Jump to content

Σκεψεις για αναβαθμιση HTPC. Θελω τα σχολια σας...

YDinopoulos

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Mε αφορμη το thread του χρηστη kyma, μπηκα σε μερικες σκεψεις για αναβαθμιση του HTPC μου.

Το οποιο αποτελειτε απο...

Μητρική: Μια απλη Gigabyte socket 478

Επεξεργαστής: Intel P4 3.0 Ghz (Northy)

Ανεμιστηράκι: Μια Zalman που σχεδον δεν ακουγεται ;)

Μνήμη: 1 GB Kingston Value Ram

Σκεφτομαι το εξης....

Μητρική: Gigabyte GA-945GM-S2

Επεξεργαστής: Intel Dual Core 2160 (s775/1.80GHz) Tray

Μνήμη: TeamGroup Ram 1GB DDR2 667MHz Value

Το μονο που με κολαει, ειναι αν η Χ1250 που εχει Onboard η μητρικη ειναι πιο ισχυρη απο την 9800pro που εχω τωρα. Παιχνδια δεν παιζω εκει. Μονο καμια ταινια βλεπω απο τον Media player ή κανα DVD μεσω WinDVD.

Τι λετε ?

Για DVD αναπαραγωγη εισαι μια χαρα και με αυτα που εχεις τωρα...

Για HD υλικο αλλαζει το πραγμα....

Αν δεν βλεπεις HD video γνωμη μου ειναι να μεινεις οπως εισαι....

Για την κάρτα γραφικών: Είναι δεν είναι πιο ισχυρή, παίζει άνετα και 1080p με C2D οπότε είσαι οκ. Προχώρα!

Το Pc το χρησιμοποιω μονο για dvd/mp3 κ τπτ αλλο. HD ακομα δεν εχω χρησιμοποιησει, αλλα επειδη θελω να καλυφτω καπως για το μελλον μαλλον θα το προχωρησω.

Ερωτηση 2η τωρα. Η μητρικη που εχω εχει ψηφιακη εξοδο με coaxial και ετσι την εχω συνδεσει στο home cinema. Αυτη η GB δεν εχει εξοδο, αλλα υποστηριζει οπως λεει ψηφιακη. Πως δι@ολο θα την κανω να εχει coaxial? Θελει καποιο pci λαμακι με τα αναλογα καλωδια ?

Πόσο έχει η Gigabyte? Από προσωπική εμπειρία, θα σου πρότεινα αυτό το Mo/Bo

Επίσης, αφού σε καλύπτει προς το παρόν, γιατί δεν κάνεις αργότερα την αναβάθμιση?

Πολλές μητρικές υποστηρίζουν εξόδους coaxial/optical ΑΛΛΑ πρέπει να αγοράσεις χωριστά το αντίστοιχο «λαμάκι» με τις εξόδους αυτές και στις περισσότερες των περιπτώσεων ΔΕΝ θα βρείς γιατί δεν εισάγωνται... :(

Έτσι την πάτησα και εγώ με μια ASUS και αναγκάστηκα να πάρω άλλη κάρτα ήχου με έξοδο spdif...

Ψάξε πρώτα ΑΝ η μητρική έχει μέσα το αντίστοιχο λαμάκι για να μην την πατήσεις μετά.

Ακόμα, θα συμφωνήσω με τους υπόλοιπους στο ότι είσαι μια χαρά και έτσι όπως είσαι.

Αν θέλεις να καλυφθείς μελλοντικά για hd ψάξε μόνο για agp κάρτα γραφικών της Ati με HD υποστήριξη.

Mε κάποια 2400-2600 Pro ή ΧΤ θα είσαι μια χαρά καλυμένως.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.