Jump to content

24mbit και φτωχό emule

oekab1992

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους, έχω γραμμή στο ιδιόκτητο της 4νετ και συγχρονίζω στα 14,5 mbit και κατεβάζω απο sites με 1.5 mb/sec. ’ψογα δηλαδή, αλλά απο emule παρότι άλλαξα τις ρυθμίσεις είδα μέγιστη ταχύτητα 150 kb/sec. Έχω κάνω port forward στο μουλάρι και δεν συνδέομαι με lowid, επίσης μπαίνω στους καλούς servers και έχω συνήθως 16 αρχεία ταυτόχρονα με μεγέθη το καθένα απο 300 - 700 mb max. Τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω για να πιάσω καλύτερες ταχύτητες?

Αληθεύει οτι και 100 mbit να έχεις, μου είπε κάποιος οτι δεν πιάνει με τίποτα μεγάλες ταχύτητες παρα μόνο στα torrents? Αλλά έλεος, μόνο 150 kb/sec? Μπορώ να κάνω κάτι να το αυξήσω?

Σας ευχαριστώ!!!

Στα ed2k/KAD networks παίζει ρόλο και το upstream που έχεις δηλωμένο... γενικά την μεγαλύτερη ταχύτητα την πετυχαίνεις όταν ο λόγος down/up είναι πάνω από 1, αλλά και πάλι μην περιμένεις τρομερές ταχύτητες γιατί και οι χρήστες μετά από το πέσιμο της RIAA στο ed2k έχουν γίνει λιγότεροι με αποτέλεσμα το μειωμένο bandwidth...

Με την σύνδεση σου καλύτερα να κάνεις ένα rapidshare account (περίπου 50 ευρώ το χρόνο) και να πιάνεις το full της ταχύτητας σου άνετα... με έναν καλό rapidshare download manager, το hidownloader στην περίπτωσή μου και με 5 ταυτόχρονα downloads των 5 connections έκαστο, πετυχαίνω ~1,1ΜΒ/sec με 10Μbit γραμμή...

Το ίδιο ισχύει και για το megaupload...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.