Jump to content

[SOLVED]Βοήθεια. Για τον εκτυπωτή Hp LaserJet 3052

Recommended Posts

Παιδιά καλησπέρα.

Έχω έναν εκτυπωτή Hp Laserjet 3052.

Έχω χάσει το CD με τους drivers του εκτυπωτή.

Προσπαθώ να κατεβάσω από τον ιστότοπο της εταιρίας τους οδηγούς και δεν μπορώ με τίποτα. Δεν μπορώ να κατεβάσω το αρχείο για την πλήρη εγκατάσταση του. Ο εκτυπωτής είναι δικτυακός και δεν αρκει ίσως απλά να βάλεις τους οδηγούς με το find hardware.

Έχω επικοινωνήσει με μαιλ με την εταιρία αλλά σιγή.....

Αν έχετε τον συγκεκριμένο ή με κάποιο τρόπο μπορείτε να μου πείτε μια λυση πραγματικά θα με βοηθούσατε.

Για να βοηθήσω το λινκ είναι αυτό

http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareIndex.jsp?lang=en&cc=us&prodNameId=1140779&prodTypeId=18972&prodSeriesId=1140784&swLang=8&taskId=135&swEnvOID=228

είναι για WinXp και είναι η κατηγορία software

Αν έχετε τον συγκεκρινένο εκτυπωτή και το CD με την εγκατάσταση, μήπως μπορούμε να βρούμε τρόπο να γίνει share με κάποιο τρόπο οι drivers.

Δεν πολυκατάλαβα τι εννοείς , βάζεις τον driver και βγάζει κάποιο μύνημα λάθους ,

ή δεν βρίσκει κάν τον εκτυπωτή ?

Πάντως δοκίμασε και από αυτό το link :

http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareDescription.jsp?lang=en&cc=US&swItem=ma-38114-3&prodTypeId=18972&prodSeriesId=1140784

Φίλος johnakis...όπως είπα, έχω χάσει το Cd με τους οδηγούς.

Προσπαθώ να τους κατεβάσω αλλά δεν μπορώ με τίποτα. Έχω προσπαθήσει από πολλά pc να κάνω download αλλά μάλλον φταίει η σελίδα με το support της hp.

Ευχαρτιστώ πολύ για το λινκ που έδωσες. Όταν πάω να κάνω download δε μου κατεβάζει τπτ. Σε εσένα δουλεύει;

Ναι οπως είπα ο εκτυπωτής είναι δικτυακός.

Και χρειάζετε full install. Όχι απλά να κάνεις add hardware. Πρέπει να κατεβεί κάποιο απο την κατηγορία software αλλά.....:TD:

Ευχαριστώ!

• 2 weeks later...

Μετά από πολύ υπομονή και προσπάθειες το πρόβλημα με τον driver για τον Hp 3052 λύθηκε. Κατέβηκε επιτέλους το software που εγκαθιστά δικτυακά το πολυμηχάνιμα.

Αν κάποιος φίλος του lab έχει πρόβλημα να κάνει downlaod τους οδηγούς ας επικοινωνίσει μαζί μου να βοηθήσω για να μην χρειαστεί να κάνει αγορά το cd.

SOLVED and HAPPY:)

• 1 year later...
Να υποθέσω ότι έκανες το θέμα στην κατηγορία "Σκληροί δίσκοι, Ελεγκτές και Οπτικές συσκευές" επειδή έχασες το CD του εκτυπωτή; :hehe:

που το ξεθάψατε αυτό το ποστ.....:neo:

ναι όντως......χαχα ...ΕΓΩ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΑΥΤΟΟΟΟΟ>>>>:woot::upside:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.