Jump to content

ΣΥΝΘΕΣΗ ΝΕΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ-ΓΝΩΜΕΣ

Okan Sbr Lns

Recommended Posts

-ΚΟΥΤΙ-COOLERMASTER HAF X

-MHTPIKH-GIGABYTE P55-UD5

-CPU-INTEL I5 750 2.66GHZ

-PSU-COOLERMASTER SILENT PRO 600W

-GPU-SAPPHIRE 6850

-RAM-Corsair-XMS-4GB-DDR3-1600-Intel-Core-i5-i7-Ram-Kit-2-x-2GB-PC3-12800-9-9-9-24

-ΣΚΛΗΡΟΣ ΔΙΣΚΟΣ-WESTERN DIGITAL WD6402AAEX 640GB CAVIAR BLACK SATA3 WESTERN DIGITAL WD6402AAEX 640GB CAVIAR BLACK SATA3

blank.gif

Εχω καποιες ερωτησεις σχετικα με αυτο το συστημα...

1)θα προτεινατε να το παρω?

2)ειναι ολα συμβατα μεταξυ τους?

Προκειται να ασχοληθω με παιχνιδια και λιγο O.C....

Σας ευχαριστω προκαταβολικα....:brille011::smile008:

1) Καλο φαίνεται

2) Ναι συμβατά είναι

Αφου προκειται να ασχοληθεις με OC, δώσε καποια χρήματα επιπλέον και αγόρασε ένα πιο αξιόπιστο τροφοδοτικό από το Coolermaster. Δες για εταιρίες όπως: Corsair και Enermax, καθώς ένα καλό value for money τροφοδοτικό είναι και τα 750άρια της SilverStone.

Επίσης, φαντάζομαι δεν θα κάνεις OC με την stock ψύκτρα του i5 750, έτσι; Οπότε δες ρίξε μια ματιά για το τι παίζει στην αγορά, ή δες μερικά από τα review μας ;)

Σας ευχαριστω παρα πολυ και συνεχιζω να εμπιστευομαι το OUT OF SPECS :102:

Οσον αφορα για ψυκτρα σκεφτομαι τη xigmatek aegir η prolimatech super mega...:smile041::smile016:

Και κατι τελευταιο το τροφοδοτικο 600αρι που εχω διαλεξει ειναι καλο??? σε κανονικες συνθυκες χωρις o.c...

COOLERMASTER SILENT PRO 600W -> δεν είναι η σειρά της εταιρίας που είχα δει τα τραγελαφικά renames, σε normal καταστάσεις δεν νομίζω να έχεις κανένα θέμα.

Από εκεί και πέρα προσωπικά θα προτιμούσα κάτι άλλο πχ Silverstone strider 750w βρίσκεις με ~100ευρώ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.