jobous Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28, 2007 Παιδια πήρα και εγώ για το σπίτι το σετάκι της Microsoft Desktop 6000 v2 (dsp).Θεωρώ το πληκτρολόγιο πάρα πολύ καλό αλλά το ποντικάκι μου κάνει κολπάκια.Γενικά επειδή δεν έχω διαβάσει καλά λόγια για το ποντίκι- με μερικά συμφωνώ και με άλλα όχι,έσω να προσθέσω και εγώ ότι μου παρουσιάζει ένα πρόβλημα που το θεωρώ αρκετά σηματικό Ο δείκτης του ποντικιού στην οθόνη δεν είναι καθόλου σταθερός. Για την ακρίβεια αν προσπαθήσεις να τον πας σε μια ευθεία από την μια άκρη της οθόνης στην άλλη , η τροχιά που κάνει μοιάζει με καρδιογράφημα!!!Με τα άλλα ποντίκια της Microsoft δεν είχα κανένα παράπονο. Είχα πάρει το πρώτο Intellimouse Explorer(ενσύρματο) και ακόμα το χρησιμοποιώ (απίστευτο ποντίκι) μαζί με τον φορητό!!!! Στο γραφείο έχω το ασύρματο Intellimouse Explorer 2.Και με αυτό κανένα πρόβλημα. Πολύ σταθερό και στιβαρό ποντίκι. Αλλά αυτό που συμβαίνει με το Laser Mouse 5000 που έχει το σετάκι είναι απίστευτο. Μπροστά στα άλλα παρότι πιο καινούριο sorry αλλά δεν έχει καμία σχέση.Τέλος πάντων το θέμα είναι το κάνει και σε άλλους αυτό ή είμαι ο μόνος ¨τυχερός¨?
JohnG85 Οκτώβριος 28, 2007 #2 Οκτώβριος 28, 2007 Δηλαδή κουνάει από μόνος του ο δείκτης πάνω κάτω ?? Μήπως ήρθε η ώρα να κόψεις τους καφέδες ?! :p Πέρα από την πλάκα σίγουρα δεν είναι το χέρι σου ? Ούτε ένας χειρούργος δεν μπορεί να κρατήσει το χέρι του απόλυτα ακίνητο. Μήπως φταίει η επιφάνεια ? Γιατί αλλιώς είναι θέμα του αισθητήρα. Και εγώ το Laser 6000 έχω και δεν έχω κανένα πρόβλημα ! Edit: Ωπα sorry 6000 λέγεται το set, το ποντίκι είναι το 5000. Πάντως ισχύουν τα ίδια και για αυτό πέραν της προσωπικής γνώμης !
DJD Οκτώβριος 28, 2007 #3 Οκτώβριος 28, 2007 Μήπως χρησιμοποιείς κάποιο mousepad που δεν δουλεύει καλά με τον αισθητήρα του mouse;
jobous Οκτώβριος 28, 2007 Author #4 Οκτώβριος 28, 2007 Όχι δεν είναι θέμα καφέ!!!!Πλάκα στην πλάκα τρεμοπαίζει ο δείκτης. Σαν να κάνει μικρά αλματάκια (σκαλοπατάκια αλλιώς). Δεν μου τα κάνει σε κανένα άλλο ποντίκι.Ρωτάω αν το κάνει και σε κανέναν άλλο για να δώ αν θα το πάω πίσω.Είναι το laser 5000 στο σετ.Τα προηγούμενα δεν ήταν lazer αλλά με φωτοκύτταρο. Δεν ξέρω αν φταίει ο αισθητήρας ή κάτι άλλοΣκέτο στο γραφείο χρησιμοποιείται χωρίς mousepad.
JohnG85 Οκτώβριος 28, 2007 #5 Οκτώβριος 28, 2007 Η επιφάνεια του γραφείου να υποθέσω η κλασική ξύλινη ή κάτι άλλο ?
deninho Οκτώβριος 28, 2007 #7 Οκτώβριος 28, 2007 έχω το σετάκι εδώ και αρκετό καιρό, και δεν έχω παρατηρήσει παρόμοιο πρόβλημα.. Επίσης σε κλασσική ξύλινη επιφάνεια
alexis2044 Οκτώβριος 28, 2007 #8 Οκτώβριος 28, 2007 Υπάρχει κανένα φως ( πχ λάμπα γραφείου) που το βαράει; ( το ποντίκι)Αν ναι μπορείς να δοκιμάσεις να σβήσεις τα φώτα στο χώρο και να δεις αν πάλι τρεμοπαίζει;Ακόμα δεν κοιτάς μην έχει μπει κανένα σκουπιδάκι η τιποτα τετοιο σην υποδοχή του αισθητηρα;
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.