hayabusa Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30, 2007 Σκεφτομαι να προχωρησω στην αγορα αυτου εδω του εργαλειου http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=10&category=60904079&product=1027530 και θελω να μου πειτε κατα ποσο ειναι καλη αγορα ή οχι...Αυτο που μου αρεσε πολυ ειναι το οτι εχει windows mobile wi-fi και γενικα το οτι συνδυαζει λειτουργιες pda & τηλεφωνου σε πολυ προσιτη τιμη....Επισης αν ξερει κανεις ας μου πει αν μπορει να παρει gps και αν ναι με ποιον τροπο....Ευχαριστω εκ των προτερων παιδες....!:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Οκτώβριος 30, 2007 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2007 Όλα τα WinMobile παίρνουν gps αρκεί να υποστηρίζουν Bluetooth. Ένα εξαιρετικό και φθηνό είναι αυτό: http://www.expansys.com/p.aspx?i=122496 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Οκτώβριος 30, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2007 καταλαβα,εχω δει παρομοιους δεκτες στο Πλαισιο και σε παρομοια τιμη(μεταφρασμενη σε ). αυτο οπως βλεπω εχει bluetooth οποτε δεν θα εχει προβλημα με gps....Απο εφαρμογη για την συσκευη μιλαμε για destinator PN μαλλον ε ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Οκτώβριος 30, 2007 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2007 Destinator ή Tomtom Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Οκτώβριος 30, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2007 Αρχική απάντηση από Wizard! Destinator ή Tomtom εχω ακουσει οτι το destinator ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει αυτη τη στιγμη....ειναι οντως ετσι;χαρτες Ελλαδας υποστηριζουν και τα δυο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
webhunter Οκτώβριος 30, 2007 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2007 Ναι, αν και έχω βρεί καλύτερη την τελευταία έκδοση του χάρτι της Ελλάδας για Destinator. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Οκτώβριος 30, 2007 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2007 Αρχική απάντηση από webhunter Ναι, αν και έχω βρεί καλύτερη την τελευταία έκδοση του χάρτι της Ελλάδας για Destinator. οταν λες καλυτερη τι ακριβως εννοεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
webhunter Οκτώβριος 31, 2007 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2007 Πιο πλήρης και ακριβής...Πέρα από την Αθήνα με τα διάφορα στενά, έχει και σίγουρα καλύτερη απεικόνιση της επαρχίας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Οκτώβριος 31, 2007 Author #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2007 Αρχική απάντηση από webhunter Πιο πλήρης και ακριβής...Πέρα από την Αθήνα με τα διάφορα στενά, έχει και σίγουρα καλύτερη απεικόνιση της επαρχίας. thanx man Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Οκτώβριος 31, 2007 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2007 Το συγκεκριμένο HP από ό,τι βλέπω τρέχει winmobile mobile version και οχι ppc version, άρα δεν παίζει destinator (εκτός και αν έχει αλλάξει κάτι τους τελευταίους 2 μήνες) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Οκτώβριος 31, 2007 Author #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2007 Αρχική απάντηση από dubber Το συγκεκριμένο HP από ό,τι βλέπω τρέχει winmobile mobile version και οχι ppc version, άρα δεν παίζει destinator (εκτός και αν έχει αλλάξει κάτι τους τελευταίους 2 μήνες) ωχ, και τι γινεται σε αυτη την περιπτωση; Το ΤΟΜ ΤΟΜ μπορει να τρεξει ας πουμε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Οκτώβριος 31, 2007 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2007 Ναι αλλά γενικότερα αν θες να πάρεις κινητό για GPS, πάρε κάτι με touch screen (προσωπική συμβουλή κατόπιν πείρας) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Οκτώβριος 31, 2007 Author #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2007 Αρχική απάντηση από dubber Ναι αλλά γενικότερα αν θες να πάρεις κινητό για GPS, πάρε κάτι με touch screen (προσωπική συμβουλή κατόπιν πείρας) ναι ρε συ αλλα ειναι πανακριβα τα αατιμα...αυτο (και με ολα αυτα που εχει )ειναι κελεπουρι...απο online μαγαζι της Θεσσαλονικης το βρηκα 244 και οχι 299 που το εχει το πλαισιο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Οκτώβριος 31, 2007 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2007 Δεν λέω το αντίθετο, απλά δεν κάνει για GPS, αυτό σου λέω και θα το δεις κι εσύ. - Γιατί δεν παίρνει Destinator -Γιατί είναι ΠΟΛΥ δύσχρηστο χωρίς touch screen οποιοδήποτε εκ των άλλων GPS προγραμμάτων. -Μικρή οθόνη για GPS (πάντα γνώμη μου, έτσι? μπορεί εσύ να το χρησιμοποιήσεις και να το βολευτείς - που δεν παίζει ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.