DarkSaga Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30, 2007 καλησπέρα φίλος αγόρασε κάποια εξαρτήματα με σκοπό να στήσει ενα pc διαλεξε:Asus p5e-vmdo c2d 6700 asus p5e-vldo2x1 muschin 8008500gt asus προσπαθεί να στήσει vista αλλά μετά το πρώτο restart δείχνει τα σκουλίκιανα γυρνάνε και αντί να δείξει desktop ή δεν ξέρω τι, κάνει RESTART XP δέχεται κανονικότατα καθώς και vista 64bit.α αλλά δεν τρέχουν τα προγράμματα του τι θα μπορούσε να φταίει για το restart?από που να ξεκινήσει να ψάχνει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Οκτώβριος 30, 2007 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2007 bios update - latest drivers - clean install and if problem-> check ram first Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Οκτώβριος 30, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2007 bios update έγινε drivers κατεβάσανε clean install πάνταμνήμες δε θα χτυπάγανε και στα άλλα 2 λειτουργικά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Οκτώβριος 30, 2007 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2007 Αρχική απάντηση από DarkSaga bios update έγινε drivers κατεβάσανε clean install πάνταμνήμες δε θα χτυπάγανε και στα άλλα 2 λειτουργικά? Χμμμμ εξαρτάται....Παίζει ίσως επειδή τα Vista απο μαμα 'τρώνε' παραπάνω να βγαίνει εκεί το πρόβλημα.Δεν χανεις τίποτα να τρέξεις ένα memtest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mathanasakis Νοέμβριος 16, 2007 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2007 Είμαι αυτός με το πρόβλημα κατά την εγκατάσταση(εκ' μέρους μου πόσταρε ο φίλος DarkSaga).Τελικά το πρόβλημα ήταν οι μνήμες, παρόλο που πέρναγαν memtest, ήταν προβληματικές.Αναφέρομαι σε 1 ζευγάρι 2 x 1GB Muskin 800αρες.Μόλις αντικαταστάθηκαν με 1 ζευγάρι 2 x 1GB TeamExtreme 800αρες, όλα τα προβλήματα SOLVED. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.