Jump to content

Win log-in screen problem

mech5107

Recommended Posts

Ρε παιδιά πριν λίγο καιρό, χωρίς να αλλάξω κάτι, αλλάξαν τα Win και κάθε φορά που bootάρω, μου βγάζει την οθόνη που επιλέγεις λογαριασμό, χωρίς να υπάρχει άλλος στον Η/Υ και χωρίς να έχω κωδικό...

Πώς γίνεται να το κάνω όπως ήταν πριν (χωρίς να μου ζητάει να κλικάρω το λογαριασμό μου?

Και κάτι ακόμα, πώς βάζω την οθόνη που βγάζει drop-down menu στο κλείσιμο που ρωτάει τι να κάνει, restart, shut-down, stand-by? Και στο alt-cntrl-del να βγάζει οθόνη με επιλογές, όπως το lock και task manager?

για το πρωτο αν θυμαμαι καλα πρεπει μεσα απο τον πινακα ελεγχου να πας στις ιδιοτητες του λογαριασμου σου και αν απενεργοποιησεις οτι εχει να κανει με κωδικους (ακομα και δεν εχεις οπως ειπες)

και το δευτερο νομιζω παλι κατι με τους λογαριασμους των χρηστων ειναι αλλα δυστυχως δε θυμαμαι να σου πω....

Κοιτα στο user accounts αν εχει εμφανιστει καποιοσ αλλος λογαριασμος εκτος απο τον δικο σου.Μερικες φορες με καποια εγκατασταση εμφανιζεται καποιος λογαριασμος χρηστη.εμενα συμβαινει οταν εγκαθιστω το software του scanner μου.Απλα διαγραψε τον εξτρα λογαριασμο απο control panel / user accounts

Για το δευτερο υποθετω πως χρησιμοποιεις vista

http://www.vista4beginners.com/shut-down-button-start-menu

1) Πέρασες κάποιο .NET, κλασική περίπτωση. Δημιουργεί ένα χρήστη και σου πετάει το Welcome κάθε φορά.

2) Control Panel, User Accounts, Change the way users log on and off και ξετικάρεις τα πάντα :)

Αρχική απάντηση από jpavly

1) Πέρασες κάποιο .NET, κλασική περίπτωση. Δημιουργεί ένα χρήστη και σου πετάει το Welcome κάθε φορά.

2) Control Panel, User Accounts, Change the way users log on and off και ξετικάρεις τα πάντα :)

1)Παρόλο που δεν έχω βάλει κάποιο νέο .net είχε βγεί ένας λογαριασμός που ήταν ****.net (ή κάπως έτσι)...τον έσβησα και τέλος.

2)Ετσι ακριβώς!

Thanks!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.