Jump to content

Yorkfield QX9650 Testing...Πολλές φωτό...56Κ προσοχή...

hipro5

Recommended Posts

100% συμβaτότητα εχουν ανακοινώσει στα motherboard sites για 975 , 965 και 945[οχι ολες τις υλοποιήσεις] .. για το 680 νομιζω δεν ειμαι σιγουρος. [ειμαι και με 56κ και βαριεμαι να googlarw :p ] .

Aν πηγες 400Χ9 στο 975 με τον 6600 και με τον 6850 δεν περνουσε τα 355 περιεργο πράγμα

Ειχες ιδιες μνημες στα 2 cpu ? ιδιο bios , ιδιες ρυθμισεις ? Για cpu wall στα 355 λιγο δύσκολο , το 975 ηταν δύστροπο πάντως με την ιδια μητρική αλλος εβλεπε 400 αλλος 450 αλλος δεν εβλεπε 400... Αντιθέσει με τα 965 που οσοι ριχναν multi και δεν τους σταματουσαν οι μνημες 500ριζαν με το καλημέρα.

edit .

LGA775 Intel

• Replies 73
  • Created
  • Last Reply

Kαλα ουτως η αλλως για το 680 δεν με ενδιαφέρει ποτέ δεν το συμπάθησα :p ,

Ομως δεν καταλαβαίνω.... πως το γραφουν τοσο ανετα στο official site τους , δεν ειναι ρίσκο ?

Πάντως η Abit IP35Pro λέει ότι από το bios 12 και μετά:

http://www.uabit.com/index.php?option=com_content&task=view&id=32&Itemid=48&page=3&model=381

Version: 12 File Size: 542 KB Released: 2007-08-15

1. Update CPU micro code.

2. Support Wolfdale & Yolkfield CPU.

3. Support the pin definition of Front Audio adjusting function.

4. BIOS compiled date: 08/15/2007.

:banging: (έχω και 520 fsb τουλάχιστον άρα θέλουμε 9x)

Mπορούμε εδώ να παρομοιάσουμε τη μετάβαση στους νέου πυρήνες όπως

με αυτή των Allendale σε Conroe (+2ΜΒ cache,πιο κρύοι (G0) καλύτερα ρολόγια); :unsure:

Αρχική απάντηση από Athens2004 [Σήμερα, στις 13:36]

Kαλα ουτως η αλλως για το 680 δεν με ενδιαφέρει ποτέ δεν το συμπάθησα :p ,

Ομως δεν καταλαβαίνω.... πως το γραφουν τοσο ανετα στο official site τους , δεν ειναι ρίσκο ?

Τα P35 και X38 δεν έχουν πρόβλημα..... :)

Όσο γιατί το γράφει η ASUS και ίσως και άλλες εταιρίες, ας πούμε απλά ότι πρόκειται για "τρυκ".... ;)

Σου λέει ότι υποστοιρίζω 45nm ΑΛΛΑ ΚΑΙ οι διπύρηνοι 45nm είναι..... ;)

επειδη δεν γνωριζω,για βοηθηστε με λιγο..

εφοσον εβγαλε BIOS(εστω και ολιγον buggy) και παιζει κανονικα ο ΕS τα κανονικα κομματια πως γινεται να μην παιζουν? :blink:

τα engineering samples τι διαφορετικο εχουν?νομιζα οτι απλα ειναι διαλεγμενα-ξεκλειδωτα κομματια..

Hipro για διαφωτισε με ,ετσι για εγκυκλοπαιδικες γνωσεις, μιας και ουτε 680ι εχω, ουτε QX9650:p

Αρχική απάντηση από sofix [Σήμερα, στις 15:00]

εφοσον εβγαλε BIOS(εστω και ολιγον buggy) και παιζει κανονικα ο ΕS τα κανονικα κομματια πως γινεται να μην παιζουν? :blink:

τα engineering samples τι διαφορετικο εχουν?νομιζα οτι απλα ειναι διαλεγμενα-ξεκλειδωτα κομματια..

Hipro για διαφωτισε με ,ετσι για εγκυκλοπαιδικες γνωσεις, μιας και ουτε 680ι εχω, ουτε QX9650:p

"Κάτι έχει παιχτεί" και ΔΕΝ θα υποστηρίξει το i680 τους RETAIL Yorkfields.... :)

Αρχική απάντηση από hipro5 [Σήμερα, στις 14:55]

"Κάτι έχει παιχτεί" και ΔΕΝ θα υποστηρίξει το i680 τους RETAIL Yorkfields.... :)

Βρεεεε....Μακαρι να εχεις αδικο.....

Αλλα γιατι να χεις δικιο?....Γιατι να το κανουν αυτο, εξαιτιας των συμφεροντων?...

Και οι μητρικες που λενε οτι υποστηριζουν?, τι θα πουν?....

Γιατι δεν γινεται, ολο και καποιοι θα διαμαρτυρηθουν...Τι θα τους πουν δηλαδη?...

Συγγνωμη αλλα παρτε επεξεργαστες ES?... ( και καλα )

Αρχική απάντηση από sofix [Σήμερα, στις 15:00]

Όλοι είναι ξεκλείδωτοι.

Ανήκουν στην ακριβή κατηγορία οι επεξεργαστές αυτοί.

Απλά παίζουν παιχνιδάκια σε βάρος μας.

Δεν είναι ίδιοι με τους ES, οι QX9650 που ήδη κυκλοφορούν στο εμπόριο.

Μια ζωή με το χέρι στην τσέπη εμείς κι αυτοί με το χέρι στο πλί τους.

Καλό θα ήταν να βλέπαμε bench από τον κανονικό Yorkfield QX9650 που πουλιέται στο εμπόριο 1000 περίπου, πάνω σε υπάρχουσες μητρικές.

Ο ES δεν μου λέει τίποτα. Δεν υπάρχει για πώληση και διαφέρει.

ολα αυτα γνωστα mariosalice,απλα να το διατυπωσω διαφορετικα..

διαφερει σε κατι ενα ES (τεχνικα,hardware..) απο ενα retail?

αν αποκωδικοποιω σωστα το "υπονοουμενο" του Hipro,τοτε καποια διαμαχη εξελισσεται αναμεσα σε intel-nvidia( αληθεια τι ζηταει η μια και δεν το "δινει" η αλλη?) και αποτελεσμα αυτης της διαμαχης ειναι να κανει "σπασιμο" η μια στην αλλη και να αποκλειει τους Yorkfields απο το 680...

διοτι αν κρινω απο τον ES,ανετα μπορει να παιξει σε nvidia chipset ενας Yorkfield,απλα η ιντελ μαλλον κανει ναζακια και αφησε στην απ'εξω την nvidia..

εχω πολυ "φαντασια" και πλαθω σεναρια επιστημονικης φαντασιας ή οντως κατι τρεχει?

ο Hipro κατι ξερει αλλα κανει τον Shamino(ακα τον Κινεζο).Σε εξαγορασε ορε η Intel Hellas με το "δωρακι" και δεν μιλας?:p:D :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.