superiorblend Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31, 2007 Γεια σας.Σκοπεύουμε να πάρουμε δώρο σε ένα ανηψάκι κάποια κονσόλα...Έχει αγοράσει κανείς;Αν ναι ποιες οι εντυπώσεις σας;Μάλλον καταλήγω στα ps3 ή 360...και πιο πολύ προς το ps3 αλλά κολλάω στην τιμή...Ευχαριστώ.
greekfragma Οκτώβριος 31, 2007 #2 Οκτώβριος 31, 2007 η μικρη εκδοση του PS3 με τα 40GB σκληρο ηρθε στα 450ευρω.
cabrinha Οκτώβριος 31, 2007 #3 Οκτώβριος 31, 2007 Wii απο μενα. Καλως ή κακως ενα μικρο παιδακι περισσοτερο κερδισμενο θα βγει απο την εμπειρια του wii παρα απο το ρεαλιστικοτερο splatter των 360 και ps3.
superiorblend Οκτώβριος 31, 2007 Author #4 Οκτώβριος 31, 2007 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά...ο μικρός πάει γυμνάσιο...εγώ παλιά που έπαιζα είχα πάρει ένα Saturn και μετά φίλος μου είχε δανείσει ένα Xbox...Μάλλον καταλήγω προς το ps3,πάντα με θυμάμαι με το Sega να μη μπορώ να παίξω όλα τα top games...
carlitofj Οκτώβριος 31, 2007 #5 Οκτώβριος 31, 2007 Αρχική απάντηση από superiorblend [Σήμερα, στις 00:04] Γεια σας. Σκοπεύουμε να πάρουμε δώρο σε ένα ανηψάκι κάποια κονσόλα... Έχει αγοράσει κανείς;Αν ναι ποιες οι εντυπώσεις σας; Μάλλον καταλήγω στα ps3 ή 360...και πιο πολύ προς το ps3 αλλά κολλάω στην τιμή... Ευχαριστώ. Θείο θα μου πάρεις και εμένα ένα ps3? :P :P :P :P :P Και από εμένα ένα + στο Ps3:D
Borg Οκτώβριος 31, 2007 #6 Οκτώβριος 31, 2007 Αρχική απάντηση από cabrinha Wii απο μενα. Καλως ή κακως ενα μικρο παιδακι περισσοτερο κερδισμενο θα βγει απο την εμπειρια του wii παρα απο το ρεαλιστικοτερο splatter των 360 και ps3. πολυ σωστα, wii
ShadowRunner Οκτώβριος 31, 2007 #7 Οκτώβριος 31, 2007 Wii φίλε μου, θα συμφωνήσω με τους από πάνω μου... Είναι πολύ ποιο διασκεδαστικό από τις άλλες δύο κονσόλες και δεν έχει και ελλείψεις σε παιχνίδια και έτσι... ’σε που θα πάει να παίξει λίγο μποξ και αυτό ήταν, θα κολλήσει εκεί πέρα... :D
Jos3ph Οκτώβριος 31, 2007 #8 Οκτώβριος 31, 2007 wii , είναι τελείως διαφορετική αίσθηση ... Απλά πάρτου και 10 παιχνίδια για να μην ξεκολλήσει ποτέ !
GruntGR Οκτώβριος 31, 2007 #9 Οκτώβριος 31, 2007 Αρχική απάντηση από Jos3ph [Σήμερα, στις 09:56] wii , είναι τελείως διαφορετική αίσθηση ... Απλά πάρτου και 10 παιχνίδια για να μην ξεκολλήσει ποτέ ! 10 ? Τα μονα που αξιζουν πραγματικα προς το παρων ειναι το zelda twilight princess, το resident evil 4 ( που δεν ειναι για παιδακια ) το metroid 3 το mario strikers charged και λιγο το mario party 8 και το wii play (παρτο με το σκεπτικο οτι σου δινει και ενα πανακριβο remote δωρο ) αρκετα καλα πρεπει να ειναι τα : medal of honor heroes 2, smash brothers brawl, super mario galaxy, ghostsquad και 2-3 αλλα, ομως δεν εχουν βγει ακομα Τεσπα αμα ειναι παχουλο το ανιψακι ( εχει γινει η παιδικη παχυσαρκια επιδημια στην χωρα μας ) με λιγη υγιεινη διατροφη και ενα 2ωρο wii sports την ημερα θα γινει αλλος ανθρωπος Μην ξεχναμε και το backwards compatibility με τα games του gamecube οποτε αν εχεις υποψη σου καποιους καλους τιτλους τοτε ειναι ενα bonus
superiorblend Οκτώβριος 31, 2007 Author #10 Οκτώβριος 31, 2007 Το Nintendo παιδιά πολύ οικονομικό...σκέφτομαι όμως και για το πόσο θα επιβιώσει...επιπλέον βλέπω ότι είναι εξειδικευμένο σε παιχνίδια παιδικού style...από την άλλη σε ξένα fora προτείνουνε το 360 λόγω του πολύ καλού online support αλλά κάτι λέγανε είναι πιο φθηνό από ps3 λόγω κατώτερης πιότητας dvd ή κάτι αντίστοιχο tespa...Εγώ να πω την αμαρτία μου θέλω να του πάρω το ps3,έτσι ώστε όταν πηγαίνω σπίτι της αδερφής μου να παίζω και εγώ!!!Η αγορά παιδιά θα γίνει κατά τις γιορτές,μήπως και γίνει κανά εορταστικό πακέτο...Γεια χαρά...
Γιωργος_Μ Οκτώβριος 31, 2007 #11 Οκτώβριος 31, 2007 Γυμνασιο παει το παιδι , οχι δημοτικο.Μακρια απο Wii δηλαδη , εγω για συναισθηματικους λογους και για ποικιλια τιτλων προτεινω PS3.Παντως η Microsoft εχει κανει και αυτη μεγαλα ανοιγματα με τους game designers αρα και το 360 μια χαρα ειναι.
GruntGR Οκτώβριος 31, 2007 #12 Οκτώβριος 31, 2007 Αρχική απάντηση από Γιωργος_Μ [Σήμερα, στις 12:59] Γυμνασιο παει το παιδι , οχι δημοτικο. Μακρια απο Wii δηλαδη , εγω για συναισθηματικους λογους και για ποικιλια τιτλων προτεινω PS3. Παντως η Microsoft εχει κανει και αυτη μεγαλα ανοιγματα με τους game designers αρα και το 360 μια χαρα ειναι. Αν δεν εχει ομως μια tv/οθονη υπολογιστη ευκαιρη με εισοδο vga/dvi/hdmi/component τοτε θα τις βρασει και τις 2 κονσολες, οπως και ναχει η nintendo δεν μας εχει και πολυ αναγκη,(για την ελληνικη αγορα μιλαω) εχει τα αλλα 9 εκατομυρια παγκοσμιως κερδιζοντας 14 δολλαρια απο καθε ιαπωνα, 49 απο καθε αμερικανο και 74 απο καθε ευρωπαιο , εχει τα overpriced κομματια απο πλαστικο ( remote, nunchuck, zapper ) και το Virtual Robbery εεεε Virtual console Οι αλλες 2 εταιρειες τι εχουν οεο ?
ngt Οκτώβριος 31, 2007 #13 Οκτώβριος 31, 2007 Πηγαίνει γυμνάσιο θα θέλει κάτι μουράτο, για να μην στο πετάξει απο το παράυθρο παρτου κάτι ανάλογο. Εξαλλου το θέμα δεν είναι να κολλήσει στο παιχνίδι αφου θα έχει και διαβάσματα !
Γιωργος_Μ Οκτώβριος 31, 2007 #14 Οκτώβριος 31, 2007 Αρχική απάντηση από GruntGR [Σήμερα, στις 15:10] Αν δεν εχει ομως μια tv/οθονη υπολογιστη ευκαιρη με εισοδο vga/dvi/hdmi/component τοτε θα τις βρασει και τις 2 κονσολες, οπως και ναχει η nintendo δεν μας εχει και πολυ αναγκη,(για την ελληνικη αγορα μιλαω) εχει τα αλλα 9 εκατομυρια παγκοσμιως κερδιζοντας 14 δολλαρια απο καθε ιαπωνα, 49 απο καθε αμερικανο και 74 απο καθε ευρωπαιο , εχει τα overpriced κομματια απο πλαστικο ( remote, nunchuck, zapper ) και το Virtual Robbery εεεε Virtual console Οι αλλες 2 εταιρειες τι εχουν οεο ? Δηλαδη ειναι ψεμα οτι η nintendo εχει target group το πολυ νεανικο κοινο? Και btw δεν αναφερομουνα στην απουσια αναλυσης μεγαλυτερης απο 480p στο wii , αλλα στο κενο ποικιλιας τιτλων που εχει αυτη η εταιρια και γι'αυτο τον λογο ποτε δεν την προτιμησα. Οσο γι'αυτο για τις πωλησεις , και η Madonna πουλαει εκατομμυρια cd πρεπει δηλαδη να βγω στο lab και να προτεινω να αγορασουνε ολοι τα cd της?
racer Οκτώβριος 31, 2007 #15 Οκτώβριος 31, 2007 Wii γιατί θα έχει γέλιο να βλέπεις δύο τρία παιδιά να κάνουν κινήσεις στον αέρα με ένα πλαστικό κομμάτι, αν και πιστεύω ότι μετά από λίγο καιρό καταντάει βαρετό και κουραστικό.Playstation 3 γιατί πολύ απλά είναι ανώτερο σαν μηχάνημα, με 1080p και άλλα πολλά πλεονεκτήματα. (αν και φαντάζομαι δε θα έχει τηλεόραση 1080p.) Πάντως δεν έχει ακόμα την ποικιλία που έχουν οι άλλες δύο κονσόλες. (και περισσότερο το 360). Γενικά δεν έχει ένα παιχνίδι που θα σε κάνει να το αγοράσεις (όπως το Halo και το Forza του 360). Ο μόνος λόγος που θα αγόραζα το ps3 είναι το Gran Turismo 5, όταν με το καλό βγεί.XBOX 360, γιατί έχει την μεγαλύτερη ποικιλία παιχνιδιών και τσιπάρεται, οπότε θα μπορείς να κατεβάζεις παιχνίδια από το internet. Α ναι, και το wii τσιπάρεται. Η επιλογή είναι δική σου. Δε θα ήταν όμως καλό να ρωτήσεις και το παιδί? Η μήπως είναι δώρο-έκπληξη?
superiorblend Οκτώβριος 31, 2007 Author #16 Οκτώβριος 31, 2007 Όλα είναι θέμα γούστου παιδιά ξεκάθαρα.Απλά σας λέω,με θυμάμαι να κάνω τον επαναστάτη,και αντί ps να ήμουν ο μόνος από τους γνωστούς που είχα πάρει sega saturn και το είχα πληρώσει το τίμημα...όλοι τότε πέρα από την πληθώρα των παιχνιδιών του ps είχανε τη δυνατότητα να ανταλλάσουν παιχνίδια μεταξύ τους...για να μην πω το άλλο που κινέζικα chip είχανε κάνει το ένα παιχνίδι 2.000 ελληνικές δραχμές...και για το sega υπήρχε τρόπος να τρέξεις κόπιες αλλά χρειαζότανε ευλογία Θεού να καταφέρεις να τυφώσεις το laser...Για αυτό σκέφτομαι το ps3 και μόνο...κάποιος που το έχει είναι ικανοποιημένος από το online gaming;Έχω ακούσει ότι σε αυτόν τον τομέα το 360 είναι miles away...Ευχαριστώ.
GruntGR Οκτώβριος 31, 2007 #17 Οκτώβριος 31, 2007 Αρχική απάντηση από racer [Σήμερα, στις 13:30] Wii γιατί θα έχει γέλιο να βλέπεις δύο τρία παιδιά να κάνουν κινήσεις στον αέρα με ένα πλαστικό κομμάτι, αν και πιστεύω ότι μετά από λίγο καιρό καταντάει βαρετό και κουραστικό. Εγω γιατι αισθανομαι ανετος και ενα με το παιχνιδι οταν παιζω μπιλιαρδο/ping pong ( wii play ) tennis ( wii sports ) strikers charged και metroid 3 ? μονο στον σακο του wii boxing και λιγο στο baseball κουραζομαι Μονο τον πρωτο καιρο κουραζεται καποιος και χτυπιεται σαν καθυστερημενο γιατι δεν ξερει πως ακριβως χρειαζεται να παιξει, σε γενικες γραμμες δεν ανταπεξερχεται ο αισθητηρας του remote στις μεγαλες και αποτομες κινησεις και ετσι οσα παιχνιδια πραγματικα απαιτουν κατι τετοιο καταληγουν να μαζευουν σκονη στο ραφι. Αρχική απάντηση από Γιωργος_Μ [Σήμερα, στις 13:21] Δηλαδη ειναι ψεμα οτι η nintendo εχει target group το πολυ νεανικο κοινο? Και btw δεν αναφερομουνα στην απουσια αναλυσης μεγαλυτερης απο 480p στο wii , αλλα στο κενο ποικιλιας τιτλων που εχει αυτη η εταιρια και γι'αυτο τον λογο ποτε δεν την προτιμησα. Οσο γι'αυτο για τις πωλησεις , και η Madonna πουλαει εκατομμυρια cd πρεπει δηλαδη να βγω στο lab και να προτεινω να αγορασουνε ολοι τα cd της? Δεν εχει το target group της nintendo καποιο συγκεκριμενο οριο ηλικιας, ενας casual gamer μπορει να ειναι 12 19 30 50 ακομα και 60, σε αυτους στοχευει η nintendo και χαρη σε αυτους βγαζει λεφτα απτο μηχανημα της ενω η MS και η sony τρωνε χασουρα στην μαπα ελπιζοντας να μας τα αρπαξουν με αλλους τροπους Το wii οπως εχω αναφερει και στο παρελθον μπορει καλλιστα να καλυψει εναν hardcore gamer δεδομενου οτι ειχε αφιερωσει καμποσες ωρες απτην ζωη του σε SNES και N64
Γιωργος_Μ Οκτώβριος 31, 2007 #18 Οκτώβριος 31, 2007 Αρχική απάντηση από GruntGR [Σήμερα, στις 16:10] Δεν εχει το target group της nintendo καποιο συγκεκριμενο οριο ηλικιας, ενας casual gamer μπορει να ειναι 12 19 30 50 ακομα και 60, σε αυτους στοχευει η nintendo και χαρη σε αυτους βγαζει λεφτα απτο μηχανημα της ενω η MS και η sony τρωνε χασουρα στην μαπα ελπιζοντας να μας τα αρπαξουν με αλλους τροπους Καλα σορρυ κιολας αλλα οταν επαιρνα κοπιες του ps1 με 1μισι χιλιαρικο και ο κακομοιρος πατερας εδινε 25 χιλιαρικα για να παρει στον γιοκα του το super mario 64 και το zelda ητανε που μας τα επαιρνε παραπλευρως η sony ενω η nintendo προσεφερε ανεξοδη διασκεδαση? Και τελος παντων απο ποτε εγινα hardcore gamer επειδη θελω να παιξω ενα rpg , adventure , racing, strategy της προκοπης. Οχι αλλο καρβουνο μην βγαλω καμια λιστα με 100+ πολυ αξιολογα games του ps2 , xbox που δεν βγηκαν στο gamecube η βγηκαν μετα απο 2 χρονια.
spc Οκτώβριος 31, 2007 #19 Οκτώβριος 31, 2007 Αρχική απάντηση από greekfragma η μικρη εκδοση του PS3 με τα 40GB σκληρο ηρθε στα 450ευρω. Οταν η επίσημη τιμής της Sony για Ευρώπη είναι 399 . Ελλάδα + Sony rulez για μία ακόμη φορα.
ison Οκτώβριος 31, 2007 #20 Οκτώβριος 31, 2007 Αρχική απάντηση από Γιωργος_Μ Καλα σορρυ κιολας αλλα οταν επαιρνα κοπιες του ps1 με 1μισι χιλιαρικο και ο κακομοιρος πατερας εδινε 25 χιλιαρικα για να παρει στον γιοκα του το super mario 64 και το zelda ητανε που μας τα επαιρνε παραπλευρως η sony ενω η nintendo προσεφερε ανεξοδη διασκεδαση? Και τελος παντων απο ποτε εγινα hardcore gamer επειδη θελω να παιξω ενα rpg , adventure , racing, strategy της προκοπης. Οχι αλλο καρβουνο μην βγαλω καμια λιστα με 100+ πολυ αξιολογα games του ps2 , xbox που δεν βγηκαν στο gamecube η βγηκαν μετα απο 2 χρονια. Να φανταστω οτι θεωρησε πονηρος εσυ που επερνες τις κοπιες και Μ@λ@κας ο πατερας που εσκαγε τα 25... Α ρε Ελλαδισταν
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.