Jump to content

Xp, Vista Boot...Τη βοήθειά σας..

Τζώρτζης

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα και χρόνια πολλά

Έβαλα τα vista σε 2ο σκληρό που έχω,βγάζοντας τον άλλον που έχω τα xp, και έπειτα από τη καθαρή εγκατάσταση συνδέω και τους 2 μαζί.

Έχω πρόβλημα στον vista bootloader να τον ρυθμίσω να παίζει είτε με vista είτε με xp.

Δοκίμασα με το EasyBCD ή το Vistaloaderpro, παίζοντας με τα γράμματα του σκληρού, μάταια όμως..

Βγάζω τον VBL να προσπαθήσω με το boot.ini βέβαια δε παίζει αυτό...

Κάνω repair μέσω του dvd ώστε να ξαναξεκινήσω να παίζω μπας και τα καταφέρω με τον VBL δε βρίσκει κάποιο λάθος άρα δε διορθώνει κάτι.Θα δοκιμάσω με τον ένα σκληρό πάνω μάλλον θα το βρει.

Αλλά πως θα μπορέσω να έχω 2πλη επιλογή boot?

Ευχαριστώ

:T: :flower:

Λογικα αν ειχες αφησει τον σκληρο με τα xp πανω οταν περναγες τα vista τοτε θα ειχες κανονκο dual boot.

Ίσως αν κατάφερνε να διαβάσει τον σκληρό, αλλά επέμενε να μην..

Επανέφερα το VBL και το ψάχνω, όποια βοήθεια ευπρόσδεκτη επιθυμητή απαραίτητη!

Αρχική απάντηση από hayabusa

για ριξε μια ματια στα πατρακτω λινκ....λογικα θα σε (υπερ)καλυψουν....

http://apcmag.com/5485/dualbooting_vista_and_xp

http://apcmag.com/5023/dual_booting_xp_with_vista

Ευχαριστώ φίλε, τα έχω διαβάσει αλλά δεν λένε πουθενά για 2 ξεχωριστούς σκληρούς με πρώτα εγκατεστημένα τα xp παρά μόνο για partitions, και δυστυχώς προς το παρών άκρη δεν έχω βρει. Τώρα γράφω από vista και το ψάχνω..

Ναι αλλά δε διάβαζε κανένα σκληρό.

Τώρα μου ππετάει μήνυμα, κατά την επιλογή λογισμικού στον VBL, Invalid file boot.ini, boot from c:/windows/,παρόλο που τα xp ο VBL τα βλέπει στον Ε:/, αλλά μένει στη μαύρη οθόνη.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.