Jump to content

Πρόβλημα keyboard σε Vista

ReaperX

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Όλα ξεκίνησαν προχτές..

Αποφάσισα να περάσω Vista και στο desktop μιας κ έκανα format..

Όλα οκ,ώσπου λίγες ώρες αργότερα χωρίς να έχω εγκαταστίσει τίποτα καινούριο και έχοντας κάνει κάμποσα restart το keyboard είναι dead.Δεν ανταποκρίνεται σε τίποτα και τα λαμπάκια όλα σβηστά...Ωστόσο στο device manager δείχνει να λειτουργεί σωστά.

Δοκιμάζω να περάσω τους δικούς του drivers,να κάνω reinstall τους default.Το αποτέλεσμα,μία τρύπα στο νερό.

Δοκιμάζοντας σε safe mode,λειτουργεί κανονικότατα.

Τελικά αποφασίζω για δεύτερο format,πάλι τα ίδια μετά από μισή μέρα...

Τρίτο format χτες,όλα τζετ,δούλευε κανονικά,ώσπου το βράδυ (πριν λίγες ώρες) πάλι τα ίδια ξαφνικά...

Σημ.:Το kb είναι το Microsoft Multimedia

Καμιά ιδέα??Έχει αντιμετωπίσει κανείς κάτι παρόμοιο??

3 μέρες που ψάχνω στο net δεν έχω βρει κάτι...:(

Αρχική απάντηση από racer

Το συνδέεις με USB ή με μετατροπέα σε ps/2?

PS2 είναι μαμά και το έχω σε θυρα PS2..

Αρχική απάντηση από ReaperX [26-10-2007 22:35]

Όλα ξεκίνησαν προχτές..

Αποφάσισα να περάσω Vista και στο desktop μιας κ έκανα format..

Όλα οκ,ώσπου λίγες ώρες αργότερα χωρίς να έχω εγκαταστίσει τίποτα καινούριο και έχοντας κάνει κάμποσα restart το keyboard είναι dead.Δεν ανταποκρίνεται σε τίποτα και τα λαμπάκια όλα σβηστά...Ωστόσο στο device manager δείχνει να λειτουργεί σωστά.

Δοκιμάζω να περάσω τους δικούς του drivers,να κάνω reinstall τους default.Το αποτέλεσμα,μία τρύπα στο νερό.

Δοκιμάζοντας σε safe mode,λειτουργεί κανονικότατα.

Τελικά αποφασίζω για δεύτερο format,πάλι τα ίδια μετά από μισή μέρα...

Τρίτο format χτες,όλα τζετ,δούλευε κανονικά,ώσπου το βράδυ (πριν λίγες ώρες) πάλι τα ίδια ξαφνικά...

Σημ.:Το kb είναι το Microsoft Multimedia

Καμιά ιδέα??Έχει αντιμετωπίσει κανείς κάτι παρόμοιο??

3 μέρες που ψάχνω στο net δεν έχω βρει κάτι...:(

Τα ίδια προβλήματα έχω κι εγώ με Logitech keyboard. Οταν ξαναβάζω τους drivers δουλεύει για λίγο σωστά. Φτου κι απ' την αρχή.. Σημειωτέον, με τα ΧΡ δεν είχα ποτέ πρόβλημα!

Αρχική απάντηση από wolfmandim

Τα ίδια προβλήματα έχω κι εγώ με Logitech keyboard. Οταν ξαναβάζω τους drivers δουλεύει για λίγο σωστά. Φτου κι απ' την αρχή.. Σημειωτέον, με τα ΧΡ δεν είχα ποτέ πρόβλημα!

Εγώ και που τους ξαναέβαζα,τίποτα δε γινόταν...

Τέσπα...Αφού δε βλέπω να υπάρχει λύση,θα βάλω πάλι XP...:(

αααα ωραία... και ότι έλεγα να περάσω τα Vista το βραδάκι για να δοκιμάσω το Crysis... στα διάλα... :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.