Jump to content

Flame all the way

Wizard!

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε
Αρχική απάντηση από gdp77

2) Για πες άλλο software που, ενώ του απαγορεύεις να επικοινωνεί με net, κάνει από μόνο του "phone home"

1. Δε διάβασες καλά το θέμα. Αυτό που λες αναφέρεται σε πολύ παλαιότερο.

2. Έγραψες "Δεν αγοράζεις το λειτουργικό. Απλά άδεια χρήσης έχεις" και σου είπα ότι αυτό ισχύει για ΟΛΑ τα software.

Και όπως ίσως γνωρίζεις, σε ΟΛΑ τα software αν δεν αποδεχθείς την άδεια χρήσης, που πολλές φορές είναι παράνομη και καταχρηστική, δε σε αφήνει να το εγκαταστήσεις.

Τίτλος :

Τα Windows εξακολουθούν να αγνοούν τους χρήστες τους

Απάντηση δικιά μου:

Κατά συνέπεια η M$ κάνει ό,τι θέλει...

Σχολιάζεις :

Εσύ βέβαια βλέπεις μόνο τη Μ$

Απαντώ :

Για πες άλλο software που, ενώ του απαγορεύεις να επικοινωνεί με net, κάνει από μόνο του "phone home"

-------------------

Και όπως ίσως γνωρίζεις, σε ΟΛΑ τα software αν δεν αποδεχθείς την άδεια χρήσης, που πολλές φορές είναι παράνομη και καταχρηστική, δε σε αφήνει να το εγκαταστήσεις.

Θεωρείς το EULA των Win, παράνομο και καταχρηστικό ή αναφέρεσαι σε άλλα προγράμματα;

Καλά, άσε... Ούτε να διαβάζεις δεν ξέρεις... Φαίνεται πως ο πολύς κώδικας που χρειάζεται για να δουλέψει το linux σε έχει κάνει να ξεχάσεις κι τα ελληνικά (εκτός αν διαβάζεις μονο ότι θέλεις) Μόλις μπήκες στο ingore list... :bye:

Αρχική απάντηση από Wizard!

Καλά, άσε... Ούτε να διαβάζεις δεν ξέρεις... Φαίνεται πως ο πολύς κώδικας που χρειάζεται για να δουλέψει το linux σε έχει κάνει να ξεχάσεις κι τα ελληνικά (εκτός αν διαβάζεις μονο ότι θέλεις) Μόλις μπήκες στο ingore list... :bye:

Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται η "επίθεση" σε άλλα μέλη, moderators ή στους διαχειριστές του TheLab.gr. Λέγοντας επίθεσης εννοούμε τον χλευασμό, την δυσφήμιση, την ειρωνεία καθώς και οποιαδήποτε άλλη προσβολή.

Warning.

Καλά, άσε... Ούτε να διαβάζεις δεν ξέρεις... Φαίνεται πως ο πολύς κώδικας που χρειάζεται για να δουλέψει το linux σε έχει κάνει να ξεχάσεις κι τα ελληνικά (εκτός αν διαβάζεις μονο ότι θέλεις) Μόλις μπήκες στο ingore list...

Αντιθέτως: Το Linux οξύνει το μυαλό. Δε θεωρώ ότι συμβαίνει το ίδιο με τα "Vista Ult 64 bit" . Αλήθεια, τι ακριβώς δε διάβασα καλά απ' όσα έγραψες; Α ξέχασα... Μπήκα στο ignore list...

Όσο για τα ελληνικά μου και τη δυνατότητα ή μη κατανόησής των, κρίνομαι καθημερινά γι' αυτό. Εσύ;

Ρε συ gdp77 μην γίνεσαι γραφικός, σε κάθε thread προσπαθείς να αποδείξεις ότι τα Linux είναι καλύτερα. ΟΚ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ, ΦΤΑΝΕΙ, ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ!!!

Αλήθεια πόσοι από μας θα ήξεραν τα LINUX αν δεν υπήρχαν τα Windows;

Αλήθεια θα ήξερες τα windows αν δεν υπήρχε το DOS, που ήταν αντιγραφή από το CP/M, που ήταν εμπνευσμένο από UNIX ?

Ρε συ gdp77 μην γίνεσαι γραφικός, σε κάθε thread προσπαθείς να αποδείξεις ότι τα Linux είναι καλύτερα. ΟΚ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ, ΦΤΑΝΕΙ, ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ!!!

Είπα εγώ τέτοιο πράγμα σε αυτό το thread? Δεν ανέφερα καν τη λέξη, παρά μόνο για να απαντήσω σε ύβρεις. Αν έχεις κάτι να πεις σχετικά με το topic, πες το. Είσαι off-topic και επιπλέον με κατηγορείς άδικα.

Αρχική απάντηση από gdp77 [Σήμερα, στις 12:16]

Είπα εγώ τέτοιο πράγμα σε αυτό το thread? Δεν ανέφερα καν τη λέξη, παρά μόνο για να απαντήσω σε ύβρεις. Αν έχεις κάτι να πεις σχετικά με το topic, πες το. Είσαι off-topic και επιπλέον με κατηγορείς άδικα.

αν δεν κανω λαθος, ησουνα ο πρωτος που απαντησε στο thread, και αρχισες να μιλας για τιμητες.

με αλλα λογια, δημιουργεις μια κατασταση, και μετα ζητας τα ρεστα.

να προσεχεις, γιατι για ολα υπαρχουν ορια, και για την υπομονη.

"ΟΤ με καλη διάθεση"

Νταξ....τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται....Κάποτε ήταν ο Σώτος...τώρα είσαι εσύ....Και οι πέτρες το ξέρουνε...

.... από gdp77

.... Τη θεωρώ τροχοπέδη για οποιαδήποτε θετική εξέλιξη στο χώρο της πληροφορικής. Αποτελεί κατά τη γνώμη μου ενσάρκωση της παγκοσμιοποίησης, κατάργησης του πλουραλισμού και της απόπειρας απόλυτου ελέγχου των μαζών και συνειδήσεων...

Είναι ένα σπουδαίο θέμα, αυτό της παγκοσμιοποίησης, το οποίο θα μπορούσαμε να συζητήσουμε σε ένα άλλο thread. Με άνεση χρόνου, επιχειρήματα και απόψεις, χωρίς βιασύνες. Στ' αλήθεια είναι πολύ μεγάλο και η συζήτηση θα μας οδηγήσει ...αλλού.

Πάντως πολλές φορές, "χάνουμε" κάποιο μέρος του δίκιου μας, απλώς και μόνο γιατί διατυπώνουμε 'αδόκιμα" κάποια θέση μας. Πιθανώς λόγω πίεσης χρόνου...Και αυτό ισχύει προφανώς για όλους μας.

Δεν αποτελεί απόπειρα κατάργησης του πλουραλισμού η "έτσι γουστάρω" προσέγγιση στην εγκατάσταση του search bar?

αν δεν κανω λαθος, ησουνα ο πρωτος που απαντησε στο thread, και αρχισες να μιλας για τιμητες.

με αλλα λογια, δημιουργεις μια κατασταση, και μετα ζητας τα ρεστα.

να προσεχεις, γιατι για ολα υπαρχουν ορια, και για την υπομονη.

Ε???? Τιμητές = αυτοί που το τιμούν. Θα προτιμούσες υπερασπιστές; Που ήταν το πρόβλημα στην επιλογή της λέξης "τιμητές";

Αρχική απάντηση από gdp77 [Σήμερα, στις 12:34]

Ε???? Τιμητές = αυτοί που το τιμούν. Θα προτιμούσες υπερασπιστές; Που ήταν το πρόβλημα στην επιλογή της λέξης "τιμητές";

ξερουμε ολοι τι σημαινει η λεξη και ποια η χρηση της στο λογο.

θα προτιμουσα να μην trollαρεις σε οποιοδηποτε θεμα ανοιγει για τη MS, τα windows ή αλλα παρομοια.

ειναι γνωστες οι αποψεις σου. αν δε σε ενδιαφερει ενα θεμα, δε βρισκω να υπαρχει λογος να μην αφησεις τους αλλους να κουβεντιασουν αυτο που θελουν. με τον τροπο που χρησιμοποιεις, καταργεις τον πλουραρισμο, για τον οποιο τοσο κοπτεσαι.

Δεν αφήνω άλλους να κουβεντιάσουν το θέμα του συγκεκριμένου thread? Με ποιο τρόπο; Νομίζω ότι έχω τα περισσοτερα posts on topic σε αυτό το thread...

Καταργώ τον πλουραλισμό; Αδυνατώ να καταλάβω πώς το κάνω αυτό... Σας αφήνω λοιπόν να την τιμήσετε...

Αρχική απάντηση από gdp77

Δεν αφήνω άλλους να κουβεντιάσουν το θέμα του συγκεκριμένου thread? Με ποιο τρόπο; Νομίζω ότι έχω τα περισσοτερα posts on topic σε αυτό το thread...

Έχεις τα περισσότερα off topic posts, αυτό είναι αλήθεια.

Αλήθεια, διάβασες το θέμα της είδησης? αν ναι, τότε πες μου ένα σχετικό post.

Η είδηση, την οποία προφανώς δεν διάβασες αλλά θεώρησες αναγκαίο να έχεις τις περισσότερες απαντήσεις από όλους, μιλάει για το κακό administration του WSUS server.

Αν δεν ξέρεις τι είναι ο WSUS server δεν υπάρχει πρόβλημα, μπορείς να το ψάξεις και να ενημερωθείς.

Αν πάλι ξέρεις και γνωρίζεις τον τρόπο που δουλέυει, μου κάνει εντύπωση η εμμονή σου στο off topic του θέματος χωρίς την παραμικρή αναφορά στο γιατί εγκαταστάθηκε το συγκεκριμένο update.

Με λίγα λόγια επιμένεις στο flaming χωρίς να έχεις (ακούσια ή όχι) γνώση του θέματος.

Αυτό είναι προκλητικό και όχι πλέον ανεκτό.

Πάρα πολλά παράπονα κατά της Microsoft η οποία εξαναγκάζει παρά τη θέληση των χρηστών για «Windows Desktop Search upon networks via the "automatic install" feature of windows update» ακόμη και στην περίπτωση που το σύστημα έχει διαμορφωθεί για να μην χρησιμοποιηθεί το πρόγραμμα. Μόλις εγκατασταθεί, το πρόγραμμα αναζήτησης αρχίζει επιμελώς το indexing του δίσκου και τα δίκτυα επιβραδύνονται πολύ. Η παγκόσμια «blogosphere» άναψε από τα συνεχή

To πρώτο μου post είναι σχολιασμός της είδησης. Αλήθεια , ποια σχετικά post έκαναν όλοι οι άλλοι, εκτός από να μου επιτίθενται; Αυτό είναι ανεκτό; Μάλλον δεν είναι ανεκτή η προσωπική μου στάση...

Και εν πάσει παριπτώσει, όταν οι απόψεις μου "δεν είναι ανεκτές" και όταν οι mods θεωρούν ότι δεν πρέπει να με υπερασπίζονται (γιατί όταν δεν πας τα Win, είσαι αντίθετος με το 99% των χρηστών που πλήρωσαν για να τα χρησιμοποιούν) , τι να λέμε ρε παιδιά.... ban, ban, ban. Αφού δεν είμαι ανεκτός, ban.

Η άποψη με αρνητική κριτική για την M$ είναι μη ανεκτή και τιμωρείται με ban: Να μπει στο EULA του site.

Υ.Γ. Να χαίρεστε τους "+1" χρήστες που έχουν ποιότητα στα post και είναι ανεκτοί.

Τους μόνους χρήστες που δεν χαιρόμαστε αγαπητέ είναι τους κακόβουλους(και από ότι φαίνεται δεν ασχολούνται μόνο με windows συστήματα).

Στο καλό.

Αρχική απάντηση από .38-.45 [Χθες, στις 14:55]

ξερουμε ολοι τι σημαινει η λεξη και ποια η χρηση της στο λογο.

θα προτιμουσα να μην trollαρεις σε οποιοδηποτε θεμα ανοιγει για τη MS, τα windows ή αλλα παρομοια.

ειναι γνωστες οι αποψεις σου. αν δε σε ενδιαφερει ενα θεμα, δε βρισκω να υπαρχει λογος να μην αφησεις τους αλλους να κουβεντιασουν αυτο που θελουν. με τον τροπο που χρησιμοποιεις, καταργεις τον πλουραρισμο, για τον οποιο τοσο κοπτεσαι.

Γιατί είναι κακό κάποιος να έχει μια συγκεκριμένη θέση και να την υποστηρίζει σθεναρά.....!!!!

Ας είναι και γραφικός....

Δεν μπορείτε να μιλάτε παιδία για πλουραλισμό όταν κάνετε μπαν έναν άνθρωπο επειδή λέει συνέχεια το βιολί του συμφωνώ, αλλά όταν δεν προσβάλει...!!

Ναι είναι καλό να υπάρχουν κάποιοι που να έχουν συγκεκριμένη πρόταση για τα πράγματα. Αυτό σημαίνει ότι την πιστεύουν, την υπερασπίζονται σθεναρά. Και στο κάτω κάτω ξεφεύγουν από τα καθιερομένα.

Από ότι είδα το παιδί που κάνατε ban δεν μίλησε καθόλου υβριστικά ίσα ίσα κάποιος άλλος προκάλεσε.

Εδώ σε κάποια θέματα υπάρχει μετριότητα και από εμένα γιατί....όχι γιατι είμαστε μέτριοι αλλά ακόμα μερικά πράγματα δεν τα έχουμε καλά, Δεν τα κατέχουμε.Ο συγκεκριμένος άνθρωπος κατείχε πολύ καλά το θέμα σχετικά με το λειτουργικό Linux από ότι καταλαβαίνω δλδ....

Τώρα που έγινε ban έγινε ποιο δημοκρατικό, σωστό, μη βαρετό το Φορουμ. Τι στέρησε αυτός ο άνθρωπος από το Φορουμ. Τη δημοκρατία του, τη ροή της συζήτησης...;;;;

Και ας υποθέσουμε ότι ένας άνθρωπος είναι κακόβουλος. Μπορεί δλδ ένας άνθρωπος να χαλάσει την ηρεμία του Φόρουμ.....;;;;; Τότε αυτό δείχνει αδυναμία κατά την άποψη μου...

Η αντιμετώπιση ενός θέματος, όταν ο άλλος δεν είναι προσβλητικός, δεν μπορεί να συνάγεται με Ban...

[updated] Αυτό που αναφέρθηκε για το ignore list. Υπήρχε μια κουβέντα και μια διαφωνία για κάποιο ζήτημα. Πείτε μου σας παρακαλώ οταν πιστεύουμε ότι εχουμε δίκοιο και κάποιος μας λέει ότι μπήκαμε υπό επιτήρηση....Τι πρακτική είναι αυτή;; Είναι άμεσος εκβιασμός και για να μην προσπαθήσω να πίσω για αυτό που λέω σκεφθείτε ο καθέ ένας μας πως λειτουργεί σε αντίστοιχη περίπτωση. Δηλαδή, να πιστεύεις ότι έχει δίκοιο (για τον Χ, Ψ λόγω) και κάποιος να σου λέει να συνετιστείς. Τότε εξεγείρεσαι!! Είναι θέμα αξιοπρέπειας. Οπότε καμία φορά μπορεί και εμείς οι ίδιοι να προκαλούμε κάποιες από τις συμπεριφορές του άλλου.

Μου δημιουργήθηκε πραγματική απορία και εντύπωση....θα ήθελα να απαντήσετε σας παρακαλώ

Ένας άνθρωπος ο οποίος σε καθημερινή βάση προκαλεί και διακόπτει την ροή οποιουδήποτε θέματος σχετίζεται με λειτουργικά συστήματα, όταν αυτόματα βάζει ταμπέλες και κατηγορεί τους χρήστες ως συνένοχους των μονοπωλιακών τακτικών της microsoft μόνο και μόνο επειδή είναι ευχαριστημένοι από το λειτουργικό που χρησιμοποιούν, ναι, θα απομακρυνθεί από το site.

Μπορεί να σε κάλυψε η απάντησή μου, μπορεί και όχι, η απόφαση είναι συλλογική και οριστική.

Ευχαριστώ.

Μπορεί κάποιος να διακόψει την ροή του θέματος;;;

Έχει τέτοια δύναμη να το κάνει ο κάθε ένας. Το ανέφερα και πριν κάτι τέτοιο δείχνει αδυναμία. Και δεν το αναφέρω γενικά και φιλοσοφικά αλλά καθαρά πρακτικά.

Το ban δεν είναι λύση.

Ο συγκεκριμένος χρήστης είχε 1330 εγγραφές.. Μιλάμε για πάρα πολλές. Δεν γίνετε RootX να μην δεν προσέφερε αυτός ο άνθρωπος σε αυτό το Φόρουμ. Να ήταν οι μισές και παραπάνω υβριστικές ή προσβλητικές (συνένοχους μονοπωλιακών) όπως ανέφερες.

Το Ban ναι είναι λύση Αλλά σε συγκεκριμένες περιπτώσεις. Όταν έχει μοναδικό στόχο να προσβάλει τον συγκεκριμένο χώρο και τους ανθρώπους που το απαρτίζουν. Είναι δλδ η δουλειά του αυτή να δημιουργεί πρόβλημα. Τότε αυτός ο άνθρωπος χαρακτηρίζεται ως εκ φύσης (για τον συγκεκριμένο χώρο που εμφανίζεται) κακόβουλος και ως εκ τούτου παίρνονται μέτρα. Αφού πρώτα έχει προηγηθεί συζήτηση και συνεργασία με το άτομο για τις πρακτικές του.

Φίλε μου, να με συγχωρείς αλλά όπως ήδη ανέφερα η απόφαση είναι συλλογική, οριστική και προφανώς πάρθηκε κατόπιν συζήτησης της Δ.Ο. του site.

Σεβαστή η άποψή σου, αλλά προσωπικά δεν την συμμερίζομαι.

Δεν θα συνεχίσω την κουβέντα, ειδικά όταν ο συγκεκριμένος χρήστης δεν έχει πλέον δικαίωμα συμμετοχής στο site(άρα και απάντησης).

Θα ήθελα επίσης να παρακαλέσω και από την πλευρά σου να σεβαστείς(έστω και αν δεν συμμερίζεσαι) την απόφαση της Δ.Ο. του site.

Σε ευχαριστώ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.