astrolabos Νοέμβριος 20, 2007 #21 Νοέμβριος 20, 2007 Τελικά ήταν το mod. Από κάποιο link το κατέβασα και ήταν 20 Mb ενώ κανονικά είναι 400 Mb. Το ξανακατέβασα και όλα οκ. Thnx πάντως
djwet Ιανουάριος 23, 2008 #22 Ιανουάριος 23, 2008 Γεια κ χαρα...1ο μου post. Μπορεις ταυτοχρονα να εχεις φορτωμενα στο παιχνιδι παραπανω απο ενα mods? Thanks.
sstav Ιανουάριος 24, 2008 #23 Ιανουάριος 24, 2008 Καλως όρισες στην παρέα μας....και βεβαια μπορείς να φορτώνεις όσα mods θέλεις αλλά θέλει προσοχη μην γίνεται κάποιο conflict (διάβασε τα readme.txt) γιατί όταν παίζεις μπορεί να παρατηρήσεις πράγματα που δεν θα έπρεπε να ήταν όπως φαίνονται (πχ...χαρακτήρες να περπατάνε στον αέρα...να μην φοράνε τα ρούχα τους ...ασπίδες& οπλα σε μαυρο φόντο κτλ) Αν έχεις φορτωμένα πάρα πολλά mods είναι δύσκολο να ξεδιαλύνεις πιο δεν είναι συμβατό με κάποιο άλλο και σου κάνει conflict.....
djwet Ιανουάριος 24, 2008 #24 Ιανουάριος 24, 2008 Ευχαριστω φιλε μου,σημερα ξεκινησα το game και μπορω να πω οτι ειναι ψιλοαρρωστια.Βασικα σε high level δεν πεφτω πουθενα κατω απο 65fps στους εξωτερικους χωρους αν κ δεν ειδα και τα καλυτερα γραφικα...Υπαρχει καποιο mod na kalytereyei ta graphics?
blkik Μάρτιος 4, 2008 #25 Μάρτιος 4, 2008 Μιας και ξεκίνησα να παίζω αυτήν την περίοδο μια λίστα με mods έχει στο ελληνικό site για το Oblivionhttp://www.oblivion.gr/forums/index.php/topic,704.0.htmlhttp://www.oblivion.gr/forums/index.php/topic,396.0.htmlΑν και κάποια link δεν δουλεύουν είναι εύκολο να τα βρεις στο googleΠάνtος το ΟΟΟ κάνει το παιχνίδι πολύ δύσκολο έχω φτύσει αίμα και έχω κάνει πολλά loads και μόλις μπήκα στο Lvl2:banging:
blkik Μάρτιος 4, 2008 #26 Μάρτιος 4, 2008 Ευχαριστω φιλε μου,σημερα ξεκινησα το game και μπορω να πω οτι ειναι ψιλοαρρωστια.Βασικα σε high level δεν πεφτω πουθενα κατω απο 65fps στους εξωτερικους χωρους αν κ δεν ειδα και τα καλυτερα γραφικα...Υπαρχει καποιο mod na kalytereyei ta graphics?Ναι υπάρχουν πολλά mods που βελτιώνουν τα γραφικάΚοίτα το πρώτο post και τα link που έδωσαΚαι μπορείς να βάλεις όσα mod θες αρκεί να προσέξεις να μην προκαλεί προβλήματα το ένα στο άλλο
sstav Μάρτιος 5, 2008 #27 Μάρτιος 5, 2008 Όποιος ξέρει καλά το Oblivion mod manager να κάνει τον κόπο να μας εξηγήσει (με screenshots) τι κοιτάμε, που βλέπουμε αν υπάρχουν conflicts στα mods (πέρα των readme), πως παίζει ρόλο η σειρά που θα τα φορτώσεις, πως παίζουν τα esm αρχεία και τον τρόπο δημιουργίας τους (esm είναι ένα αρχείο που δημιουργείται από τα gamedata των mods και τα περιλαμβάνει όλα τα δεδομένα του mod χωρίς να κάνεις επικολλήσεις στο gamedata folder με κίνδυνο, όταν βάλεις πολλά mods, να γίνεται μπαχαλο - Απορία: αν είναι ετσι γιατί τα όλα τα mods δεν βγαίνουν σε esm & esp;;; ).....Ευχαριστώ πολύ
Jasim Ιούλιος 29, 2008 #28 Ιούλιος 29, 2008 Αρχικό μήνυμα απο Arxagelos patch δεν εχουν βγει και πολλα τα εχω βάλει, αν εννοεις Mods ναι εχω βαλει παρα πολλα αλλιως δεν παίζεται το παιχνιδι ειναι πολυ παιδικο οπως το δινει η μανα του, δες εδω μερικα και τα υπόλοιπα στο tesnexus. Λοιπόν τώρα που είμαστε στο σωστό μέρος ήθελα να σε ρωτήσω Arxagelos(ή όποιος άλλος γνωρίζει) το εξής: εκτός από το The Elder Scrolls έχω και τα expansion The Shivering Isles και Knights of the Nine...βάζοντας το Shivering Isles σου ζητάει να για να παίξει σωστά να το πατσάρεις αλλά το downloading του patch σταματάει ακόμα δεν αρχίζει βγάζοντας ένα μήνυμα "Old file not found" Βρήκα κάτι εδώ αλλά και πάλι δεν βγάζω πολύ άκρη(παράγραφος 3) http://www.uesp.net/wiki/Oblivion:Patch Αν το χει συναντήσει κανείς το πρόβλημα ας πει κάτι και επίσης πια απ τα mods του Knights of the Nine πρέπει να μπουν οπωσδήποτε, αν όχι όλα?
alexmaniacer Ιούλιος 22, 2010 #29 Ιούλιος 22, 2010 gia sas guys,ithela na rothso kati sxetika me to site TESNexus(pou katebazeis oblivion mods kai sxetika)den ksero pos na kano download kati:dots:dhladh exo paradeigma epileksei ena mod pou thelo na kano download ala den brisko kanena koumpi pou leei download h tipota alo:dots:exo rothsei pantou ala kanenas den apantaei plsss peite mou:cry::shout::cry::shout:
jim_600v Ιούλιος 22, 2010 #30 Ιούλιος 22, 2010 φιλε καλως ηρθες, αλλαξε το μηνυμα σου ομως σε ελληνικα
Neo106 Ιούλιος 24, 2010 #31 Ιούλιος 24, 2010 Φανατικος κι εγω του oblivion σας προτεινω αυτο το sites για mods καθως απο οτι ειδα δεν αναφερθηκε:http://planetelderscrolls.gamespy.com/
filthy_dwarf Αύγουστος 6, 2010 #32 Αύγουστος 6, 2010 πωπω τελικά με το ΟΟΟ όντως γίνεται πολύ δύσκολο ιδικά μέσα στα oblivion gates. έχω φάει τόσο ξύλο που το heavy armor ανέβηκε πρώτο και πολύ νωρίτερα απο τα άλλα.
ant0 Απρίλιος 27, 2011 #33 Απρίλιος 27, 2011 Βλέπω πως το θέμα αυτό πέθανε αλλά λέω να το αναστήσω .Παράτησα το oblivion λόγω της μ4λ4κί4ς που λέγεται levelling μετά από 30-40 ώρες παιχνιδιού .Τώρα λέω να ξαναδοκιμάσω , μοντάροντάς το. Έχει δοκιμάσει κανείς το FCOM ? Συνδέει υποτίθεται τα ΟΟΟ , ΜΜΜ και FRAN mods οπότε πρέπει να τα σπάει .Το 'χει βάλει κανείς ?
ant0 Απρίλιος 28, 2011 #35 Απρίλιος 28, 2011 @ filthy dwarf Βλέπω πως έχεις φάει σκάλωμα με το morrowind .Το 'βαλα κι εγώ που δεν το 'χα παίξει σε PC (μόνο σε XBOX για λίγο) και το μοντάρισα εξαρχής (KINGPIX's collection) .Τα γραφικά έστρωσαν (DX9.0c) , δεν θυμίζουν 2002 πλέον και παίζεται ευχάριστα .Απλώς σκεφτόμουν να δώσω στο oblivion μια δεύτερη ευκαιρία , εν αναμονή του skyrim .
filthy_dwarf Απρίλιος 28, 2011 #36 Απρίλιος 28, 2011 τα δοκίμασα τα αναβαθμισμένα γραφικά και εγώ αλλά κάτι δεν πήγαινε καλά και σερνόταν πάρα πολύ. οπότε το έπαιξα απο τη μαμά του
Dante80 Απρίλιος 28, 2011 #37 Απρίλιος 28, 2011 Να προσθέσω τα παρακάτω...^^Ten essential Oblivion mods - Planet Elder ScrollsUnique Landscapes - Oblivion Mod Wiki <---:dance3:Qarl's Texture Pack III - Planet Elder Scrolls
Dovakin Απρίλιος 28, 2011 #38 Απρίλιος 28, 2011 http://morroblivion.com/ Όποιος γουστάρει ακόμα morrowind και θέλει τα γραφικά της μηχανής του oblivion ας ρίξει μια ματιά σε αυτό.
sstav Μάρτιος 21, 2012 #39 Μάρτιος 21, 2012 Ξεθαβω το thread για να ζητήσω βοήθεια από όποιον έχει προσπαθήσει και καταφέρει να δουλέψει το FCOM ! ([MENTION=1639]wacko[/MENTION])Ποιόν οδηγό ακολούθησε; τι προβλήματα αντιμετώπισε; και γενικά περί Wrye Bash, BAIN και τα ρέστα....έστω και σε Pm
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.