Jump to content

Θα φάμε τίποτα;

DJD

Recommended Posts

• Replies 165
  • Created
  • Last Reply

’ιντε να μαζευόμαστε να κανονίσουμε μια μέρα που να βολεύει όλους.

προτεινω το πανορμου γευσεις (Στην πανορμου διπλα απο την εκκλησια,κοντα στην συμβολη με την αλεξανδρας)

λαδοκολλα στη καλλιθεα....ελα που ειναι διπλα στη δουλεια και στο σπιτι μου :p

Πάντως μπορούμε να κάνουμε και το άλλο...

Variant #1 Να κάνουμε μια ομαδική παραγγελία πιτόγυρων και να μαζευτούμε όλοι, πριβέ, στο μαγαζί μου στον Ταύρο και να πέσουμε με τα μούτρα...

Variant #2 ’πλετες 4x4 Pizza Fun επίσης gathering στο μαγαζί μου...

Variant #3 Να οργανώσω over-feeding event με babes και σε μια μπουκάλα με LT2 (Liquid Tsipouro) να διαγωνιστούμε... Ο κερδισμένος πλένει ποτηρια-πιάτα και τραγουδάει ακαπέλα 4 τραγούδια της αρεσκείας του.

Drinks are on the house! On all occasions!

Είσοδος ελέυθερη, η έξοδος οτι έχετε ευχαρίστηση 50 ευρώ.

Στο 3 μπορεί και να σε αφήσω να με έχεις... After all ποιος ξέρει ποσα ποτηροπιάτα θα έχουν μαζευτεί... :p :P

Ναι ρε αδερφέ αφού έχεις μαγαζί (μεζεδοπωλείο δεν ήταν; ) να μαζευτούμε σε σένα!

Yeap, καφέ-ουζερί. Κατα τις 22:30 κλεινω, οπότε μετά το κάνουμε πριβέ το μαγαζί. Ήσυχο μέρος είναι, δεν μας ενοχλεί κανεις. Hotspot έχω για τους εξαρτημένους :p Μπυρες και λοιπά οινοπνευματώδη σε αφθονία, προτζέκτορ για κανα pro, κλπ κλπ.

Κανονίστε οποτε θέλετε!

ωχ καλη φαση δικο σου μαγαζι...αλλα δε θα εχει τη φαση να σε κοιτανε οι αλλοι με αηδια και την ικανοποιηση μας οτι χαλασαμε τη δικια τους εξοδο :hehe:

Πωπω εικόνα που μου έφερες τώρα στο μυαλο...

Φαντάζεσαι ολους τους πειναλέους σε κυριλέ ρεστοράν, να μας φέρνουν την Dom Perignon και να ξεπλένουμε τα δόντια μας :hehe: Και το ρέψιμο in-your-face για πουρμπουάρ.. :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.