AN7 OverClocker Οκτώβριος 31, 2007 #41 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2007 εσείς θα πληρώσετε κατι τις παραπάνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Οκτώβριος 31, 2007 #42 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2007 Και εγω μικρός θεωρούμαι, και πιο μικρός απο εσένα... Οσο για την έκπτωση, δικαιούμαι κατευθείαν απο την Pizza Fan επείδη η παραγγελία γίνεται απο "εργασιακό χώρο" (ουζερί ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Νοέμβριος 1, 2007 #43 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2007 Τελικα Σαββατο ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Νοέμβριος 1, 2007 #44 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2007 Αντε κανονιστε μερα γιατι πρεπει να παρω και αδεια απο τη συζυγο Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Νοέμβριος 1, 2007 #45 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2007 ’ιντε κανονίστε γρήγορα για να κλείσω το Λίαρ τζέτ από νωρίς να μας βγεί πιο φθηνά σε μας τους ξενιτεμένους Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Νοέμβριος 1, 2007 Author #46 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2007 Για την άλλη εβδομάδα (π/σ/κ) το σκεφτόμουν εγώ.. αυτό δε θα μπορέσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Νοέμβριος 1, 2007 #47 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2007 Πάλι καλά που δεν πόσταρες την Κυριακή, αφού είχαν φάει όλοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Νοέμβριος 1, 2007 Author #48 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2007 Αρχική απάντηση από RootX Πάλι καλά που δεν πόσταρες την Κυριακή, αφού είχαν φάει όλοι :giveup: Ήθελα να του δώσουμε μια βδομάδα του θέματος τουλάχιστον να μαζευτούμε λαός.. Διαφορετικά αν δω μόνο τη φάτσα του φάρμα τι να το κάνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Νοέμβριος 1, 2007 #49 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2007 Το αλλο δεν θα μπορεσω εγω. Παω μετα γυναικως στο εξοχικο για πουσουκου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Νοέμβριος 1, 2007 #50 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2007 Αρχική απάντηση από DJD :giveup: Ήθελα να του δώσουμε μια βδομάδα του θέματος τουλάχιστον να μαζευτούμε λαός.. Διαφορετικά αν δω μόνο τη φάτσα του φάρμα τι να το κάνω Τότε βάλτο ειδησούλα στην κεντρική να μαζευτεί όλος ο ντουνιάς! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosmos Νοέμβριος 1, 2007 #51 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2007 Για την επομενη βδομαδα ισως μπορεσω να ερθω κι εγω, να γνωρισω επιτελους και κανεναν απο κοντα γιατι καθε φορα που εχουμε συναντηση καθεται σε μερα που δεν μπορω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Νοέμβριος 1, 2007 #52 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2007 Θα ξεκουνήσω και τον hipro5 για να έρθει... Και άμα έρθει...όλοι οι φούρνοι μέχρι την καπαδοκία θα έχουν σίγουρα έσει...χααχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Νοέμβριος 1, 2007 #53 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2007 Θα ποστάρω μια κάτοψη του μαγαζιού για να κλείσετε τραπέζια Αντε ραααα κανονίστε ημέρα! Θα έχει και μπόλικο υγρό άζωτο για να ρίξουμε και κανα μπέντσι αμα λάχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Νοέμβριος 1, 2007 #54 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2007 Παμε για next week να κανονισουμε και εμεις τα προγραμματα μας ? ( benching session , driving lessons , gaming , γυναικες ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Νοέμβριος 1, 2007 #55 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2007 Αρχική απάντηση από GoMaR... , γυναικες ) χ(ε)ίρα με τα 5 ορφανά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Νοέμβριος 2, 2007 #56 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2007 Η Μαρια κ οι 5 αδερφες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Νοέμβριος 7, 2007 #57 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2007 θα φάμε τλκ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Νοέμβριος 7, 2007 #58 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2007 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 02:18] θα φάμε τλκ? Πέστα χρυσόστομε... Αντε ρε τι θα γίνει θα αναγκαστούμε να σας απαγάγουμε για να φάτε? Παρακαλητό φαϊ, ξυνό... κάτι τεσπα. Edit: 6 η ώρα.. πάω να φάω πρωινό Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Νοέμβριος 7, 2007 #59 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2007 Η μαγικη μου σφαιρα λεει οτι μετα την 25η σελιδα εντελει θα φατε!Αν γινει προς τελος νοεμβριου μπορει να ερθω κι εγω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
geogeoland Νοέμβριος 7, 2007 #60 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2007 Αρχική απάντηση από unseen Η μαγικη μου σφαιρα λεει οτι μετα την 25η σελιδα εντελει θα φατε! Αν γινει προς τελος νοεμβριου μπορει να ερθω κι εγω... Πέστα Χρυσόστομε! Ρααααα.... θα φάτε πια??? Έχω κουραστεί να σας βλέπω! Μα να μη μπορείτε να κλείσετε μια μέρα... αν το αργήστε κι άλλο θα έρθω κι εγώ στην 5ήμερη (είπαμε, οι μικροί δεκτοί. Δε φαντάζομαι να εννοούσατε μόνο τα ποστ? :whistling ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.