Jump to content

Tις γνωμες σας για ΗΡ Smartphone παρακαλω...

hayabusa

Recommended Posts

Σκεφτομαι να προχωρησω στην αγορα αυτου εδω του εργαλειου http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=10&category=60904079&product=1027530 και θελω να μου πειτε κατα ποσο ειναι καλη αγορα ή οχι...Αυτο που μου αρεσε πολυ ειναι το οτι εχει windows mobile wi-fi και γενικα το οτι συνδυαζει λειτουργιες pda & τηλεφωνου σε πολυ προσιτη τιμη....Επισης αν ξερει κανεις ας μου πει αν μπορει να παρει gps και αν ναι με ποιον τροπο....

Ευχαριστω εκ των προτερων παιδες....!:flower:

καταλαβα,εχω δει παρομοιους δεκτες στο Πλαισιο και σε παρομοια τιμη(μεταφρασμενη σε ). αυτο οπως βλεπω εχει bluetooth οποτε δεν θα εχει προβλημα με gps....Απο εφαρμογη για

την συσκευη μιλαμε για destinator PN μαλλον ε ;

Αρχική απάντηση από dubber

Το συγκεκριμένο HP από ό,τι βλέπω τρέχει winmobile mobile version και οχι ppc version, άρα δεν παίζει destinator (εκτός και αν έχει αλλάξει κάτι τους τελευταίους 2 μήνες)

ωχ, και τι γινεται σε αυτη την περιπτωση; Το ΤΟΜ ΤΟΜ μπορει να τρεξει ας πουμε;

Αρχική απάντηση από dubber

Ναι αλλά γενικότερα αν θες να πάρεις κινητό για GPS, πάρε κάτι με touch screen (προσωπική συμβουλή κατόπιν πείρας)

ναι ρε συ αλλα ειναι πανακριβα τα αατιμα...αυτο (και με ολα αυτα που εχει )ειναι κελεπουρι...απο online μαγαζι της Θεσσαλονικης το βρηκα 244 και οχι 299 που το εχει το πλαισιο...

Δεν λέω το αντίθετο, απλά δεν κάνει για GPS, αυτό σου λέω και θα το δεις κι εσύ.

- Γιατί δεν παίρνει Destinator

-Γιατί είναι ΠΟΛΥ δύσχρηστο χωρίς touch screen οποιοδήποτε εκ των άλλων GPS προγραμμάτων.

-Μικρή οθόνη για GPS

(πάντα γνώμη μου, έτσι? μπορεί εσύ να το χρησιμοποιήσεις και να το βολευτείς - που δεν παίζει :p)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.