GoriLLakoS Οκτώβριος 29, 2007 #41 Οκτώβριος 29, 2007 Αρχική απάντηση από Astakos NO D9..... Βασιλη το ξερω οτι εισαι παιδαρος και δεν το εκανες επιτηδες... Και φυσικα δεν τις επιστρεφεις με αιτιολογια οτι δεν κλοκαρουν..Επειδη ειναι ασυμβατες με τα αλλα 2giga που εχεις... Tι δεν έκανα επίτηδες?
Astakos Οκτώβριος 29, 2007 #42 Οκτώβριος 29, 2007 Αρχική απάντηση από GoriLLakoS Έχουν D9GMH 100% και αυτές και οι 800άρες..
GoriLLakoS Οκτώβριος 29, 2007 #43 Οκτώβριος 29, 2007 Δεν σε πιάνω να πώ την αλήθεια.....θές να μου πείς με λόγια τι εννοείε?
Astakos Οκτώβριος 29, 2007 #44 Οκτώβριος 29, 2007 δεν εχουν d9 βρε...δεν μπουταρουν στα 1000 και δεν την ακουν με ταση...heatspreaders δεν εβγαλα αλλα δεν χρειαζεται...εδιτ.οι 800αρες...μαλλον σου εστειλαν διαλεγμενα samples..
GoriLLakoS Οκτώβριος 29, 2007 #45 Οκτώβριος 29, 2007 Αρχική απάντηση από Astakos δεν εχουν d9 βρε...δεν μπουταρουν στα 1000 και δεν την ακουν με ταση...heatspreaders δεν εβγαλα αλλα δεν χρειαζεται... Φίλτατε.... Έχω τις 800άρες, έχουν D9GMH(εκτός να είμαι τυφλός ή δεν ξέρω να διαβάζω).. Η επιχειρηματολογία που χρησιμοποιείς παραπάνω δεν είναι ακριβής διότι δεν δίνεις παραδείγματα με screenshots και παραπάνω στοιχεία... Παράδειγμα....εγώ μπορώ να πώ...έχω μια 2900XT, αλλά δεν έχει μνήμες Samsung, έχει qimonda...και δεν πάνε καν στα 1200 με Vdimm mode... Θα με πίστευες χωρίς να σου έχω δείξει κάτι? Αν στο έλεγα έτσι ξερά...? Επίσης , πρόλαβα και έκανα quote πρίν σβήσεις όλη την απάντηση και ξαναγράψεις νέο πόστ(είμαι γρήγορος έ? ) .....η καινούρια μόδα δεν είναι το edit....είναινα το σβήνεις όλο και να το ξαναγράφεις για να μην σε παίρνουν χαμπάρι? Τράβηξα μερικές photos...δυστηχώς δεν φαίνονται τα ICS γιατί η μηχανή είναι GTP, αλλά θα επιστρατεψω τον esdee άυριο να καθαρίσει...ίσως μπορείς να διακρίνεις λίγο τα αρχικά της micron και μόνο... (Τις ανεβάζω σε 2 λεπτά γιατι battery depleted) Επίσης : ΚΑι αυτόςκαλά samples : http://www.vr-zone.com/articles/Transcend_AxeRAM_DDR2_1066MHz_2GB_Kit/5345.html ? Δεν νομίζω το VR-Zone να έχει δείξει ποτέ τετοιο πρόσωπο στο παρελθόν...:flower: Και 2ον , ο Guess είναι PR της Gskill για όλες τις USA...με πιάνεις???
GoriLLakoS Οκτώβριος 29, 2007 #46 Οκτώβριος 29, 2007 Η photo...στα 6MG Pixel δαικρίνεις τα chip κανονικα...
ea6gka Οκτώβριος 29, 2007 #47 Οκτώβριος 29, 2007 καραμπινατα micron ειναι/, μεχρι καιτο pcb ειναι ολοιδιο με τις δικες μου καινουριες 667 balistix
Astakos Οκτώβριος 29, 2007 #48 Οκτώβριος 29, 2007 τωρα δεν καταλαβαινω εγω τι λες εσυ...Ναι τα δικα σου ειναι d9..τα δικα μου δεν ειναι εκτος αν δεν ξερω να βαλω τις ρυθμισεις στο ΒΙΟS...Ρε μαν τι στραβωμα εφαγες...αντι να σου την πω που λες 100% d9gmh και παραγγελνουμε σου ειπα οτι στραβες συμβαινουν...
obijuan1983 Οκτώβριος 29, 2007 #50 Οκτώβριος 29, 2007 Αχ βρε silly boy Αστακέ νόμιζες οτι θα έπαιρνες και σίγουρα D9GMH...ευτυχώς δεν σε άκουσα που με εψηνες να πάρω και εγώ και να μου μείνουν αμανάτι...
Astakos Οκτώβριος 29, 2007 #51 Οκτώβριος 29, 2007 Αρχική απάντηση από obijuan1983 Αχ βρε silly boy Αστακέ νόμιζες οτι θα έπαιρνες και σίγουρα D9GMH...ευτυχώς δεν σε άκουσα που με εψηνες να πάρω και εγώ και να μου μείνουν αμανάτι... κρατα εσυ τις μπανανες τις a-data που σου πουλησα και ασε με εμενα με handpicked d9 μου...
harrybani Οκτώβριος 29, 2007 #52 Οκτώβριος 29, 2007 Ετσι οπως παει το θεμα να μου το θυμηθειτε οτι μεχρι και gkx θα βρουμε σε δαυτες...Λαθος το 100% αλλα δεν πιστευω να εγινε εσκεμμενα
GoriLLakoS Οκτώβριος 29, 2007 #54 Οκτώβριος 29, 2007 Αρχική απάντηση από Astakos τωρα δεν καταλαβαινω εγω τι λες εσυ...Ναι τα δικα σου ειναι d9..τα δικα μου δεν ειναι εκτος αν δεν ξερω να βαλω τις ρυθμισεις στο ΒΙΟS... Ρε μαν τι στραβωμα εφαγες...αντι να σου την πω που λες 100% d9gmh και παραγγελνουμε σου ειπα οτι στραβες συμβαινουν... Να μου την πείς? Για ποιόν λόγο? ’μα έλεγα να πηδήξεις απο το μπαλκόνι σου θα πήδαγες? Απο μένα τέλος το θεμα αυτό...σταματάω να ασχολούμε ! EDIT : Astake...αμα είναι να ειρωνευόμαστε...μπορείς και σε πμ...ξέρεις , όπως οι καλύτερες τιμές για αγγελίες...
Astakos Οκτώβριος 30, 2007 #55 Οκτώβριος 30, 2007 Καποιος κακοπροαιρετος θα μπορουσε να διακρινει δολο...αλλα δεν ειμαστε τετοιοι...Απο το μπαλκονι δεν θα πηδαγα αλλα αν μου ελεγες αγορασε αυτο,το δοκιμασα,τα σπαει,θα το αγοραζα οπως και εκανα...Απλα η θεση σου στο πλαισιο την οποια αναφερεις συχνα απο μονος σου στο φορουμ βαραινει παραπανω τα λεγομενα σου...Καταλαβαινεις φανταζομαι οτι δεν ειναι το ιδιο με το να βγει π.χ. ο obijuan1983 και να πει οτι ειναι d9gmh... παρολα αυτα δεν σου την ειπα πουθενα...
obijuan1983 Οκτώβριος 30, 2007 #56 Οκτώβριος 30, 2007 Υποτίθεται οτι είσαι εκπρόσωπος ενός μαγαζιού και λες κάποια δεδομένα (πχ 100% D9GMH)Λέγοντας εδώ οτι οι συγκεκριμένες μνήμες έχουν D9GMH 100% λογικό ήταν να γίνει πανικός και να σπεύσει ο 'κόσμος' να τις αγοράσει...Αλλά όχι να αρπαζόμαστε άμα βγει κάποιος και πει οτι δεν ήταν ακριβώς έτσι...Μπορεί ας πούμε όλα τα samples που σου είχαν στείλει εσένα να είχαν D9GMH όπως και φαίνεται στις φωτό σου αλλά όχι να μην δέχεσαι οτι και κάποιες τελικά δεν έχουν...Συμβαίνουν αυτά
Teodor_ch Οκτώβριος 30, 2007 #57 Οκτώβριος 30, 2007 αν εγώ άκουγα για 100% και τύχαινε να έπαιρνα τα @@ μου θα πήγαινα στο μαγαζί και θα έλεγα ότι ο τάδε υπάλληλος διαφήμισε έτσι το προϊόν και για αυτό το αγόρασα.το αν έπαιρνα τα @@ μου πάλι δε με ενδιαφέρει αλλά δε μ'αρέσει να με πιάνουν κορόιδο.και άλλο το 99.9% με το 100%
ea6gka Οκτώβριος 30, 2007 #58 Οκτώβριος 30, 2007 μερικοι πραγματικα περιμενουν στη γωνια , ειστε φοβεροι
DarkSaga Οκτώβριος 30, 2007 #59 Οκτώβριος 30, 2007 ο Βασίλης πήρε δοκίμασε και είπε αυτό που είδε δεννομίζω πως είναι εκπρόσωπος τύπου χαλαρώστε1-2 σελίδες πίσω είπα κάτι αλλά κανείς?δεντο έπιασε.Αν δε το γράφει η συσκευασία δεν μπορείς να το απαιτήσεις.τόσο απλα.Δόλος δεν νομίζω να υπάρχει απο κανέναν μας
GoriLLakoS Οκτώβριος 30, 2007 #60 Οκτώβριος 30, 2007 Όπως λέει και ο Λευτέρης απο πάνω μου,Δεν είμαι εκπρώσοπως τύπου..πρώτα είμαι μέλος του Lab και μετά "Πλαίσιος".1.Δεν λέει πουθενά στο avatar μου(πάνω και κάτω απο αυτό ή σ ο προφίλ μου) κάτι επίσημο για την δουλειά μου και την θέση μου στο lab. Αυτά πρός απάντηση σας για την θέση μου.2. Και οι δικές μου retail package είναι. Kαι άμα θες αστακέ να στις ανταλλάξω με τις δικές σου..δεν έχω πρόβλημα.3. Επίσημη απάντηση απο τον general manager της Eu για την Trancsend :For 2GB Kits, excluding TX-800+, we will always use Micron D9GMH (so currently for TX-1066+ and TX-1200+). For TX-800+, we will not guarantee to always use it.For 4GB Kits in the future, we may use a different type of DRAMs in order to provide the 2GB capacity per module.Οπότε ζητάω συγνώμη αν μπερδεψα κάποιους με το 100% που είπα , μάλλον είναι 90%.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.