Jump to content

New RAM on the block!

junior-21-

Recommended Posts

Δεν μπορώ να σας καταλάβω. Τον Βασίλη δεν τον γνωρίζω, όμως η θέση που έχει μπορεί να βοηθήσει όλους εσάς που παίζεται λόττο για να βρείτε καλές μνήμες και επεξεργαστές.

Θα ήταν καλύτερο να έπαιρνε καλές μνήμες για o/c κάποιος που δεν θα έκανε ποτέ, ενώ εσείς να χάνατε την ευκαιρία?

• Replies 88
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από GoriLLakoS

Οπότε ζητάω συγνώμη αν μπερδεψα κάποιους με το 100% που είπα , μάλλον είναι 90%.

αυτό ήταν το θέμα.

όλα οκ τώρα!

(δεν έχω κανένα όφελος ούτε υλικό ούτε ψυχολογικό να κατηγορήσω κάποιον.

δεν την πάτησα εγώ και απλά είπα πώς θα αντιδρούσα

όσοι λοιπόν θέλετε να μου πείτε πως είμαι λάθος κάντε το ευθέως

ευχαριστώ)

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS [Σήμερα, στις 11:24]

2. Και οι δικές μου retail package είναι. Kαι άμα θες αστακέ να στις ανταλλάξω με τις δικές σου..δεν έχω πρόβλημα.

Δελεαστικο αλλα πιο πολυ θα ηθελα να λυθει η παρεξηγηση μεταξη μας.μνημες βρισκω..ιδη σημερα θα φυγουν απο τα χερια μου αυτες..

--Nέα απο το μέτωπο των Transcend 1200 5-5-5-15 με 2.2Volt--

Πάνω σε Abit IP35Pro το μόνο που κατάφερα είναι 1100MHz 5-5-5-15 με 2,225Volt & 1125MHz 4-4-4-4 με 2,5volt για 32Μ

Mε οποιοδήποτε BIOS και οποιοδήποτε διαιρέτη 1200 @2,2V(---->μέχρι ) 2,45 ΔΕΝ ΕΙΔΑ

Αρχική απάντηση από obijuan1983 [30-10-2007 01:21]

Αχ βρε silly boy Αστακέ νόμιζες οτι θα έπαιρνες και σίγουρα D9GMH...ευτυχώς δεν σε άκουσα που με εψηνες να πάρω και εγώ και να μου μείνουν αμανάτι...:p

Ax βρε silly boy obi...ηθελες και 1200αρες..ευτηχως που δεν σε ακουσα που με εψηνες να παρω και εγω...

Δοκιμασα 2 κιτακια 1200αρες στην abit μου και δεν ειχα 1200 με καμια ταση,κανενα strap,κανενα διαιρετη,κανενα bios,και οποιαδηποτε timings...

Σε maximus φανηκε να σπερνουν...1300+

Ποπο οι 800αρες ειναι φοβερες!!!!!! Με 2.1 volts 1000mhz 5/5/5/15 χωρις να εχω προλαβει ακομα να δοκιμασω πιο σφιχτα settings. . Μαλλον και οι δικες μου D9GMH θα ειναι ε?

Φοβερα τσιπακια :D :D :D

Αρχική απάντηση από tifozif1 [Σήμερα, στις 21:23]

Πού φαίνεται αυτό το Ν ? Από το ράφι όταν τις βλέπεις μπορείς να καταλάβεις ?

Ναι μπορείς να το καταλάβεις.

Δίπλα από το BarCode στην δεξιά μεριά ένα γράμμα που είναι μόνο του.

Πανω στις μνημες ειναι αυτο το Ν? Προσπαθω να δοκιμασω 4/4/4/15 1000mhz 2.2.volt και δεν παιζει. . Πρεπει να βαλω 5/4/4/5 ??? Και ποση ταση? Θαλω να μου παιξουν μεχρι τα 1000 αντε 1100 ας πουμε αν γινεται με τα χαμηλοτερα timings. .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.