δεν με ειπε κανενας τπτ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.