Jump to content

8800GT SLi? Αξιζει?

Shadowjump

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ειδα μερικα benchmarks της 8800GT και σκεφτηκα να βαλω 2 8800GT σε SLi. Ειναι καλυτερα απο μια 8800GTX που εχω τωρα? Απ οτι βλεπω ολο και περισσοτερα παιχνιδια υποστιριζουν SLi οποτε δεν θα υπαρχει καποιο ιδιαιτερο προβλημα σε αυτον τον τομεα. Το πολυ πολυ αμα δεν παιζει SLi θα εχω επιδοσεις σχεδον σαν την GTX. Εξ αλλου δεν προκειται να παει χαμενη η GTX γιατι θα μπει στο 2ο PC. Ποια ειναι η γνωμη σας? Ευχαριστω.

Από πλευράς τιμής λένε, αρκετά μάλιστα. Το θέμα είναι ότι μάλλον έχουν λόγο που βγήκαν τόσο φτηνά - και όχι για να χτυπήσουν την ΑΤι.

Μάλλον ετοιμάζει σε μερικούς μήνες και την 9800. Δεν είναι τίποτα σίγουρο, μόνο φήμες. Αλλά φαντάσου να δώσεις τώρα 500ε και τα Χριστούγεννα να βγει η 9800...

Για single card μια χαρά μου κάνει, κάποιος που θέλει κάτι καλό και φτηνό ας πάει με τα 1000.

Για SLI...προσωπικά δε θα το ρίσκαρα αν και δείχνει πολλά υποσχόμενο.

Δεν θα μου βγει τοσο. Εχω μια χαλασμενη 8800GTS οποτε εχω πιστωτικο 288E. Η καρτα υπολογιζω να βγει γυρω στα 230-240, οποτε εγω 200 θα δωσω εξτρα και οταν βγει η 9800 πουλαω την μια GTX και την μια GT και την εχω παρει. Δεν ειναι το θεμα στα λεφτα, το θεμα ειναι αν οντως αξιζει σε σχεση με την 8800GTX.

Εγώ θα έλεγα αφού έχεις gtx (δλδ παίζεις τα πάντα άνετα, εκτός crysis -duh-) κράτα την και πάρε την επόμενη ναυαρχίδα της nv-ati άμα αξίζει.’μα είναι να δώσεις 200 εξτρα, γιατί δεν παίρνεις 2η gtx->sli?

Γιατι αλλο να δωσω 200 εξτρα και αλλο να δωσω 500 :p :P

Και αυτην την αναβαθμιση θελω να την κανω για να μπορω να παιξω Crysis σε Very High. Τωρα παιζει μονο σε αναλυση 1024x768 αλλα λογω οθονης πρεπει να παιξω σε 1680x1050.

Αν θες να παρεις καρτα τωρα. Γιατι δεν κοιτας να βρεις καμια 8800gtx μεταχειρισμενη???

Αν τελικα χωσουν sli profile για crysis φυσικα και αξιζει, 460 ευρω για θεωρητικα διπλασια ταχυτητα απο gtx :D

Το Crysis ειναι φτιαγμενο για SLi :p Ετσι ειχε πει τουλαχιστον ενας τυπας που εφτιαχνε την CryEngine.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.