Jump to content

BSOD BAD_POOL_CALLER

tolis861416003225

Recommended Posts

το προβλημα αρχισε στις 25 του μηνα οποτε και μουρθε μια ωριαοτατη BSOD που ελεγε BAD_POOL_CALLER ταπαιξα λιγο....και αργοτερα το βραδυ το ξανακανε...στις 27 του μηνα αλλες 2 φορες...στη μπλε οθονη ελεγε να απεγκαταστησω προαφατως εγκατεστημενα προγαματα. ειχα ομως εγκαταστησει matlab, kaspersky internet security και το winamp.....ποιο να φταιει??? δουλεβα μια εργασια που ειχα και σημερα που τη τελειωσα απεγκατεστησα το winamp(το πιο ευκολο) και τουβαλα μια λιστα να παιξει και μου πεταξε την εικονα που επισυναψα. το ερωτημα λοιπον. φταιω εγω σε κατι ή για πρωτη φορα το winamp βγηκε ολιγον προχειρο(σε μενα τουλαχιστον δε ξαναβλαλε προβλημα)

εδιτ:

δεν φταει το winamp τελικα..μτορεντ και κασπερσκυ μαλλον παραλληλα δε.....για ριχτε μια ματια...

post-3444-1416073237,0932_thumb.jpg

• Replies 42
  • Created
  • Last Reply

με δοκιμες θα τη βγαλω??:rip: :toomuchne

παντως εχω κατεβασει το hiren's bootcd 9.3 το τρεχω φτειαχνει ενα εικονικο drive στη ram και μετα με ρωταει να φορτωσει οδηγους παταω μια επιλογη auto αλλα τι αυτοματο ειναι αυτο? μου πεταει συνεχεια να φορτωσει ή οχι οδηγους... τεσπα σταματαει ομως εδω για κανα 2 λεπτα οποτε και βαριεμαι και τραβαω restart....:innocent:

post-3444-1416073237,1804_thumb.jpg

κοιταξε αυτο που σου ειπα ρε Τολη. δεν ειναι τιποτα. Απλα να το παρατηρησεις χρειαζεται.....θα σου πω γιατι αν (και οταν ) μου πεις κατα ποσο αυτα τα δυο τρεχουν μαζι την ωρα της μπλε οθονης....

επισης μηπως παρατηρησες πριν σου πεταξει την μπλε οθονη μια ξαφνικη αυξηση της χρησης του επξεργαστη;

κοματι δυσκολο να σου πω διοτι το κασπερσκυ τρεχει παντα(απενργοποιημενο το file protection και γενικα εχω κανει custom εγκατασταση) επισεις το μtorrent τρεχει μονημως. ακομη και να μη κατεβαζω εχω κανει pause. matlab αυτες τις μερες ετρεχα πολυ λογω εργασίας αλλα οσο δουλεβα δε μου πεταξε παρα μονον οταν μια φορα αν θυμαμαι γιατι εχω φαει καπου 7 bsod μεχρι τωρα,αλλα νομιζω ολες μα ολες εγιναν ενω επαιζα μουσικη με το winamp 5.5 και μια με το foobar2000 0.9.4.5 πλην της τελευταιας που την εφαγα με το βιντεο... και κατι που ισως να βοηθησει. μια φορα επαιζε το winamp και εκανε κατι σα λουπα αλλα ήταν σαν αυτες που λες οπα νατη η bsod!! αλλα δεν ηρθε!...συνεχησε...τι να πω.....

στο ειπα γιατι και εγω (στα vista βεβαια-αλλα δεν νομιζω να εχει σημασια)ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα οταν αυτα τα (καταραμενα) δυο τρεχαν μαζι. το συστημα αν ετρεχε μονο του το καθενα δεν ειχε κανενα προβλημα. τελικα βρηκα ενα νεο συνδυασμο και ταυτοχρονα την υγεια μου. πλεον χρησιμοποιω το NOD και ακομα και οταν τρεχει το μtorrent δεν υπαρχει κανενα προβλημα.

επισης να σου πω οτι πριν απο καθε bsod που ετρωγα ο επεξεργαστης φουλαριζε στα καλα καθουμενα...(οποτε απο ενα σημειο και μετα καθε φορα που εβλεπα τον επεξεργαστη να ανεβαζει επικυνδυνα με εκοβε κρυος ιδρωτας :D )

5 μηνες ειχα αυτο το συνδιασμο στα βιστα 32βιτ(kaspersky εκδοση 6) και 1,2 στα 64( eskpersky εκδοση 7) μεσολαβησε ενα διαστημα 15 ημερων περιπου,στο οποιο ειχα nod32, και απο τις 24 (25 αρχισε το προβλημα) ξαναεχω κασπερσκυ....ποτε αλοτε.....

ειχε αφησει πραμα στη registry το nod32.......(ελεος αυτα τα παραθηρα.τοοοσα χρονια ακομα το κανουν)παει τα εσβησα. κοιταξα και στο program files(x86).κατι ειχε μεινει(ως συνηθως) και τασβησα κιαυτα. γιαυτο αραγε να ετρωγε φρικη το kaspersky?

Αρχική απάντηση από tolis86

ειχε αφησει πραμα στη registry το nod32.......(ελεος αυτα τα παραθηρα.τοοοσα χρονια ακομα το κανουν)παει τα εσβησα. κοιταξα και στο program files(x86).κατι ειχε μεινει(ως συνηθως) και τασβησα κιαυτα. γιαυτο αραγε να ετρωγε φρικη το kaspersky?

δεν νομιζω να φταει αυτο....εγω τα εχω και τα δυο ταυτοχρονα (φυσικα μονο το ενα τρεχει καθε φορα). απλα πριν το προβλημα ετρeχε το κaspersky και μετα (τωρα δηλαδη ) το NOD...

με τι εκδοσεις το ειχες το προβλημα?

και κατι ασχετο, εχω εναν δισκο 300αρι ο οποιος εχει αρκετα γιγα στο φακελο Z:\System Volume Information

εχει ριστορ και τι αλλο... αλλα ειναι αποταν ειχα τα xp ή τα vista32... πως μπορω να τα σβησω?(δε μπορω να τα προσπελασω καν αμα πατησω να παω στον φακελο δε μαφηνει. στα xp μαφηνε) αυτο το συνηδιτοποιησα τωρα που ετρεξα σκαν με το κασπερσκυ....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.